Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Ljetni lungić
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fish&Chips u tortilji
Cous-cous s povrćem
Riba u škartocu
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Brudet
Lignje na šumskom rižotu
Kuglice od riže i svježeg sira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani zamotuljci
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Energetske kuglice s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Pogača sa sardinom
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Bouillabaisse
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini shepherd's pie
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Lazanje u tavi
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s graškom
Slatka patka
Rebarca s grilla
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke