Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Janjetina s medom od kadulje
Ribarska popara
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Macho hamburger
Ciganski odrezak
Slasni burger sa slaninom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Pileća krilca s roštilja
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada s njokima
Lazanje u tavi
Varivo od kelja i teletine
Ramsteak u seksi umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Biftek rolice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Quiche od bundeve, sira i luka
Velika Britanija - Pastirska pita
Tortilje pikant
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanski čips
Meso u woku na indonezijski način
Fish&Chips u tortilji
Pureći hamburger
Fino varivo v loncu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sarma sa suhim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Tuna burger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Sočna rebarca
Juha od gljiva
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Obojeni hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Harrisa janjetina s limunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Neobične punjene paprike
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci u paketiću
Povrtni lonac
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Fino začinjena piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Patka s mlincima
Govedina s lukom
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Sočna Wellington pečenka
Odresci u umaku s češnjakom
Medeni teleći kotleti
Mesna rolada u tijestu
Puretina s jabukom iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke