Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Piletina u pivu
Biftek rolice
Ramsteak u seksi umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s grilla
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci u paketiću
Pileća prsa iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Vegetarijanski čips
Juha od gljiva
Piletina u egzotičnom umaku
Ribarska popara
Pašticada s njokima
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Lazanje u tavi
Sarma sa suhim mesom
Špageti s tikvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Umak od limete (Molho de limao)
Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Govedina s lukom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Macho hamburger
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Slatki lungić
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pureća rolada s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Varivo od kelja i teletine
Sočna rebarca
Skandinavske rolice s cimetom
Fino varivo v loncu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Hrenovke u panceti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Neobične punjene paprike
Medeni teleći kotleti
Mesna rolada u tijestu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Punjena pečenka u vinu
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sočna Wellington pečenka
Slatko twist pile
Kotlovina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća krilca s roštilja
Patka s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Pizza sirni jastučići
Povrtni lonac
Pureći hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke