Meni Search

Superwoman

Pohani zamotuljci

Rebarca s grilla
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Kuglice od riže i svježeg sira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
Svinjski gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Odresci u umaku s češnjakom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ cheeseburger
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brownie s kajenskim paprom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočni pureći ražnjići
Hrskava pileća krilca
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riblji ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Odresci s umakom od kupina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Brudet
Ljetni lungić
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kaštelanski makaruni
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brusketa s avokadom
Proljetna janjetina
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Cous-cous s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini shepherd's pie
Bakalar s krumpirom
Pohani tofu s povrćem
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pureća rolada s mlincima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Energetske kuglice s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Manastirski đuveč
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Ovo zvuči odlično! Originalan recept od paniranih pilećih zamotuljaka ispunjenih rajčicom i svježim začinskim biljem zaista je nešto posebno.

Sastojci

600 g pilećeg filea
ulje za prženje
Za nadjev:
300 g rajčica
1 žličica Vegete
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica svježe narezanog bosiljka
2 žlice maslinova ulja
50 g Crne masline Podravka
Za paniranje:
60 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
80 g krušnih mrvica

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

  • 1 Na pileći file stavite prozirnu foliju te ga potucite batom za meso.
  • 2 Rajčice ogulite, očistite od sjemenki i narežite na kockice. Dodajte im Vegetu, protisnuti češnjak, peršin, bosiljak, maslinovo ulje i narezane masline, pa sve dobro izmiješajte.
  • 3 Svaki odrezak premažite nadjevom, savijte, a krajeve pričvrstite čačkalicama. Zamotuljke uvaljajte u brašno, zatim u razmućena jaja, pa u krušne mrvice.
  • 4 Pecite ih na zagrijanom ulju 10-ak minuta. Kada su gotovi, stavite ih na upijajući papir i izvadite čačkalice.

Savjet

Zamotuljke stavite pržiti u dobro zagrijano ulje, a zatim smanjite plamen i nastavite pržiti do kraja.

Posluživanje

Tople mesne zamotuljke poslužite uz salatu po želji.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 432.58 54 54
Kalcij mg 94.35 9 9
Kalij mg 636.17 17 17
Niacin mg 31.88 228 159
Vitamin C mg 14.84 20 16
Vitamin D μg 33.86 17 17
Vitamin A μg 819.45 20 16
Sol g 2.76 0 0
Bjelančevine g 52.74 - -
Vlakna g 1.85 - -
Ugljikohidrati g 30.16 - -
Masti g 26.29 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke