Meni Search

Superwoman

Piletina s mascarponeom

Jabučni krumpirići s cimetom
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Pizza sirni jastučići
Rižoto s dagnjama
Janjetina s medom od kadulje
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Bouillabaisse
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini lazanje
Bakalar s krumpirom
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Svinjski file s grila
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Male teleće pitice
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s grilla
Tuna burger
Kroketi od piletine
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirane srdele
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Salata s mljevenim mesom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Brudet
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Finska - Juha s lososom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Energetske kuglice s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pureća rolada s mlincima
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Glavni sastojak ovog recepta je svježi, mekani mascarpone snježno bijele boje koji se odlično snalazi u džepu pilećeg  filea zajedno s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.

Sastojci

120 g mascarponea
1 žličica svježe nasjeckanog ružmarina
2 češnja protisnutog češnjaka
1 žličica Vegete Natur
4 pileća filea (oko 700 g)
12 ploški pršuta (oko 120 g)
4 žlice maslinovog ulja
pola limuna

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Mascarpone pomiješajte s ružmarinom, češnjakom i Vegetom Natur.
  • 2 Na pilećim fileima urežite "džep" i napunite žlicom pripremljenog mascarponea.
  • 3 Zatim svaki file omotajte s tri ploške pršuta i, po potrebi, učvrstite čačkalicama.
  • 4 U tavi na zagrijanom ulju popecite pripremljene filee s obje strane.
  • 5 Zatim sve premjestite u tepsiju i ostavite u pećnici zagrijanoj na 200 °C i pecite još 20 minuta. Pred kraj ih pokapajte limunovim sokom.

Savjet

Tako možete pripremiti i pileći odrezak kojeg umotajte u roladu.

Posluživanje

Pečeno meso poslužite preliveno umakom od pečenja i poslužite s pire krumpirom i kuhanim povrćem.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 53.67 18 13
Fosfor mg 446.47 56 56
Kalij mg 570.08 15 15
Pantotenska kiselina mg 1.48 21 21
Niacin mg 27.2 194 136
Vitamin D μg 24.96 12 12
Vitamin A μg 203.52 5 4
Sol g 1.35 0 0
Bjelančevine g 49.63 - -
Vlakna g 0.15 - -
Ugljikohidrati g 2.61 - -
Masti g 45.85 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke