Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatki lungić
Mesna rolada u tijestu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Govedina s lukom
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fino varivo v loncu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureći hamburger
Juha od gljiva
Piletina u egzotičnom umaku
Harrisa janjetina s limunom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sočna Wellington pečenka
Lazanje u tavi
Patka s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Ciganski odrezak
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Punjena pečenka u vinu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Puretina s jabukom iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Hrenovke u panceti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sarma sa suhim mesom
Macho hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kuhano meso s umakom od hrena
Meso u woku na indonezijski način
Pileća krilca s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Quiche od bundeve, sira i luka
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantni gulaš
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Pureća rolada s mlincima
Tortilje pikant
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u pivu
Povrtni lonac
Ribarska popara
Piletina s nadjevom od ajvara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Biftek rolice
Kotlovina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Obojeni hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti s tikvicama
Neobične punjene paprike
Vratina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pašticada s njokima
Slatko twist pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fino začinjena piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke