Meni Search

Ful nabrijan

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Lignje na šumskom rižotu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zlatna piletina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina s povrćem
Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Čarobna ljetna piletina
Sočna rebarca
Pirjani kunić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grickalica slanutak iz pećnice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mediteranski kruščić s lovorom
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Riba u bijelom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Miješani grill
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Lungić s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Ražnjići od lososa
Piletina laganini
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Povrtni ražnjići
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Belgija - Salade Liégeoise
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Delikatesna junetina na češki
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Okruglice u umaku od rajčice
Fini gulaš od gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Kuhano meso s umakom od hrena
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje s povrćem i smokvama
Kobasica u pivu i pecivu
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zabavni kineski ravioli
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Dagnje na buzaru
Meso s repom
Salata od liganja
Mirisna pečenka
Fina pikantna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Račići na posteljici od povrća
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fileti lososa u finom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Popečci od tikvica
Nadjevene lignje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lagana sarma
Meksička party salata
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna pureća rolada
Rolice od blitve
Urbana pola
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rajčica s kukuruzom
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mora
Prežgana juha
Fish&Chips u tortilji
Pohani tofu s povrćem
Sendvič s avokadom
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brusketa s avokadom
Proljetna janjetina
Mediteranski špageti
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Voćna juha od višanja
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Grill povrće na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke