Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Bakalar s krumpirom
Pureća rolada s mlincima
Tuna burger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s dagnjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Brusketa s avokadom
Grill vratina u sendviču
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Cous-cous s povrćem
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Ramstek s povrćem
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Brudet
Bruskete od cvjetače
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Bouillabaisse
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini shepherd's pie
Lignji po gosposki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Riba u škartocu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni lungić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s kozjim sirom
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teriyaki piletina
Kroketi od piletine
Roštilj s umakom Romesco
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
Srneći file na salatu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Finska - Juha s lososom
Sočni pureći ražnjići
Špageti mediteraneo
Pogača sa sardinom
Riblji ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
BBQ cheeseburger
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke