Meni Search

Superwoman

Pizza sirni jastučići

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatka patka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Male teleće pitice
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Roštilj s umakom Romesco
Kuglice od riže i svježeg sira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Bakalar s krumpirom
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignji po gosposki
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Orada s krumpirom i mladim lukom
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s grila
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dječje lazanje
Piletina s mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rebarca s graškom
Sočna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Janjetina s medom od kadulje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tuna burger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Finska - Juha s lososom
Pašticada voli penne a ti mene
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini shepherd's pie
Brudet
Bruskete s povrćem
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Skandinavske rolice s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Punjena teleća prsa
Svinjski file s povrćem
Marinirane srdele
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Hrskavi trokuti
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke