Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Rebarca s graškom
Bruskete s povrćem
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Dječje lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pogača sa sardinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cous-cous s povrćem
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Punjena teleća prsa
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Mini shepherd's pie
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti mediteraneo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Pureća rolada s mlincima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u umaku s češnjakom
Gulaš od oslića i povrća
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mljevenim mesom
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni lungić
BBQ cheeseburger
Janjetina s medom od kadulje
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Goveđa rebarca sa zeljem
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Tuna burger
Male teleće pitice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bakalar s krumpirom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Kunić na bijelo
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočni pureći ražnjići
Bouillabaisse
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočna pureća rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete od cvjetače
Rebarca s grilla
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke