Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskava pileća krilca
Kaštelanski makaruni
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini shepherd's pie
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Gulaš od oslića i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Špageti mediteraneo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Svinjski file s grila
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
BBQ cheeseburger
Bakalar s krumpirom
Brudet
Rižoto s dagnjama
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Rebarca s graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Riba u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Brownie s kajenskim paprom
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Bouillabaisse
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Punjena teleća prsa
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina Kiev
Špageti na kineski način
Salata s mljevenim mesom
Cous-cous s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke