Meni Search

Ful nabrijan

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Dagnje na buzaru
Kobasica u pivu i pecivu
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Umak od limete (Molho de limao)
Fini gulaš od gljiva
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s povrćem
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Uzbudljivi kolač od blitve
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Račići na posteljici od povrća
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Lagana sarma
Blagdanska rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Delikatesna junetina na češki
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjevene lignje
Vege odresci s marinadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza s tunom
Meso s repom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini lazanje
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mediteranski špageti
Povrtni ražnjići
Piletina laganini
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina u pikantnoj šalši
Krem juha od tikvica
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetno meso i povrće iz woka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pizza sirni jastučići
Aromatizirani kruh
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill povrće na salatu
Piletina sa šafranom
Salata s mora
Mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Manastirski đuveč
Pirjani kunić
Riba u bijelom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Grdobina s povrćem
Salata od liganja
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Lungić u sendviču
Kaštelanski makaruni
Rolice od blitve
Mirisna pečenka
Fina pikantna piletina
Irska janjetina
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Miješani grill
Sočna rebarca
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od lososa
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Lignje s povrćem i smokvama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Čarobna ljetna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke