Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mirisna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Popečci od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Piletina s kozjim sirom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Kunić na bijelo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Ljetni lungić
Riba u škartocu
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Finska - Juha s lososom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Bakalar s krumpirom
Rebarca s grilla
Bruskete od cvjetače
Bouillabaisse
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Gulaš od oslića i povrća
Brownie s kajenskim paprom
Obojeni hamburger
Cous-cous s povrćem
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje u tavi
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rezanci s krušnim mrvicama
Brudet
Fish&Chips u tortilji
Marinirane srdele
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Srneći file na salatu
Punjena teleća prsa
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Skandinavske rolice s cimetom
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski gulaš
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke