Meni Search

Superman

Piletina s kozjim sirom

Nadjevene lignje
Svinjski file s grila
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Srneći file na salatu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Ramstek i salata s roštilja
Grill vratina u sendviču
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vratina sa sezonskim povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Jabučni krumpirići s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Pašticada s njokima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Blagdanska rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s grilla
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Tuna burger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Sočna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Finska - Juha s lososom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Macho hamburger
Koprivnički odojak
Brancinovo oko
Pileći gulaš
Kokošja juha s požirakima
Kroketi od piletine
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina u finom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke