Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Riba u škartocu
Tuna burger
Piletina sa šafranom
Ramstek i salata s roštilja
Ljetni lungić
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Odresci s umakom od kupina
Kuglice od riže i svježeg sira
Nadjevene lignje
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Piletina Kiev
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje na šumskom rižotu
Fish&Chips u tortilji
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kokošja juha s požirakima
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Vratina sa sezonskim povrćem
Rižoto s dagnjama
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Pašticada s njokima
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Tjestenina u finom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Hrskavi trokuti
Brownie s kajenskim paprom
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Špageti mediteraneo
Mirisna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina s kozjim sirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
BBQ cheeseburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Macho hamburger
Finska - Juha s lososom
Koprivnički odojak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke