Meni Search

Ful nabrijan

Pizza sirni jastučići

Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Meso s repom
Šampinjoni u palačinki
Dagnje na buzaru
Brancinovo oko
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill oslić u aromatičnoj korici
Krem juha od tikvica
Mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski kruščić s lovorom
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od tikvica
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sendvič s avokadom
Ražnjići od lososa
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Aromatizirani kruh
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Povrtni lonac
Piletina Kiev
Mediteranski špageti
Umak od limete (Molho de limao)
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Čarobna ljetna piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Miješani grill
Irska janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Sočna rebarca
Vratina sa sezonskim povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata od liganja
Urbana pola
Fileti lososa u finom umaku
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Okruglice u umaku od rajčice
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Prežgana juha
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Pečena piletina s limunom
Salata s mora
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riba u bijelom umaku
Manastirski đuveč
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Rolice od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fina pikantna piletina
Piletina laganini
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pirjani kunić
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza s tunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Vege odresci s marinadom
Fini gulaš od gljiva
Zabavni kineski ravioli
Proljetno meso i povrće iz woka
Nadjevene lignje
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina s povrćem
Lagana sarma
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Grill povrće na salatu
Kroketi od piletine
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Delikatesna junetina na češki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Povrtni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje s povrćem i smokvama
Rajčica s kukuruzom
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke