Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Rižoto s tri vrste gljiva
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cous-cous s povrćem
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Rižoto s dagnjama
Tuna burger
Brudet
Tjestenina fuži s tartufima
Bouillabaisse
Svinjski gulaš
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s graškom
Marinirane srdele
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Jabučni krumpirići s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Fish&Chips u tortilji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Rebarca s grilla
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pašticada voli penne a ti mene
Kuglice od riže i svježeg sira
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Piletina s mascarponeom
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Proljetna janjetina
Goveđa rebarca sa zeljem
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Punjena teleća prsa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Lignji po gosposki
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Male teleće pitice
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke