Meni Search

Superwoman

Pizza sirni jastučići

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignji po gosposki
Šampinjoni u palačinki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pogača sa sardinom
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Lazanje u tavi
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Bruskete s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Hrskavi trokuti
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Mirisna pureća rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s kozjim sirom
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Proljetna janjetina
Brudet
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s grila
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Rižoto s dagnjama
Rižoto s tri vrste gljiva
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Mesne okruglice na ražnjiću
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Obojeni hamburger
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Pureća rolada s mlincima
Hrskava pileća krilca
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Dip od južnog voća
Male teleće pitice
Punjena teleća prsa
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Skandinavske rolice s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Cous-cous s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke