Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bakalar s krumpirom
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Piletina Kiev
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fish&Chips u tortilji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s graškom
Bouillabaisse
Hrskavi trokuti
Pileća prsa punjena čvarcima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kunić na bijelo
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brusketa s avokadom
Riblji ražnjići
Marinirane srdele
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s kozjim sirom
Bruskete s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Blagdanska rolada
Špageti mediteraneo
Slatka patka
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Dječje lazanje
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
BBQ cheeseburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u aromatičnom omotaču
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke