Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bugarska pita od krumpira
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Hrskavo pečeno pile
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Finska - Juha s lososom
Rebarca s graškom
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignji po gosposki
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s grila
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci s umakom od kupina
Bruskete s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pogača sa sardinom
Dip od južnog voća
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti mediteraneo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Manastirski đuveč
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza sirni jastučići
Brudet
Riba u škartocu
Bouillabaisse
Rižoto s tri vrste gljiva
Brancinovo oko
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Energetske kuglice s kurkumom
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski gulaš
Popečci od cvjetače
Ramstek s povrćem
Punjena teleća prsa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riblji ražnjići
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke