Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Srneći file na salatu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Obojeni hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Finska - Juha s lososom
Teriyaki piletina
Salata s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Proljetna janjetina
Mirisna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Tjestenina u finom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuglice od riže i svježeg sira
Vratina sa sezonskim povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s dagnjama
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek i salata s roštilja
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Kunić na bijelo
Grill vratina u sendviču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Sočna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ cheeseburger
Svinjski gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kokošja juha s požirakima
Zlatna piletina
Macho hamburger
Lazanje u tavi
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada s njokima
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Koprivnički odojak
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke