Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Pizza sirni jastučići
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lazanje u tavi
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižini ravioli s mozzarellom
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s grila
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirane srdele
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Obojeni hamburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u pivu
Goveđa rebarca sa zeljem
Brancinovo oko
Piletina u aromatičnom omotaču
Brudet
Energetske kuglice s kurkumom
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskava pileća krilca
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Gulaš od oslića i povrća
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s dagnjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brownie s kajenskim paprom
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Riblji ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke