Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Riba u škartocu
Rižini ravioli s mozzarellom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavi trokuti
Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
BBQ cheeseburger
Marinirane srdele
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek s povrćem
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Energetske kuglice s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Bouillabaisse
Hrskava pileća krilca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Cous-cous s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina Kiev
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći gulaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini shepherd's pie
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Skandinavske rolice s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Brudet
Grill vratina u sendviču
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pašticada voli penne a ti mene
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Piletina s kozjim sirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete s povrćem
Tuna burger
Slatka patka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke