Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Tuna burger
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Macho hamburger
BBQ cheeseburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Koprivnički odojak
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina Kiev
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Sočna pureća rolada
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Ljetni ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Skandinavske rolice s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Hrskava pileća krilca
Finska - Juha s lososom
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bruskete od cvjetače
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Sočni pureći ražnjići
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni lungić
Pašticada s njokima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti na kineski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dječje lazanje
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Ramstek i salata s roštilja
Meksička party salata
Kunić na bijelo
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Pileća prsa punjena čvarcima
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Ramstek s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Nadjevene lignje
Pureća rolada s mlincima
Riba u škartocu
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Kokošja juha s požirakima
Tjestenina u finom umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke