Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Pizza sirni jastučići
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Harrisa janjetina s limunom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa iz pećnice
Sočna rebarca
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Macho hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tortilje pikant
Pureći hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantni gulaš
Juha od gljiva
Ramstek s povrćem
Biftek rolice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s lukom
Puretina s jabukom iz pećnice
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u pivu
Obojeni hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Kotlovina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni BBQ burgeri
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Meso u woku na indonezijski način
Kuhana govedina s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Varivo od kelja i teletine
Fino varivo v loncu
Medeni teleći kotleti
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Slatki lungić
Svinjski gulaš
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Neobične punjene paprike
Slatko twist pile
Odresci s umakom od kupina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna Wellington pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u umaku s češnjakom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Umak od limete (Molho de limao)
Vegetarijanski čips
Pileća krilca s roštilja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Quiche od bundeve, sira i luka
Punjena pečenka u vinu
Ciganski odrezak
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke