Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Mirisna pečenka
Belgija - Salade Liégeoise
Janjetina s medom od kadulje
Pirjani kunić
Pizza sirni jastučići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kobasica u pivu i pecivu
Salata od liganja
Urbana pola
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od blitve
Irska janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Riba u bijelom umaku
Rajčica s kukuruzom
Vege odresci s marinadom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje s povrćem i smokvama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ražnjići od lososa
Povrtni lonac
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Račići na posteljici od povrća
Fini gulaš od gljiva
Kaštelanski makaruni
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zabavni kineski ravioli
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Mediteranski špageti
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fina pikantna piletina
Lungić s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Meso s repom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhano meso s umakom od hrena
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina laganini
Okruglice u umaku od rajčice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grdobina u pikantnoj šalši
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Nadjevene lignje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sendvič s avokadom
Dagnje na buzaru
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice
Salata s mora
Pizza s tunom
Miješani grill
Proljetno meso i povrće iz woka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od tikvica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Pečena piletina s limunom
Grdobina s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fileti lososa u finom umaku
Lagana sarma
Prežgana juha
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Marinirana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Manastirski đuveč
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Čarobna ljetna piletina
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krem juha od tikvica
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Mediteranski kruščić s lovorom
Meksička party salata
Uzbudljivi kolač od blitve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mini lazanje
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke