Meni Search

Okrećem novi list

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Španjolski migas s bundevom
Papreni tart s marelicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna Wellington pečenka
Prilog od prokulica
Pirjani kunić
Janjetina na padelu
Senf s paprikama
Pileći gulaš
Savici sa špinatom i satricom od sira
Popečci od bulgura s umakom
Sočna aromatična torta
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od cvjetače i camemberta
Žuti medaljoni
Lignje i tikvice na štapiću
Vege odresci s marinadom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Salata od quinoe i povrća
Lignje punjene crvenim radićem
Salata od pečene rotkvice sa medom
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Povrtni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Čarobni štapići
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Rižoto s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Marokanska salata s cous-cousom
Ražnjići od lososa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Bugarska pita od krumpira
Mirisni prilog iz pećnice
Ljubavne šurlice
Empanade s pestom
Piletina s mascarponeom
Kineska juha s račićima i gljivama
Zapečena ricotta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Brusketa s avokadom
Voćna juha od višanja
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mora
Uskršnja šunka na zabavan način
Tjestenina fuži s tartufima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kozice s rižom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Kaštelanski makaruni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čudotvorni čaj za detoks
Rolice od soma
Proljetno meso i povrće iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rosti
Mediteranski špageti
Zimski punč
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krumpir u košuljici
Polupunjene paprike
Mini lazanje
Oslić s maslinama
Salata s neobičnim preljevom
Sočna rebarca
Bruskete od cvjetače
Rižoto tortice
Crveno ljetno varivo
Prežgana juha
Cous-cous s povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Raskošna ljetna tava
Juha od rikule i račića
Fina pikantna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Govedina s lukom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pečena piletina s limunom
Goveđa rebarca sa zeljem
Rezanci s krušnim mrvicama
Juha od bundeve s jabukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s pistacijama
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata u košaricama od parmezana
Pita s muškatnom bundevom i makom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Pohana skuta
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata od tune i povrća
Vegetina enchilada
Kuglice od riže i svježeg sira
Grčka seljačka salata
Zlatna piletina
Caponata alla Podravka
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Grill povrće na salatu
Pohane paprike
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Rižoto na španjolski način
Lignje na šumskom rižotu
Rolice od blitve
Špageti na kineski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Male teleće pitice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Popečci od povrća slavni su od uvijek, a njihovu ponovnu pripremu usavršite omiljenim povrćem i najdražim začinima.

Sastojci

350 g poriluka
450 g mrkve
300 g krumpira
prstohvat soli
1 žlica Vegete Natur univerzal
100 g Crnog brašna Podravka
100 g krušnih mrvica
ulje za prženje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Poriluk očistite, operite, narežite na kolutiće i stavite u posudu za kuhanje.
  • 2 Mrkvu i krumpir operite, ogulite, narežite na kockice i dodajte poriluku pa sve zalijte vodom u koju ste dodali prstohvat soli. Pustite da zakipi, smanjite vatru i poklopljeno kuhajte 15-ak minuta.
  • 3 Kuhano povrće dobro ocijedite, umiješajte brašno i 50 g krušnih mrvica.
  • 4 Sve dobro izmiješajte i rukama oblikujte popečke.
  • 5 Pripremljene popečke uvaljajte u ostatak krušnih mrvica i pržite u zagrijanom ulju do zlatnožute boje.

Savjet

Mrkvu možete zamijeniti bundevom, poriluk keljom ili kombinirati povrće po vlastitom izboru.

Posluživanje

Popečke poslužite uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke