Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Tuna burger
Male teleće pitice
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa punjena čvarcima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Manastirski đuveč
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Lazanje u tavi
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Mirisna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Goveđa rebarca sa zeljem
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni lungić
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Cous-cous s povrćem
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti mediteraneo
Sočna pureća rolada
Riba u škartocu
Finska - Juha s lososom
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mini lazanje
Slatka patka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena teleća prsa
Odresci u umaku s češnjakom
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti na kineski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bouillabaisse
Odresci s umakom od kupina
Pohani tofu s povrćem
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Mini shepherd's pie
Pureća rolada s mlincima
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Skandinavske rolice s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kunić na bijelo
Hrskavo pečeno pile
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke