Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s mascarponeom
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Mini lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignji po gosposki
Kaštelanski makaruni
Salata s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Dječje lazanje
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni lungić
Piletina s kozjim sirom
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini shepherd's pie
Pileća prsa punjena čvarcima
Pogača sa sardinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani zamotuljci
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirane srdele
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bouillabaisse
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tuna burger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke