Meni Search

Ful nabrijan

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Kroketi od piletine
Grdobina s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill povrće na salatu
Rolice od blitve
Sočna rebarca
Lungić s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Pizza s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Čarobna ljetna piletina
Povrtni lonac
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetna janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kuhano meso s umakom od hrena
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Piletina Kiev
Blagdanska rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Urbana pola
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Zabavni kineski ravioli
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Nadjevene lignje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Povrtni ražnjići
Ražnjići od lososa
Brancinovo oko
Sendvič s avokadom
Piletina laganini
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Salata od liganja
Pečena piletina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Kunić na bijelo
Mediteranski špageti
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Račići na posteljici od povrća
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lagana sarma
Ljetni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Irska janjetina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Meso s repom
Janjetina na padelu
Rajčica s kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Fileti lososa u finom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prežgana juha
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Sočni pureći ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Grickalica slanutak iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Aromatizirani kruh
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Krem juha od tikvica
Popečci od tikvica
Salata s mora
Delikatesna junetina na češki
Okruglice u umaku od rajčice
Miješani grill
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada s njokima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke