Meni Search

Ful nabrijan

Pizza sirni jastučići

Marinirana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pečenka
Kaštelanski makaruni
Lungić s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Krem juha od tikvica
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Uzbudljivi kolač od blitve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Pašticada s njokima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Salata s mora
Ražnjići od lososa
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje s povrćem i smokvama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Rajčica s kukuruzom
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Voćna juha od višanja
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Urbana pola
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Proljetna janjetina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Umak od limete (Molho de limao)
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Popečci od tikvica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani tofu s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso s repom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Vratina sa sezonskim povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill pirjana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Piletina Kiev
Brancinovo oko
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill povrće na salatu
Rolice od blitve
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mediteranski kruščić s lovorom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fini gulaš od gljiva
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina sa šafranom
Sočna rebarca
Riba u bijelom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pizza s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Fina pikantna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pečena piletina s limunom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Dagnje na buzaru
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Račići na posteljici od povrća
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill vratina u sendviču
Salata od liganja
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Grdobina s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zlatna piletina
Irska janjetina
Mediteranski špageti
Ramsteak u seksi umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Manastirski đuveč
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice
Grickalica slanutak iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Povrtni lonac
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Lagana sarma
Prežgana juha
Blagdanska rolada
Aromatizirani kruh
Nadjeveni kaneloni u umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Vege odresci s marinadom
Sendvič s avokadom
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Miješani grill
Ljetni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke