Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Orada s krumpirom i mladim lukom
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Riblji ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Bouillabaisse
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dip od južnog voća
Slatka patka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Ramsteak u seksi umaku
Gulaš od oslića i povrća
Mladi krumpir s ajvarom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski gulaš
Pohani zamotuljci
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci s umakom od kupina
Bruskete s povrćem
Kunić na bijelo
Kuglice od riže i svježeg sira
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirane srdele
Bugarska pita od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Ljetni lungić
Finska - Juha s lososom
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti mediteraneo
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Lazanje u tavi
Cous-cous s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetna janjetina
Brudet
Obojeni hamburger
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u aromatičnom omotaču
Male teleće pitice
Punjena teleća prsa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke