Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kobasica u pivu i pecivu
Pohani tofu s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hlebinska i pretepena juha
Čarobna ljetna piletina
Fina pikantna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fini gulaš od gljiva
Nadjevene lignje
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Voćna juha od višanja
Viška pogača
Krem juha od tikvica
Lagana sarma
Zlatna piletina
Aromatizirani kruh
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Grill pirjana piletina s roštilja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Prežgana juha
Grdobina s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Piletina laganini
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Uzbudljivi kolač od blitve
Pizza s tunom
Mirisna pečenka
Zabavni kineski ravioli
Fileti lososa u finom umaku
Salata s mora
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata od liganja
Odresci od morskog psa
Popečci od tikvica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje s lignjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s manistrom u škartocu
Blagdanska rolada
Mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Okruglice u umaku od rajčice
Proljetna janjetina
Mediteranski špageti
Ramsteak u seksi umaku
Rolice od blitve
Irska janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Ljetni ražnjići
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pečena piletina s limunom
Špageti s ribom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Miješani grill
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Meso s repom
Pogača sa sardinom
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Grill vratina u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Grill povrće na salatu
Piletina na kijevski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Turske pizze
Umak od limete (Molho de limao)
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Pizza sirni jastučići
Belgija - Salade Liégeoise
Vege odresci s marinadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sendvič s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Riba u bijelom umaku
Bugarska pita od krumpira
Grickalica slanutak iz pećnice
Grdobina u pikantnoj šalši
Urbana pola
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Ražnjići od lososa
Ossobuco
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sočna rebarca
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Rajčica s kukuruzom
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke