Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Koprivnički odojak
Zlatna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina u finom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek i salata s roštilja
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileća prsa iz pećnice
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Finska - Juha s lososom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tuna burger
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u pivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti mediteraneo
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Riba u škartocu
Kuglice od riže i svježeg sira
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
Bruskete od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavi trokuti
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s grila
Pašticada s njokima
Nadjevene lignje
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Kokošja juha s požirakima
Srneći file na salatu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dip od južnog voća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke