Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Svinjski gulaš
Hrskavi trokuti
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Bakalar s krumpirom
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Piletina Kiev
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tuna burger
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Pileći gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Riba u škartocu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Šampinjoni u palačinki
Špageti mediteraneo
Teleći odresci u umaku od višanja
Brudet
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zlatna piletina
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Grill vratina u sendviču
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Riblji ražnjići
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cous-cous s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Mirisna pureća rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ cheeseburger
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Punjena teleća prsa
Pašticada voli penne a ti mene
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Špageti na kineski način
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke