Meni Search

Ful nabrijan

Pizza sirni jastučići

Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Rolice od blitve
Grill povrće na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ražnjići od lososa
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Uzbudljivi kolač od blitve
Vege odresci s marinadom
Blagdanska rolada
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kuhano meso s umakom od hrena
Pirjani kunić
Salata od liganja
Krem juha od tikvica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kobasica u pivu i pecivu
Janjetina na padelu
Miješani grill
Pečena piletina s limunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Vratina sa sezonskim povrćem
Manastirski đuveč
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza s tunom
Sočna pureća rolada
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zabavni kineski ravioli
Marinirana piletina s roštilja
Mirisna pečenka
Fina pikantna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lagana sarma
Okruglice u umaku od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Povrtni ražnjići
Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Mini lazanje
Sendvič s avokadom
Mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Račići na posteljici od povrća
Irska janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina s povrćem
Dagnje na buzaru
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Piletina Kiev
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grickalica slanutak iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Proljetno meso i povrće iz woka
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Meso s repom
Tjestenina fuži s tartufima
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci u umaku od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Sočni pureći ražnjići
Aromatizirani kruh
Pašticada s njokima
Voćna juha od višanja
Sočna rebarca
Brancinovo oko
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje s povrćem i smokvama
Čarobna ljetna piletina
Popečci od tikvica
Povrtni lonac
Fini gulaš od gljiva
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Delikatesna junetina na češki
Piletina laganini
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski špageti
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Rajčica s kukuruzom
Ljetni ražnjići
Proljetna janjetina
Salata s mora
Lungić u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Lungić s povrćem
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke