Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Rebarca s grilla
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Blagdanska rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Riblji ražnjići
Špageti na kineski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Šampinjoni u palačinki
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini shepherd's pie
Meksička party salata
Ljetni lungić
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Tuna burger
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Ramstek s povrćem
Punjena teleća prsa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Skandinavske rolice s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani zamotuljci
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bouillabaisse
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Pogača sa sardinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bakalar s krumpirom
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Marinirane srdele
Cous-cous s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dip od južnog voća
Rebarca s graškom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Bruskete s povrćem
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke