Meni Search

Gladan kao vuk

Pizza sirni jastučići

Kuhano meso s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u paketiću
Fino začinjena piletina
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino varivo v loncu
Quiche od bundeve, sira i luka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Pureći hamburger
Slatko twist pile
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s povrćem
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ciganski odrezak
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Velika Britanija - Pastirska pita
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s bižima
Govedina s lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Hrenovke u panceti
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pileća prsa s crnim tartufom
Ramstek s povrćem
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna Wellington pečenka
Svinjski gulaš
Mesne okruglice u umaku
Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Špageti s tikvicama
Krumpiri u kaputiću od pancete
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća krilca s roštilja
Tortilje pikant
Miješani grill
Teletina s pirjanim povrćem
Sočna rebarca
Svinjski medaljoni s kestenima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Gorički povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Obojeni hamburger
Španjolski migas s bundevom
Povrtni lonac
Patka s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pašticada s njokima
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meso u woku na indonezijski način
Punjeni kelj s plodovima mora
Slasni BBQ burgeri
Pikantni gulaš
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke