Meni Search

Superwoman

Piletina s kozjim sirom

BBQ cheeseburger
Skandinavske rolice s cimetom
Slatka patka
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Brusketa s avokadom
Blagdanska rolada
Tuna burger
Teriyaki piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina Kiev
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski gulaš
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Hrskavo pečeno pile
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lazanje u tavi
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Špageti na kineski način
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pureća rolada s mlincima
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirane srdele
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s mascarponeom
Ljetni lungić
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s tri vrste gljiva
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riblji ražnjići
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Roštilj s umakom Romesco
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dječje lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Bugarska pita od krumpira
Bruskete od cvjetače
Bruskete s povrćem
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brudet
Teleći savici u umaku od grejpa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Male teleće pitice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poslužite pečene odreske piletine nadjevene kozjim sirom s premazom od meda te poslužite uz najbolji senf i šampinjone popečene na grillu.

Sastojci

600 g pilećeg filea
50 g kozjeg sira
1 žlica narezanog mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice Bagremova meda Podravka
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegete Grill Classic 30 g
4 žlice Senfa rustica Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
  • 2 Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Grill Classic i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
  • 3 Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
  • 4 Paprike očistite i prerežite po duljini. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.

Savjet

Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.

Posluživanje

Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke