Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Bruskete s povrćem
Špageti mediteraneo
Pileći gulaš
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Kroketi od piletine
Hrskava pileća krilca
Bakalar s krumpirom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Teriyaki piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskavi trokuti
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Mini lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski gulaš
Sočna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje na šumskom rižotu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brudet
Ljetni lungić
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
BBQ cheeseburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Slatka patka
Riba u škartocu
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci u umaku s češnjakom
Gulaš od oslića i povrća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina na padelu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pogača sa sardinom
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete od cvjetače
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Rebarca s graškom
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke