Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Jabučni krumpirići s cimetom
Salata s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s grila
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina Kiev
Piletina s kozjim sirom
Male teleće pitice
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Punjena teleća prsa
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bakalar s krumpirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Riblji ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Riba u škartocu
Sočna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Tuna burger
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Dip od južnog voća
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s dagnjama
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cous-cous s povrćem
Lignji po gosposki
Slatka patka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Rezanci s krušnim mrvicama
Brudet
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke