Meni Search

Ful nabrijana

Pizza sirni jastučići

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kobasica u pivu i pecivu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Prežgana juha
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rezanci s krušnim mrvicama
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Janjetina na padelu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Rolice od blitve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Krem juha od tikvica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna rebarca
Kaštelanski makaruni
Piletina laganini
Proljetna janjetina
Turske pizze
Salata s mora
Povrtni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Piletina na kijevski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ossobuco
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pečenka
Meso s repom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Čarobna ljetna piletina
Zlatna piletina
Nadjevene lignje
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Miješani grill
Hrskava pileća krilca
Sendvič s avokadom
Lungić s povrćem
Aromatizirani kruh
Pirjani kunić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hlebinska i pretepena juha
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fina pikantna piletina
Delikatesna junetina na češki
Viška pogača
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Meksička party salata
Špageti s ribom
Proljetno meso i povrće iz woka
Irska janjetina
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohani tofu s povrćem
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Grdobina s povrćem
Sočna pureća rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci od morskog psa
Lignje s povrćem i smokvama
Janjetina s medom od kadulje
Mini lazanje
Grdobina u pikantnoj šalši
Mini shepherd's pie
Riba u bijelom umaku
Rajčica s kukuruzom
Brancinovo oko
Lignje s manistrom u škartocu
Umak od limete (Molho de limao)
Belgija - Salade Liégeoise
Urbana pola
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Piletina Kiev
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od tikvica
Lazanje s lignjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Okruglice u umaku od rajčice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill povrće na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić u sendviču
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Martinjska guska s hajdinom kašom
Salata od liganja
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke