Meni Search

Ful nabrijana

Pizza sirni jastučići

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Miješani grill
Mediteranski špageti
Mirisna pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Zlatna piletina
Račići na posteljici od povrća
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Špageti s ribom
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Aromatizirani kruh
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Martinjska guska s hajdinom kašom
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Rezanci s krušnim mrvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Rajčica s kukuruzom
Grill vratina u sendviču
Odresci od morskog psa
Sočna rebarca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Povrtni ražnjići
Kroketi od piletine
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Kuhano meso s umakom od hrena
Grdobina u pikantnoj šalši
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje s povrćem i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fini gulaš od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od lososa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Vege odresci s marinadom
Čarobna ljetna piletina
Pohani tofu s povrćem
Pogača sa sardinom
Turske pizze
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Okruglice u umaku od rajčice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Urbana pola
Proljetna janjetina
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Fina pikantna piletina
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Hlebinska i pretepena juha
Hrskava pileća krilca
Pizza s tunom
Lagana sarma
Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjevene lignje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje na šumskom rižotu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Povrtni lonac
Piletina na kijevski način
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Meso s repom
Lungić s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Irska janjetina
Grdobina s povrćem
Pečena piletina s limunom
Zabavni kineski ravioli
Krem juha od tikvica
Blagdanska rolada
Prežgana juha
Šampinjoni u palačinki
Lazanje s lignjama
Grickalica slanutak iz pećnice
Riba u bijelom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hrskavi trokuti
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje s manistrom u škartocu
Ossobuco
Fileti lososa u finom umaku
Sendvič s avokadom
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Viška pogača
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pirjani kunić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočni pureći ražnjići
Rolice od blitve
Salata s mora
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke