Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski gulaš
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Piletina u pivu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s grila
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s dagnjama
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marinirane srdele
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cous-cous s povrćem
Finska - Juha s lososom
Mladi krumpir s ajvarom
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignji po gosposki
Riba u škartocu
Brancinovo oko
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bouillabaisse
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Srneći file na salatu
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Špageti na kineski način
Pogača sa sardinom
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s grilla
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brudet
Hrskava pileća krilca
Riblji ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Mirisna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke