Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Energetske kuglice s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Brownie s kajenskim paprom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Dječje lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignji po gosposki
Teriyaki piletina
Bouillabaisse
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Brudet
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Slatka patka
Bugarska pita od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u škartocu
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Brancinovo oko
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
BBQ cheeseburger
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mladi krumpir s ajvarom
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Špageti mediteraneo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Manastirski đuveč
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Šampinjoni u palačinki
Lazanje u tavi
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Punjena teleća prsa
Cous-cous s povrćem
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavo pečeno pile
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Finska - Juha s lososom
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke