Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Pašticada s njokima
Ramstek s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Tuna burger
Svinjski gulaš
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Harrisa janjetina s limunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Odresci u paketiću
Ramsteak u seksi umaku
Pikantni gulaš
Piletina u egzotičnom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Neobične punjene paprike
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Fino začinjena piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mesne okruglice u umaku
Vegetarijanski čips
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Fino varivo v loncu
Slatko twist pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna Wellington pečenka
Biftek rolice
Quiche od bundeve, sira i luka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća krilca s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Meso u woku na indonezijski način
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ribarska popara
Ciganski odrezak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pizza sirni jastučići
Macho hamburger
Patka s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Kotlovina
Juha od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke