Meni Search

Okrećem novi list

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Španjolski migas s bundevom
Zlatna piletina
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Uskršnja šunka na zabavan način
Piletina s pistacijama
Pohane paprike
Rižoto s tunom
Sočna rebarca
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mesne okruglice
Male teleće pitice
Mesne okruglice u umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čudotvorni čaj za detoks
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prilog od prokulica
Palačinke s nadjevom od riže
Papreni tart s marelicama
Sočna Wellington pečenka
Ljubavne šurlice
Piletina s mascarponeom
Polupunjene paprike
Juha od rikule i račića
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pečena piletina s limunom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pohana skuta
Salata od quinoe i povrća
Krumpir u košuljici
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata u košaricama od parmezana
Rižoto na španjolski način
Sočna pureća rolada
Mediteranski špageti
Grill povrće na salatu
Lignje i tikvice na štapiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s mora
Zimski punč
Ražnjići od lososa
Rolice od blitve
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Kineska juha s račićima i gljivama
Goveđa rebarca sa zeljem
Salata s neobičnim preljevom
Vegetina enchilada
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Pileći bataci s umakom od luka
Oslić s maslinama
Caponata alla Podravka
Cous-cous s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Čarobni štapići
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižoto tortice
Sočna aromatična torta
Senf s paprikama
Polpete od slanutka s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ramsteak u seksi umaku
Savici sa špinatom i satricom od sira
Crveno ljetno varivo
Pileći gulaš
Rosti
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Povrtni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Govedina s lukom
Zapečena ricotta
Žuti medaljoni
Grčka seljačka salata
Kozice s rižom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Salata od tune i povrća
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Raskošna ljetna tava
Belgija - Salade Liégeoise
Prežgana juha
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Rolice od soma
Empanade s pestom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Voćna juha od višanja
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje punjene crvenim radićem
Juha od cvjetače i camemberta
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Pirjani kunić
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vege odresci s marinadom
Juha od bundeve s jabukom
Mirisni prilog iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marokanska salata s cous-cousom
Popečci od bulgura s umakom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke