Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Mini lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Srneći file na salatu
Hrskavi trokuti
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Lazanje u tavi
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Piletina s kozjim sirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dip od južnog voća
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Pureća rolada s mlincima
Pogača sa sardinom
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bouillabaisse
Bruskete od cvjetače
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Riba u škartocu
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s grila
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatka patka
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Hrskava pileća krilca
Bruskete s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignji po gosposki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Brudet
Rebarca s graškom
BBQ cheeseburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Energetske kuglice s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke