Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Obojeni hamburger
Špageti s tikvicama
Vegetarijanski čips
Macho hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fish&Chips u tortilji
Slatki lungić
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Juha od gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Tuna burger
Pureći hamburger
Pikantni gulaš
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Varivo od kelja i teletine
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureća rolada s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sarma sa suhim mesom
Tortilje pikant
Teletina s pirjanim povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mesna rolada u tijestu
Ribarska popara
Povrtni lonac
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Biftek rolice
Patka s mlincima
Hrenovke u panceti
Kuhano meso s umakom od hrena
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino začinjena piletina
Medeni teleći kotleti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino varivo v loncu
Puretina s jabukom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna Wellington pečenka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća krilca s roštilja
Punjena pečenka u vinu
Harrisa janjetina s limunom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna rebarca
Pileća prsa iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Odresci u umaku s češnjakom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Lazanje u tavi
Ciganski odrezak
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci u paketiću
Piletina u egzotičnom umaku
Vratina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Slatko twist pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke