Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Špageti mediteraneo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s tri vrste gljiva
Macho hamburger
Riba u škartocu
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Kunić na bijelo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Obojeni hamburger
Ramstek i salata s roštilja
Bruskete od cvjetače
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina u finom umaku
Srneći file na salatu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Vratina sa sezonskim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Teriyaki piletina
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Koprivnički odojak
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Brancinovo oko
Popečci od cvjetače
Kokošja juha s požirakima
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Pileći gulaš
Bruskete s povrćem
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s nadjevom od ajvara
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Roštilj s umakom Romesco
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Svinjski gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Brusketa s avokadom
Nadjevene lignje
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke