Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cous-cous s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Male teleće pitice
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignji po gosposki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Punjena teleća prsa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Kaštelanski makaruni
Pileći gulaš
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Dip od južnog voća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Pašticada voli penne a ti mene
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brudet
Grill vratina u sendviču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Lazanje u tavi
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižini ravioli s mozzarellom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tuna burger
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Pogača sa sardinom
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Marinirane srdele
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke