Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ cheeseburger
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Špageti mediteraneo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Teriyaki piletina
Rebarca s graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zlatna piletina
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Hrskava pileća krilca
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brudet
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dječje lazanje
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Finska - Juha s lososom
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kaštelanski makaruni
Rebarca s grilla
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski gulaš
Bakalar s krumpirom
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Šampinjoni u palačinki
Srneći file na salatu
Punjena teleća prsa
Piletina Kiev
Piletina s mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brancinovo oko
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Meksička party salata
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kunić na bijelo
Tuna burger
Brownie s kajenskim paprom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Lungić s toplom salatom od šparoga
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Marinirane srdele
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Popečci od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
Proljetna janjetina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Slatka patka
Riba u škartocu
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Male teleće pitice
Bruskete s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pogača sa sardinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke