Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Pohani zamotuljci
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Teriyaki piletina
Riba u škartocu
Bugarska pita od krumpira
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Ramstek s povrćem
Špageti mediteraneo
Ljetni ražnjići
Ramstek i salata s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina u finom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Goveđa rebarca sa zeljem
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Kokošja juha s požirakima
Pileća prsa iz pećnice
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada s njokima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dječje lazanje
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa sezonskim povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Piletina sa šafranom
Rižoto s dagnjama
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice na ražnjiću
Koprivnički odojak
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Svinjski gulaš
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Salata s mljevenim mesom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Macho hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
Finska - Juha s lososom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke