Meni Search

Okrećem novi list

Pohane paprike

Mirisni prilog iz pećnice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zimski punč
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći gulaš
Juha od bundeve s jabukom
Sočna rebarca
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Popečci od bulgura s umakom
Pileća prsa iz pećnice
Mediteranski špageti
Pohana skuta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignje na šumskom rižotu
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Njemačka - Jetrica s jabukama
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kineska juha s račićima i gljivama
Salata s mora
Rižini ravioli s mozzarellom
Govedina s lukom
Mesne okruglice u umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Salata od pečene rotkvice sa medom
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Juha od rikule i račića
Krumpir u košuljici
Palačinke s nadjevom od riže
Bugarska pita od krumpira
Juha od cvjetače i camemberta
Kozice s rižom
Sočna Wellington pečenka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Bruskete od cvjetače
Prežgana juha
Rolice od soma
Španjolski migas s bundevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Papreni tart s marelicama
Grill povrće na salatu
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata s neobičnim preljevom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Crveno ljetno varivo
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Zabavni kineski ravioli
Žuti medaljoni
Zapečena ricotta
Tagliatelle s pečenim povrćem
Oslić s maslinama
Tjestenina fuži s tartufima
Voćna juha od višanja
Senf s paprikama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Roštilj s umakom Romesco
Salata od quinoe i povrća
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto na španjolski način
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Male teleće pitice
Mini lazanje
Salata u košaricama od parmezana
Janjetina na padelu
Špageti na kineski način
Ražnjići od lososa
Kaštelanski makaruni
Polupunjene paprike
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rižoto s tunom
Popečci od cvjetače
Raskošna ljetna tava
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetina enchilada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Ljubavne šurlice
Empanade s pestom
Čarobni štapići
Rosti
Vege odresci s marinadom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Grčka seljačka salata
Čudotvorni čaj za detoks
Kuglice od riže i svježeg sira
Uskršnja šunka na zabavan način
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mesne okruglice
Caponata alla Podravka
Pohani tofu s povrćem
Pirjani kunić
Sočna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Piletina s pistacijama
Polpete od slanutka s kurkumom
Uzbudljivi kolač od blitve
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Lignje punjene crvenim radićem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Sočna aromatična torta
Salata od tune i povrća
Povrtni ražnjići
Lignje i tikvice na štapiću
Prilog od prokulica
Rolice od blitve
Rižoto tortice
Piletina s mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marokanska salata s cous-cousom
Pečena piletina s limunom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke