Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Ramstek s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Obojeni hamburger
Piletina sa šafranom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskava pileća krilca
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Rižoto s dagnjama
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Lignji po gosposki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada voli penne a ti mene
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marinirane srdele
Zlatna piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Gulaš od oslića i povrća
Rebarca s grilla
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s grila
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kaštelanski makaruni
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riblji ražnjići
Mirisna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Dip od južnog voća
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Popečci od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Rebarca s graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Pileći gulaš
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Mini shepherd's pie
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke