Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Kunić na bijelo
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Šampinjoni u palačinki
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Male teleće pitice
Kroketi od piletine
Marinirane srdele
Brancinovo oko
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
Zlatna piletina
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Rebarca s graškom
Cous-cous s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Obojeni hamburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Mesne okruglice na ražnjiću
Kaštelanski makaruni
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini shepherd's pie
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Punjena teleća prsa
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Lignji po gosposki
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Špageti mediteraneo
Meksička party salata
Bakalar s krumpirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Svinjski gulaš
Pileći gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brudet
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke