Meni Search

Superwoman

Popečci od cvjetače

Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Bouillabaisse
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kroketi od piletine
Riba u škartocu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Dječje lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Mini shepherd's pie
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni lungić
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Obojeni hamburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Pileći bataci s umakom od luka
Rižini ravioli s mozzarellom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zlatna piletina
Špageti na kineski način
Male teleće pitice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ cheeseburger
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Mirisna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s grila
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Bruskete od cvjetače
Sočna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lazanje u tavi
Proljetna janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Dip od južnog voća
Slatka patka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignji po gosposki
Bugarska pita od krumpira
Brudet
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Energetske kuglice s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riblji ražnjići
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečke od cvjetače poslužite uz kremasti umak začinite "Mediteranom" i uživajte u laganom jelu.

Sastojci

800 g očišćene cvjetače
1 jaje
1 žumanjak
100 g luka
1 vezica peršina
150 g edamera
2 žličice Gussnela Dolcela
sol
Crni papar Vegeta Maestro
2 žličice Vegete Mediteran
ulje za pečenje
Za umak:
50 g Pesto rosso Podravka
200 g kiselog vrhnja

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Cvjetove cvjetače operite i skuhajte u blago posoljenoj kipućoj vodi dok ne omekša (oko 4 - 5 minuta). Ocijedite i osušite na upijajućem papiru.
  • 2 Cvjetaču usitnite nožem i stavite u zdjelu u koju zatim dodajte jaje, žumanjak, sitno nasjeckani luk, nasjeckani peršin, naribani edamer, Vegetu Mediteran, Gussnel i papar te dobro izmiješajte.
  • 3 Od smjese žlicom oblikujte popečke koje stavite u lim za pečenje obložen namašćenim papirom za pečenje. Smjesa će biti dostatna za oko 25 popečaka.
  • 4 Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C 20-ak minuta.
  • 5 Za umak pomiješajte kiselo vrhnje i Pesto rosso.

Savjet

U smjesu možete dodati i nekoliko žlica krušnih mrvica kako bi popečci bili čvršći.

Posluživanje

Popečke poslužite uz umak.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke