Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Meksička party salata
Grdobina s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Urbana pola
Krem juha od tikvica
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Šampinjoni u palačinki
Rolice od blitve
Lignje s manistrom u škartocu
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pizza s tunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje na šumskom rižotu
Fileti lososa u finom umaku
Grill povrće na salatu
Mediteranski kruščić s lovorom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Miješani grill
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lungić s povrćem
Mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci od morskog psa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rajčica s kukuruzom
Nadjevene lignje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina s medom od kadulje
Piletina na kijevski način
Mirisna pečenka
Delikatesna junetina na češki
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fina pikantna piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirana piletina s roštilja
Mini shepherd's pie
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Aromatizirani kruh
Piletina Kiev
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Voćna juha od višanja
Grill pirjana piletina s roštilja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pogača sa sardinom
Zlatna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Viška pogača
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Janjetina na padelu
Hrskava pileća krilca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pirjani kunić
Roštilj s umakom Romesco
Kunić na bijelo
Irska janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sendvič s avokadom
Umak od limete (Molho de limao)
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Popečci od tikvica
Turske pizze
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Povrtni ražnjići
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata od liganja
Zabavni kineski ravioli
Lagana sarma
Prežgana juha
Lungić u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski file s povrćem
Ossobuco
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata s mora
Piletina laganini
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u bijelom umaku
Čarobna ljetna piletina
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Lignje s povrćem i smokvama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fini gulaš od gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Meso s repom
Fish&Chips u tortilji
Lazanje s lignjama
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Manastirski đuveč
Hlebinska i pretepena juha
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Špageti s ribom
Račići na posteljici od povrća
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Odresci u umaku s češnjakom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke