Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

BBQ cheeseburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina s nadjevom od ajvara
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek i salata s roštilja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Goveđa rebarca sa zeljem
Bugarska pita od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjevene lignje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u pivu
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Tjestenina u finom umaku
Rebarca s grilla
Špageti na kineski način
Slatka patka
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Koprivnički odojak
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Bruskete s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Obojeni hamburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kokošja juha s požirakima
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u škartocu
Pureća rolada s mlincima
Pašticada s njokima
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Blagdanska rolada
Rižoto s dagnjama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Dječje lazanje
Mini lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Finska - Juha s lososom
Piletina Kiev
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa sezonskim povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Tuna burger
Macho hamburger
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke