Meni Search

Ful nabrijan

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Uzbudljivi kolač od blitve
Lagana sarma
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vratina sa sezonskim povrćem
Grill povrće na salatu
Irska janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Nadjevene lignje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Riba u bijelom umaku
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Krem juha od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pirjani kunić
Sočna pureća rolada
Sendvič s avokadom
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Ražnjići od lososa
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Mediteranski špageti
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuhano meso s umakom od hrena
Zlatna piletina
Pizza s tunom
Lungić u sendviču
Popečci od tikvica
Pašticada s njokima
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Račići na posteljici od povrća
Voćna juha od višanja
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Meso s repom
Ljetni ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavi trokuti
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grill vratina u sendviču
Belgija - Salade Liégeoise
Pohani tofu s povrćem
Piletina laganini
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Delikatesna junetina na češki
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grdobina u pikantnoj šalši
Sočna rebarca
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje s povrćem i smokvama
Aromatizirani kruh
Proljetno meso i povrće iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Blagdanska rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni ražnjići
Fini gulaš od gljiva
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Urbana pola
Svinjski file s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grickalica slanutak iz pećnice
Kaštelanski makaruni
Miješani grill
Dagnje na buzaru
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Salata od liganja
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prežgana juha
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Pečena piletina s limunom
Fina pikantna piletina
Vege odresci s marinadom
Mirisna pečenka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke