Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni lungić
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni ražnjići
Pileći gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Rižini ravioli s mozzarellom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mini shepherd's pie
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Marinirane srdele
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brusketa s avokadom
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riblji ražnjići
Piletina Kiev
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Popečci od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci u umaku s češnjakom
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slatka patka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Male teleće pitice
Punjena teleća prsa
Meksička party salata
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina s mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Teriyaki piletina
Srneći file na salatu
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Lignje na šumskom rižotu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pogača sa sardinom
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Sočna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Brudet
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke