Meni Search

Superman

Pohani zamotuljci

Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Tjestenina u finom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Zlatna piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Vratina sa sezonskim povrćem
Špageti mediteraneo
Pileća prsa iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Lazanje u tavi
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Bruskete od cvjetače
Lungić s toplom salatom od šparoga
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u aromatičnom omotaču
Finska - Juha s lososom
BBQ cheeseburger
Ljetni ražnjići
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Svinjski gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Pašticada s njokima
Macho hamburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočni pureći ražnjići
Dječje lazanje
Slatka patka
Brusketa s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa punjena čvarcima
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Mirisna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Salata s mljevenim mesom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kokošja juha s požirakima
Pureća rolada s mlincima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mini lazanje
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje na šumskom rižotu
Koprivnički odojak
Proljetna janjetina
Ramstek i salata s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke