Meni Search

Okrećem novi list

Pohane paprike

Goveđa rebarca sa zeljem
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Savici sa špinatom i satricom od sira
Zanimljiva salata s kikirikijem
Roštilj s umakom Romesco
Cous-cous s povrćem
Salata od pečene rotkvice sa medom
Juha od bundeve s jabukom
Belgija - Salade Liégeoise
Ljubavne šurlice
Ramsteak u seksi umaku
Lignje punjene crvenim radićem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Rolice od soma
Vege odresci s marinadom
Ražnjići od lososa
Sočna rebarca
Prežgana juha
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marokanska salata s cous-cousom
Janjetina na padelu
Popečci od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Voćna juha od višanja
Bruskete od cvjetače
Crveno ljetno varivo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Fina pikantna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
Povrtni ražnjići
Popečci od bulgura s umakom
Sočna Wellington pečenka
Grčka seljačka salata
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Polpete od slanutka s kurkumom
Govedina s lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohana skuta
Čarobni štapići
Polupunjene paprike
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata s mora
Mini lazanje
Pirjani kunić
Salata od quinoe i povrća
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Zimski punč
Prilog od prokulica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Empanade s pestom
Pohani tofu s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Krumpir u košuljici
Mesne okruglice
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
Zlatna piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Bugarska pita od krumpira
Rosti
Caponata alla Podravka
Juha od rikule i račića
Pileća prsa iz pećnice
Vegetina enchilada
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Salata s neobičnim preljevom
Španjolski migas s bundevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Oslić s maslinama
Papreni tart s marelicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Žuti medaljoni
Lignje na šumskom rižotu
Grill povrće na salatu
Palačinke s nadjevom od riže
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižoto na španjolski način
Čudotvorni čaj za detoks
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pečena piletina s limunom
Juha od cvjetače i camemberta
Uskršnja šunka na zabavan način
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Raskošna ljetna tava
Salata od tune i povrća
Rolice od blitve
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Salata u košaricama od parmezana
Piletina s pistacijama
Rižoto tortice
Zapečena ricotta
Sočna aromatična torta
Njemačka - Jetrica s jabukama
Kozice s rižom
Mirisni prilog iz pećnice
Rižoto s tunom
Kineska juha s račićima i gljivama
Senf s paprikama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje i tikvice na štapiću
Mesne okruglice u umaku
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Nadjenite sirom pečenu papriku zatim ju pohajte i uživajte u jednostavnom jelu u koje možete dodati i pršut ili šunku.

Sastojci

1 staklenka Pečenih paprika Podravka
300 g svježeg sira
4 jaja
100 g krušnih mrvica
1 Prašak za pecivo Dolcela
100 g Oštrog brašna Podravka
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
ulje za prženje
1 žlica Vegete

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Paprike ocijedite i posušite papirnatim ubrusom.
  • 2 Siru dodajte 2 jaja, sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak, papar, prašak za pecivo, 1 žlicu krušnih mrvica, peršin i Vegetu. Dobro izmiješajte, pa dobivenom smjesom nadjenite paprike.
  • 3 Tako pripremljene paprike prvo umočite u brašno, a zatim u razmućena preostala jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • 4 Panirane paprike pržite u dubokom ulju do zlatnosmeđe boje.

Savjet

Smjesu za punjenje možete obogatiti sa sitno nasjeckanom šunkom ili pršutom.

Posluživanje

Poslužite uz umak po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 600.5 75 75
Kalcij mg 388.32 39 39
Kalij mg 424.22 11 11
Pantotenska kiselina mg 1.07 15 15
Niacin mg 8.04 57 40
Vitamin D μg 30.48 15 15
Vitamin A μg 3378.45 84 68
Sol g 0.58 0 0
Bjelančevine g 22.71 - -
Vlakna g 3.2 - -
Ugljikohidrati g 54.31 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 9.09 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 5.7 - -
- zasićene masne kiseline g 5.45 - -
Masti g 21.92 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke