Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Srneći file na salatu
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Male teleće pitice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
Bouillabaisse
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Dječje lazanje
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirane srdele
Bugarska pita od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pašticada voli penne a ti mene
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti mediteraneo
Salata s mljevenim mesom
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Brudet
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavi trokuti
Pileći gulaš
Punjena teleća prsa
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižini ravioli s mozzarellom
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Zlatna piletina
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cous-cous s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s grilla
BBQ cheeseburger
Manastirski đuveč
Rebarca s graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s mascarponeom
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riba u škartocu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke