Meni Search

Superwoman

Piletina s hrskavim njokima i graškom

Bugarska pita od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Brudet
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Obojeni hamburger
Finska - Juha s lososom
Piletina sa šafranom
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani tofu s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s dagnjama
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Rižini ravioli s mozzarellom
Male teleće pitice
Riblji ražnjići
Mini shepherd's pie
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirane srdele
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Punjena teleća prsa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći gulaš
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Salata s mljevenim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tuna burger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti na kineski način
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Hrskavi trokuti
BBQ cheeseburger
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Srneći file na salatu
Cous-cous s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Energetske kuglice s kurkumom
Lignji po gosposki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riba u škartocu
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Zlatna piletina
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavamo pileći file na sve načine, ali na ovaj način su posebni s prilogom od hrskavih njoka i graška. Svakako probajte!

Sastojci

600 g pilećeg filea (4 filea)
1 žlica Vegete
grančica ružmarina natrgana na stručke
600 g krumpira
100 g ricotta sira
1 žličica sušenog Peršina Podravka
sol
250 g Zamrznutog mladog graška Podravka

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Pileće filee pospite Vegetom, nabodite malim grančicama ružmarina, prekrijte papirom za pečenje, a potom ih valjkom za tijesto malo stanjite.
  • 2 Krumpir skuhajte u ljusci, malo ohladite, ogulite pa protisnite kroz pasirku. Dodajte ricottu i peršin, a potom sve izmiješajte. Od dobivene smjese napravite valjak, narežite na komade dužine od oko 3 centimetra da dobijete njoke. Svaki spljoštite u sredini i stavite kuhati u kipuću malo posoljenu vodu dok ne isplivaju. Ocijedite ih.
  • 3 Pileće filee stavite u tavu na zagrijano maslinovo ulje da je strana gdje je ružmarin okrenuta prema dolje. Popecite ih na zagrijanom maslinovu ulju sa svake strane oko 4 minute.
  • 4 Piletinu izvadite, a na istu masnoću stavite njoke, popecite ih s obje strane da dobiju hrskavu koricu, dodajte zamrznuti grašak i još popecite da grašak omekša, po potrebi podlijte s malo tekućine u kojoj su se kuhali njoki.

Savjet

Uz pomoć valjka piletinu ćete malo stanjiti, pa će biti brže pečena, a ujedno ćete u meso utisnuti začine čime će se arome bolje prožeti.

Posluživanje

Piletinu poslužite s prilogom od hrskavih njoka i graška.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke