Meni Search

Gladan kao vuk

Pizza sirni jastučići

Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Sočna rebarca
Tortilje pikant
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantni gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice u umaku
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Patka s mlincima
Meso u woku na indonezijski način
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Krumpiri u kaputiću od pancete
Biftek rolice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Punjeni kelj s plodovima mora
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Gorički povrtni lonac
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Rebarca s grilla
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Odresci u paketiću
Polpete od oslića
Pureći hamburger
Slatki lungić
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski kotleti s povrćem
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Neobične punjene paprike
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Harrisa janjetina s limunom
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesna rolada u tijestu
Janjetina s bižima
Vegetarijanski čips
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća prsa s crnim tartufom
Povrtni lonac
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Govedina s lukom
Teletina s pirjanim povrćem
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski medaljoni s kestenima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Fino začinjena piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća krilca s roštilja
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ciganski odrezak
Quiche od bundeve, sira i luka
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhano meso s umakom od hrena
Španjolski migas s bundevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s medom od kadulje
Medeni teleći kotleti
Odresci s umakom od kupina
Špageti s tikvicama
Miješani grill
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Fino varivo v loncu
Pileća prsa punjena čvarcima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Vratina s roštilja
Kotlovina
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke