Meni Search

Ful nabrijana

Pizza sirni jastučići

Čarobna ljetna piletina
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riba u bijelom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Uzbudljivi kolač od blitve
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini shepherd's pie
Kobasica u pivu i pecivu
Sočni pureći ražnjići
Odresci od morskog psa
Rajčica s kukuruzom
Pečena piletina s limunom
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Fileti lososa u finom umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Miješani grill
Norveška krem juha od ribe i kozica
Turske pizze
Proljetna janjetina
Povrtni ražnjići
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Vege odresci s marinadom
Piletina na kijevski način
Aromatizirani kruh
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrskavi trokuti
Nadjevene lignje
Piletina laganini
Sočna rebarca
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Rolice od blitve
Umak od limete (Molho de limao)
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Hrskava pileća krilca
Zabavni kineski ravioli
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Fina pikantna piletina
Ražnjići od lososa
Marinirana piletina s roštilja
Ossobuco
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisna pečenka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Povrtni lonac
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina u pikantnoj šalši
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza s tunom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od tikvica
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krem juha od tikvica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Okruglice u umaku od rajčice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grdobina s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Sendvič s avokadom
Grill povrće na salatu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Brusketa s avokadom
Lignje s manistrom u škartocu
Urbana pola
Blagdanska rolada
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Bugarska pita od krumpira
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grickalica slanutak iz pećnice
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić u sendviču
Salata s mora
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Delikatesna junetina na češki
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Belgija - Salade Liégeoise
Račići na posteljici od povrća
Lagana sarma
Viška pogača
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pirjani kunić
Mesne okruglice
Salata od liganja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Hlebinska i pretepena juha
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Lignje s povrćem i smokvama
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lungić s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Lazanje s lignjama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meso s repom
Irska janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke