Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s grila
BBQ cheeseburger
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Riba u škartocu
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Meksička party salata
Obojeni hamburger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani zamotuljci
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileća prsa punjena čvarcima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Sočni pureći ražnjići
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tuna burger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Kokošja juha s požirakima
Hrskavo pečeno pile
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Koprivnički odojak
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Ramstek i salata s roštilja
Slatka patka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina u finom umaku
Ljetni ražnjići
Pašticada s njokima
Nadjevene lignje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke