Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina Kiev
Brownie s kajenskim paprom
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Riba u škartocu
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Bakalar s krumpirom
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete s povrćem
Popečci od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Šampinjoni u palačinki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brudet
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pogača sa sardinom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Gulaš od oslića i povrća
Špageti mediteraneo
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Marinirane srdele
Sočna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Mini shepherd's pie
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Punjena teleća prsa
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ cheeseburger
Rebarca s grilla
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći gulaš
Riblji ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Lignji po gosposki
Manastirski đuveč
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Mini lazanje
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižini ravioli s mozzarellom
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brancinovo oko
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke