Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Pileći gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Punjena teleća prsa
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s grila
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Dip od južnog voća
Pašticada voli penne a ti mene
Fish&Chips u tortilji
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Obojeni hamburger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Špageti na kineski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pogača sa sardinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Lungić s toplom salatom od šparoga
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Brudet
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti mediteraneo
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje u tavi
Mini shepherd's pie
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižini ravioli s mozzarellom
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Srneći file na salatu
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Sočni pureći ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni lungić
Tuna burger
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke