Meni Search

Okrećem novi list

Pohane paprike

Goveđa rebarca sa zeljem
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Čudotvorni čaj za detoks
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od bundeve s jabukom
Rolice od soma
Pohana skuta
Bugarska pita od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Grill povrće na salatu
Salata od tune i povrća
Grčka seljačka salata
Juha od rikule i račića
Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Njemačka - Jetrica s jabukama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fina pikantna piletina
Lignje punjene crvenim radićem
Pileći gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Žuti medaljoni
Piletina s mascarponeom
Krumpir u košuljici
Pita s muškatnom bundevom i makom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Salata od pečene rotkvice sa medom
Oslić s maslinama
Uskršnja šunka na zabavan način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata u košaricama od parmezana
Zimski punč
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočna aromatična torta
Povrtni ražnjići
Salata od quinoe i povrća
Govedina s lukom
Caponata alla Podravka
Mirisni prilog iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
Marokanska salata s cous-cousom
Prežgana juha
Pirjani kunić
Popečci od bulgura s umakom
Zlatna piletina
Rolice od blitve
Voćna juha od višanja
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Polpete od slanutka s kurkumom
Brusketa s avokadom
Rižini ravioli s mozzarellom
Polupunjene paprike
Lignje na šumskom rižotu
Papreni tart s marelicama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rižoto na španjolski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje i tikvice na štapiću
Španjolski migas s bundevom
Čarobni štapići
Pileći bataci s umakom od luka
Ljubavne šurlice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kuglice od riže i svježeg sira
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Savici sa špinatom i satricom od sira
Kineska juha s račićima i gljivama
Sočna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Kozice s rižom
Piletina s pistacijama
Senf s paprikama
Empanade s pestom
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Raskošna ljetna tava
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata s neobičnim preljevom
Sočna rebarca
Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Cous-cous s povrćem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Popečci od cvjetače
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižoto s tunom
Zapečena ricotta
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pileća prsa iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tagliatelle s pečenim povrćem
Rižoto tortice
Prilog od prokulica
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Bruskete od cvjetače
Juha od cvjetače i camemberta
Male teleće pitice
Rosti
Crveno ljetno varivo
Salata s mora
Vegetina enchilada
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Palačinke s nadjevom od riže
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke