Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Lignje s povrćem i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fileti lososa u finom umaku
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski špageti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje s lignjama
Salata s mora
Lagana sarma
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina sa šafranom
Mediteranski kruščić s lovorom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice
Urbana pola
Pečena piletina s limunom
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Piletina na kijevski način
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Krem juha od tikvica
Hrskavi trokuti
Kunić na bijelo
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ossobuco
Proljetno meso i povrće iz woka
Čarobna ljetna piletina
Aromatizirani kruh
Grdobina s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje s manistrom u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Piletina laganini
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zlatna piletina
Povrtni ražnjići
Nadjevene lignje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s povrćem
Rolice od blitve
Viška pogača
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna rebarca
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sendvič s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje na šumskom rižotu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Turske pizze
Voćna juha od višanja
Grill vratina u sendviču
Mirisna pečenka
Grill povrće na salatu
Prežgana juha
Kroketi od piletine
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ljetni ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Hlebinska i pretepena juha
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Hrskava pileća krilca
Belgija - Salade Liégeoise
Špageti s ribom
Svinjski file s povrćem
Miješani grill
Ramsteak u seksi umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Manastirski đuveč
Pogača sa sardinom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetna janjetina
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Meso s repom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Delikatesna junetina na češki
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci od morskog psa
Salata od liganja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Kobasica u pivu i pecivu
Janjetina s medom od kadulje
Grill oslić u aromatičnoj korici
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Marinirana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Umak od limete (Molho de limao)
Popečci od tikvica
Brancinovo oko
Okruglice u umaku od rajčice
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Riba u bijelom umaku
Pizza s tunom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina Kiev
Irska janjetina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke