Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Srneći file na salatu
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Janjetina s medom od kadulje
Pogača sa sardinom
Pašticada voli penne a ti mene
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riblji ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Cous-cous s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Piletina s mascarponeom
Rebarca s graškom
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
Brancinovo oko
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Piletina u pivu
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Punjena teleća prsa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Bakalar s krumpirom
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskava pileća krilca
Kaštelanski makaruni
Teleći savici u umaku od grejpa
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete od cvjetače
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini shepherd's pie
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Dip od južnog voća
Marinirane srdele
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Bouillabaisse
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Velika Britanija - Pastirska pita
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke