Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Pohani tofu s povrćem
Svinjski gulaš
Manastirski đuveč
BBQ cheeseburger
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Janjetina s medom od kadulje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cous-cous s povrćem
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Hrskava pileća krilca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slatka patka
Pileći bataci s umakom od luka
Pašticada voli penne a ti mene
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Rižini ravioli s mozzarellom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Proljetna janjetina
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Bakalar s krumpirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni lungić
Bouillabaisse
Teriyaki piletina
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Pileća prsa punjena čvarcima
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tuna burger
Gulaš od oslića i povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Piletina Kiev
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pogača sa sardinom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Brudet
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Male teleće pitice
Teleći savici u umaku od grejpa
Meksička party salata
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Mirisna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Pohani zamotuljci
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuglice od riže i svježeg sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke