Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje u tavi
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Goveđa rebarca sa zeljem
Salata s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Špageti mediteraneo
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Brusketa s avokadom
Slatka patka
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini shepherd's pie
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Gulaš od oslića i povrća
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Mirisna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Dječje lazanje
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s grilla
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Punjena teleća prsa
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete s povrćem
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirane srdele
Riblji ražnjići
Svinjski file s grila
Bruskete od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Brancinovo oko
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Meksička party salata
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Mini lazanje
Brudet
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignji po gosposki
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Male teleće pitice
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti na kineski način
Bakalar s krumpirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke