Meni Search

Ful nabrijan

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Grill povrće na salatu
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Uzbudljivi kolač od blitve
Sendvič s avokadom
Rolice od blitve
Salata od liganja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Svinjski file s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Urbana pola
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Čarobna ljetna piletina
Kaštelanski makaruni
Fileti lososa u finom umaku
Fina pikantna piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Blagdanska rolada
Lagana sarma
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini lazanje
Okruglice u umaku od rajčice
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Nadjevene lignje
Pizza s tunom
Zabavni kineski ravioli
Prežgana juha
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Irska janjetina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada s njokima
Ražnjići od lososa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Aromatizirani kruh
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s mora
Pirjani kunić
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Manastirski đuveč
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina laganini
Povrtni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Delikatesna junetina na češki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Belgija - Salade Liégeoise
Ljetni ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dagnje na buzaru
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Krem juha od tikvica
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso s repom
Proljetna janjetina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brancinovo oko
Riba u bijelom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pečena piletina s limunom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Miješani grill
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Voćna juha od višanja
Mediteranski špageti
Grdobina s povrćem
Sočna rebarca
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Povrtni lonac
Roštilj s umakom Romesco
Fini gulaš od gljiva
Fish&Chips u tortilji
Grickalica slanutak iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke