Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sendvič s avokadom
Sočna pureća rolada
Sočna rebarca
Čarobna ljetna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Janjetina na padelu
Rajčica s kukuruzom
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Marinirana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rolice od blitve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Miješani grill
Roštilj s umakom Romesco
Prežgana juha
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lagana sarma
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill povrće na salatu
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Brancinovo oko
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina laganini
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Urbana pola
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pečena piletina s limunom
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice
Krem juha od tikvica
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od tikvica
Blagdanska rolada
Voćna juha od višanja
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mora
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina sa šafranom
Brusketa s avokadom
Kroketi od piletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fina pikantna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjevene lignje
Pizza sirni jastučići
Grill vratina u sendviču
Pirjani kunić
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći bataci s umakom od luka
Sočni pureći ražnjići
Kuhano meso s umakom od hrena
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski špageti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fini gulaš od gljiva
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Riba u bijelom umaku
Meso s repom
Pizza s tunom
Šampinjoni u palačinki
Vege odresci s marinadom
Salata od liganja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Povrtni lonac
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill oslić u aromatičnoj korici
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Vratina sa sezonskim povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Račići na posteljici od povrća
Dagnje na buzaru
Svinjski file s povrćem
Lungić u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Ražnjići od lososa
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke