Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino začinjena piletina
Biftek rolice
Janjetina na padelu
Punjena pečenka u vinu
Mladi krumpir s ajvarom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Meso u woku na indonezijski način
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mesna rolada u tijestu
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Macho hamburger
Ciganski odrezak
Pikantni gulaš
Slasni BBQ burgeri
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Puretina s jabukom iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Govedina s lukom
Vegetarijanski čips
Piletina u pivu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Kotlovina
Sočna Wellington pečenka
Ramsteak u seksi umaku
Pureća rolada s mlincima
Hrenovke u panceti
Sočna rebarca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski gulaš
Špageti s tikvicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vratina s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Slatko twist pile
Obojeni hamburger
Juha od gljiva
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada s njokima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Patka s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Varivo od kelja i teletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Neobične punjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća krilca s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice u umaku
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Fino varivo v loncu
Tortilje pikant
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lazanje u tavi
Kuhano meso s umakom od hrena
Ribarska popara
Ramstek s povrćem
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke