Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Odresci u umaku s češnjakom
Fino varivo v loncu
Janjetina na padelu
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Fish&Chips u tortilji
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kotlovina
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Povrtni lonac
Ribarska popara
Piletina u egzotičnom umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Quiche od bundeve, sira i luka
Slatki lungić
Varivo od kelja i teletine
Mesne okruglice u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Lazanje u tavi
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Svinjski gulaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Fino začinjena piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tortilje pikant
Tuna burger
Sočna Wellington pečenka
Govedina s lukom
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Patka s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s tikvicama
Meso u woku na indonezijski način
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u paketiću
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Neobične punjene paprike
Juha od gljiva
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci s umakom od kupina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kuhano meso s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mladi krumpir s ajvarom
Puretina s jabukom iz pećnice
Vratina s roštilja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanski čips
Sarma sa suhim mesom
Ciganski odrezak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teletina s pirjanim povrćem
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Pikantni gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke