Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Brudet
Tuna burger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Piletina sa šafranom
Brancinovo oko
Hrskavo pečeno pile
Pileći gulaš
Mirisna pureća rolada
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti na kineski način
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s dagnjama
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bruskete od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena teleća prsa
Rebarca s grilla
Riblji ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni ražnjići
Bruskete s povrćem
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani zamotuljci
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pašticada voli penne a ti mene
Šampinjoni u palačinki
Cous-cous s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Male teleće pitice
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskava pileća krilca
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Lignje na šumskom rižotu
Mini shepherd's pie
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kunić na bijelo
Slatka patka
Gulaš od oslića i povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke