Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Cous-cous s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Popečci od cvjetače
Lazanje u tavi
Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski gulaš
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Pureća rolada s mlincima
Male teleće pitice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Rižoto s tri vrste gljiva
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Brancinovo oko
Salata s mljevenim mesom
Marinirane srdele
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Brownie s kajenskim paprom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Brudet
Pileći gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dip od južnog voća
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Mini shepherd's pie
Svinjski file s grila
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Meksička party salata
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Špageti na kineski način
Slatka patka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bakalar s krumpirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Riblji ražnjići
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Mirisna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke