Meni Search

Gladna kao vuk

Piletina u aromatičnom omotaču

Pureći hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Medeni teleći kotleti
Ramstek s povrćem
Špageti s tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s medom od kadulje
Mesna rolada u tijestu
Velika Britanija - Pastirska pita
Neobične punjene paprike
Pizza sirni jastučići
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Kotlovina
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Odresci u paketiću
Vegetarijanski čips
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Biftek rolice
Piletina u egzotičnom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ciganski odrezak
Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tuna burger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Obojeni hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna Wellington pečenka
Slatki lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Puretina s jabukom iz pećnice
Fino varivo v loncu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Fino začinjena piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje pikant
Slatko twist pile
Ribarska popara
Mesne okruglice u umaku
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrenovke u panceti
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Patka s mlincima
Juha od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Macho hamburger
Sočna rebarca
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Poigrajte se s ukusnim aromatičnim sastojcima i priredite pečene komade finog mesa na zanimljiv način u kojem će senf odigrati glavnu ulogu u kombinaciji s nalijepljenim kukuruznim pahuljicama.

Sastojci

100 g kukuruznih pahuljica (corn flakes)
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
1 žličica Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
Vegeta Maestro crni papar
sol
4 pileća filea (600 g)
2 žličice Senfa estragon Podravka

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 Lagano zdrobljenim kukuruznim pahuljicama dodajte češnjak u granulama, mažuran, mljeveni crni papar, sol i promiješajte da dobijete smjesu za paniranje.
  • 2 Pileće filee posolite i kistom premažite senfom sa svih strana. Uvaljajte ih u pripremljenu smjesu za paniranje da se dobro zalijepi.
  • 3 Stavite paniranu piletinu u posudu za pečenje prekrivenu papirom. Pecite oko 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 °C, dok ne dobije zlatnorumenu boju.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o veličini pilećeg filea.

Posluživanje

Poslužite toplo s prilogom po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke