Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Špageti mediteraneo
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s grilla
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Brudet
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Obojeni hamburger
Tuna burger
Hrskava pileća krilca
Pašticada voli penne a ti mene
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Dip od južnog voća
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Male teleće pitice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini shepherd's pie
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Riba u škartocu
Gulaš od oslića i povrća
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke