Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Ljetni lungić
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Mirisna pureća rolada
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s mljevenim mesom
Lignji po gosposki
Odresci u umaku s češnjakom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Piletina sa šafranom
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Šampinjoni u palačinki
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Punjena teleća prsa
Finska - Juha s lososom
Hrskavi trokuti
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirane srdele
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brownie s kajenskim paprom
Hrskava pileća krilca
Male teleće pitice
Tuna burger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
Svinjski file s povrćem
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Riblji ražnjići
Cous-cous s povrćem
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Rižoto s dagnjama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Dječje lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bouillabaisse
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke