Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Odresci s umakom od kupina
Kuhano meso s umakom od hrena
Tortilje pikant
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantni gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatko twist pile
Puretina s jabukom iz pećnice
Fino varivo v loncu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Punjena pečenka u vinu
Vegetarijanski čips
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesne okruglice u umaku
Fino začinjena piletina
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Patka s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u egzotičnom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Juha od gljiva
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mesna rolada u tijestu
Govedina s lukom
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Kotlovina
Vratina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Hrenovke u panceti
Quiche od bundeve, sira i luka
Fish&Chips u tortilji
Ribarska popara
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u paketiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Macho hamburger
Sočna Wellington pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Špageti s tikvicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Pašticada s njokima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni burger sa slaninom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni lonac
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatki lungić
Rebarca s grilla
Tuna burger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pureća rolada s mlincima
Pureći hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke