Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Bakalar s krumpirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Brusketa s avokadom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina sa šafranom
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Obojeni hamburger
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Bruskete s povrćem
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riba u škartocu
Marinirane srdele
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignji po gosposki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Riblji ražnjići
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Tuna burger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slatka patka
Kunić na bijelo
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Bouillabaisse
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Sočni pureći ražnjići
Piletina Kiev
Sočna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Male teleće pitice
Svinjski file s grila
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini shepherd's pie
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete od cvjetače
Mini lazanje
Dječje lazanje
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti mediteraneo
Gulaš od oslića i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Skandinavske rolice s cimetom
Cous-cous s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci u umaku s češnjakom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni lungić
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Brudet
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke