Meni Search

Ful nabrijana

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fini gulaš od gljiva
Belgija - Salade Liégeoise
Kaštelanski makaruni
Pizza s tunom
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mirisna pečenka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Roštilj s umakom Romesco
Grill pirjana piletina s roštilja
Odresci od morskog psa
Mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Ražnjići od lososa
Aromatizirani kruh
Umak od limete (Molho de limao)
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Pirjani kunić
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani tofu s povrćem
Hlebinska i pretepena juha
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brusketa s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjevene lignje
Riba u bijelom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Lungić s povrćem
Zlatna piletina
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rolice od blitve
Pogača sa sardinom
Piletina laganini
Povrtni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Nadjeveni kaneloni u umaku
Miješani grill
Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lagana sarma
Proljetno meso i povrće iz woka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Blagdanska rolada
Pečena piletina s limunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Brancinovo oko
Irska janjetina
Hrskavi trokuti
Sočna rebarca
Ossobuco
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Lignje s manistrom u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pileći bataci s umakom od luka
Račići na posteljici od povrća
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Turske pizze
Krem juha od tikvica
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vege odresci s marinadom
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Voćna juha od višanja
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Uzbudljivi kolač od blitve
Grickalica slanutak iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Tjestenina fuži s tartufima
Salata od liganja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini shepherd's pie
Viška pogača
Lazanje s lignjama
Piletina na kijevski način
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Rajčica s kukuruzom
Fina pikantna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill povrće na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grdobina u pikantnoj šalši
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Špageti s ribom
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Urbana pola
Prežgana juha
Grdobina s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetna janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Čarobna ljetna piletina
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kobasica u pivu i pecivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke