Meni Search

Okrećem novi list

Pohane paprike

Sočna aromatična torta
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna rebarca
Pirjani kunić
Grčka seljačka salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Oslić s maslinama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mesne okruglice u umaku
Voćna juha od višanja
Pohana skuta
Zapečena ricotta
Juha od cvjetače i camemberta
Rižoto na španjolski način
Popečci od bulgura s umakom
Salata s neobičnim preljevom
Mirisni prilog iz pećnice
Rolice od blitve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ljubavne šurlice
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Senf s paprikama
Popečci od cvjetače
Juha od rikule i račića
Rosti
Roštilj s umakom Romesco
Pohani tofu s povrćem
Piletina s pistacijama
Ražnjići od lososa
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna Wellington pečenka
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rižoto tortice
Bugarska pita od krumpira
Njemačka - Jetrica s jabukama
Tagliatelle s pečenim povrćem
Rižoto s tunom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kozice s rižom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Vegetina enchilada
Mesne okruglice
Juha od bundeve s jabukom
Španjolski migas s bundevom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata od tune i povrća
Uskršnja šunka na zabavan način
Čudotvorni čaj za detoks
Salata od quinoe i povrća
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Pileća prsa iz pećnice
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje i tikvice na štapiću
Male teleće pitice
Vege odresci s marinadom
Čarobni štapići
Pileći gulaš
Palačinke s nadjevom od riže
Salata u košaricama od parmezana
Crveno ljetno varivo
Caponata alla Podravka
Salata s mora
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignje na šumskom rižotu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kineska juha s račićima i gljivama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Goveđa rebarca sa zeljem
Fina pikantna piletina
Uzbudljivi kolač od blitve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Empanade s pestom
Žuti medaljoni
Savici sa špinatom i satricom od sira
Sočna pureća rolada
Polupunjene paprike
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Cous-cous s povrćem
Zimski punč
Kaštelanski makaruni
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Marokanska salata s cous-cousom
Lignje punjene crvenim radićem
Tjestenina fuži s tartufima
Rolice od soma
Mediteranski špageti
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Piletina s mascarponeom
Grill povrće na salatu
Prilog od prokulica
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Zabavni kineski ravioli
Govedina s lukom
Prežgana juha
Pečena piletina s limunom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Krumpir u košuljici
Polpete od slanutka s kurkumom
Raskošna ljetna tava
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Papreni tart s marelicama
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke