Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Medeni teleći kotleti
Tortilje pikant
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina na padelu
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Mesne okruglice u umaku
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fino varivo v loncu
Fish&Chips u tortilji
Biftek rolice
Janjetina s medom od kadulje
Fino začinjena piletina
Hrenovke u panceti
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantni gulaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Varivo od kelja i teletine
Pileća prsa iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Sočna rebarca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Neobične punjene paprike
Pileća krilca s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Kotlovina
Slatko twist pile
Tuna burger
Juha od gljiva
Ribarska popara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureći hamburger
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Punjena pečenka u vinu
Ramstek s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Odresci s umakom od kupina
Povrtni lonac
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočna Wellington pečenka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vegetarijanski čips
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke