Meni Search

Superwoman

Pizza sirni jastučići

Mini lazanje
Cous-cous s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Pašticada voli penne a ti mene
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Male teleće pitice
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Mladi krumpir s ajvarom
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Hrskavo pečeno pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zlatna piletina
Šampinjoni u palačinki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Blagdanska rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Punjena teleća prsa
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dip od južnog voća
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice na ražnjiću
Brusketa s avokadom
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Piletina s kozjim sirom
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini shepherd's pie
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Gulaš od oslića i povrća
Bouillabaisse
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći gulaš
Obojeni hamburger
Piletina sa šafranom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Pogača sa sardinom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riba u škartocu
Tuna burger
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
Svinjski file s povrćem
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek s povrćem
Špageti mediteraneo
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina na padelu
Slatka patka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Mješavina za tijesto za pizzu Podravka
1 Instant kvasac Dolcela
1 žličica soli
200-250 ml vode
4 žlice ulja
Za nadjev:
200 g pureće šunke narezane na tanje ploške
300 g mozzarelle
2 žličice Vegeta Maestro usitnjenog peršina
40 g maslaca
1/4 žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
Za umak:
1 Salsa umak Podravka

Koristili smo

Peršin

Peršin

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Mješavinu za tijesto izmiješajte s instant kvascem i soli, pa postupno dolijevajući mlaku vodu i ulje umijesite glatko tijesto.
  • 2 Tijesto prekrijte kuhinjskom krpom i ostavite neka stoji na toplom mjestu 20-ak minuta.
  • 3 Potom ga podijelite na dva dijela. Prvi dio razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi i pomoću čaše ili kalupa izrežite 12 krugova promjera 8 cm. Drugi dio tijesta također razvaljajte i pažljivo njime prekrijte napunjene krugove. Tijesto između krugova lagano utisnite, pa čašom ili kalupom ponovo izrežite krugove tako da dobijete lijepe jastučiće.
  • 4 Tako pripremljene jastučiće posložite u kalup za muffine blago premazan rastopljenim maslacem.
  • 5 Stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 230 °C i pecite 10 – 12 minuta ili do lijepe blage zlatnosmeđe boje.

Savjet

U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.

Posluživanje

Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 700.61 88 88
Kalcij mg 645.18 65 65
Kalij mg 682.24 18 18
Pantotenska kiselina mg 1.21 17 17
Niacin mg 18.44 132 92
Vitamin D μg 9.48 5 5
Vitamin A μg 2784.32 70 56
Sol g 0.6 0 0
Bjelančevine g 42.31 - -
Vlakna g 5.12 - -
Ugljikohidrati g 86.9 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 10.73 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 11.32 - -
- zasićene masne kiseline g 16.69 - -
Masti g 41.11 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke