Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Riba u škartocu
Popečci od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Manastirski đuveč
Cous-cous s povrćem
Pizza sirni jastučići
Pileći gulaš
Bouillabaisse
Sočni pureći ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Lignji po gosposki
Rebarca s grilla
Brudet
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Mini shepherd's pie
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski gulaš
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Dječje lazanje
Kaštelanski makaruni
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Zlatna piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riblji ražnjići
Marinirane srdele
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Tuna burger
Meksička party salata
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bakalar s krumpirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke