Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Manastirski đuveč
Obojeni hamburger
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Cous-cous s povrćem
Piletina u pivu
Piletina s mascarponeom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Odresci u umaku s češnjakom
Ljetni ražnjići
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teriyaki piletina
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Bruskete od cvjetače
Zlatna piletina
Kroketi od piletine
Špageti na kineski način
Marinirane srdele
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bouillabaisse
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Punjena teleća prsa
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Gulaš od oslića i povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Mini shepherd's pie
BBQ cheeseburger
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brusketa s avokadom
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskava pileća krilca
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riba u škartocu
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke