Meni Search

Superwoman

Pizza sirni jastučići

Mini shepherd's pie
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Popečci od cvjetače
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pogača sa sardinom
Brudet
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Svinjski file s grila
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavo pečeno pile
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Energetske kuglice s kurkumom
Riblji ražnjići
Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brownie s kajenskim paprom
Bakalar s krumpirom
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Bouillabaisse
Male teleće pitice
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pašticada voli penne a ti mene
Roštilj s umakom Romesco
Gulaš od oslića i povrća
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Srneći file na salatu
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Ljetni lungić
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Dip od južnog voća
Rebarca s graškom
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Marinirane srdele
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatka patka
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Punjena teleća prsa
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke