Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza s tunom
Marinirana piletina s roštilja
Irska janjetina
Kaštelanski makaruni
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Povrtni lonac
Račići na posteljici od povrća
Okruglice u umaku od rajčice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fileti lososa u finom umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Pizza sirni jastučići
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina na kijevski način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grickalica slanutak iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Salata od liganja
Fini gulaš od gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina sa šafranom
Salata s mora
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Lignje s manistrom u škartocu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od tikvica
Bugarska pita od krumpira
Grill oslić u aromatičnoj korici
Šampinjoni u palačinki
Grdobina s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Rolice od blitve
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file s povrćem
Prežgana juha
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Odresci od morskog psa
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni ražnjići
Turske pizze
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Krem juha od tikvica
Povrtni ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Grill povrće na salatu
Delikatesna junetina na češki
Sočna rebarca
Hrskavi trokuti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Pirjani kunić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Urbana pola
Hlebinska i pretepena juha
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Lazanje s lignjama
Kobasica u pivu i pecivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje na šumskom rižotu
Ossobuco
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Proljetna janjetina
Sendvič s avokadom
Janjetina na padelu
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Viška pogača
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s ribom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Meso s repom
Mesne okruglice na ražnjiću
Vege odresci s marinadom
Belgija - Salade Liégeoise
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od lososa
Pečena piletina s limunom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Piletina laganini
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Riba u bijelom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Miješani grill
Lungić u sendviču
Lagana sarma
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mirisna pečenka
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke