Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina na kijevski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prežgana juha
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pohani tofu s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski špageti
Ljetni ražnjići
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od tikvica
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Belgija - Salade Liégeoise
Miješani grill
Brancinovo oko
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Odresci od morskog psa
Teleći odresci u umaku od višanja
Rolice od blitve
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Piletina sa šafranom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Piletina laganini
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Pečena piletina s limunom
Manastirski đuveč
Lungić u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Janjetina na padelu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Vege odresci s marinadom
Aromatizirani kruh
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Povrtni ražnjići
Hrskavi trokuti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjevene lignje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rajčica s kukuruzom
Marinirana piletina s roštilja
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetna janjetina
Sočna rebarca
Lignje s povrćem i smokvama
Delikatesna junetina na češki
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti s ribom
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Račići na posteljici od povrća
Zlatna piletina
Lagana sarma
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna pureća rolada
Urbana pola
Meso s repom
Lignje s manistrom u škartocu
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Grdobina s povrćem
Krem juha od tikvica
Pizza sirni jastučići
Povrtni lonac
Brusketa s avokadom
Okruglice u umaku od rajčice
Turske pizze
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Viška pogača
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill pirjana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Salata od liganja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kobasica u pivu i pecivu
Riba u bijelom umaku
Fini gulaš od gljiva
Mirisna pečenka
Ossobuco
Grill povrće na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje s lignjama
Lungić s povrćem
Hlebinska i pretepena juha
Pirjani kunić
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Sendvič s avokadom
Kroketi od piletine
Grickalica slanutak iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Fina pikantna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Fileti lososa u finom umaku
Mini shepherd's pie
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od lososa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke