Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Mladi krumpir s ajvarom
Riba u škartocu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći gulaš
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Kaštelanski makaruni
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Srneći file na salatu
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ cheeseburger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Popečci od cvjetače
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s grila
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kokošja juha s požirakima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina u finom umaku
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Piletina s mascarponeom
Vratina sa sezonskim povrćem
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Koprivnički odojak
Obojeni hamburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskava pileća krilca
Ljetni lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Ramstek i salata s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Macho hamburger
Zlatna piletina
Nadjevene lignje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tuna burger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Brusketa s avokadom
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pašticada s njokima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke