Meni Search

Superwoman

Piletina u aromatičnom omotaču

Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riba u škartocu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći gulaš
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dječje lazanje
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Ljetni lungić
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Lignji po gosposki
Rižini ravioli s mozzarellom
Finska - Juha s lososom
Bruskete od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Bouillabaisse
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti na kineski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
BBQ cheeseburger
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Hrskavo pečeno pile
Bugarska pita od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Pohani zamotuljci
Odresci s umakom od kupina
Marinirane srdele
Lazanje u tavi
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskava pileća krilca
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Bruskete s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Punjena teleća prsa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Srneći file na salatu
Salata s mljevenim mesom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Proljetna janjetina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brudet
Cous-cous s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Gulaš od oslića i povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke