Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tuna burger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Neobične punjene paprike
Tortilje pikant
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Patka s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Fish&Chips u tortilji
Sarma sa suhim mesom
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Juha od gljiva
Fino varivo v loncu
Quiche od bundeve, sira i luka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Povrtni lonac
Ramstek s povrćem
Špageti s tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pašticada s njokima
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Macho hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Sočna rebarca
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatki lungić
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Kuhano meso s umakom od hrena
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u pivu
Ciganski odrezak
Pureći hamburger
Vegetarijanski čips
Sočna Wellington pečenka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Mesna rolada u tijestu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Slasni BBQ burgeri
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke