Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Ramstek s povrćem
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina sa šafranom
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina Kiev
Mini shepherd's pie
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Cous-cous s povrćem
Brudet
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Energetske kuglice s kurkumom
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Popečci od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Pašticada voli penne a ti mene
Mirisna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Svinjski file s grila
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata s mljevenim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Hrskava pileća krilca
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Slatka patka
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Kroketi od piletine
Svinjski gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Teriyaki piletina
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena teleća prsa
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Srneći file na salatu
Finska - Juha s lososom
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brownie s kajenskim paprom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Hrskavi trokuti
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke