Meni Search

Superman

Piletina u aromatičnom omotaču

Svinjski gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti mediteraneo
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Pureća rolada s mlincima
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek i salata s roštilja
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Nadjevene lignje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Koprivnički odojak
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatka patka
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Zlatna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Hrskavo pečeno pile
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Pileća prsa iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Rižoto s dagnjama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Hrskavi trokuti
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Velika Britanija - Pastirska pita
Srneći file na salatu
Pašticada s njokima
Kokošja juha s požirakima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa sezonskim povrćem
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani zamotuljci
Manastirski đuveč
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke