Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Sočna rebarca
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Pohani tofu s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Račići na posteljici od povrća
Rolice od blitve
Mini lazanje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina Kiev
Belgija - Salade Liégeoise
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prežgana juha
Zabavni kineski ravioli
Proljetno meso i povrće iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Urbana pola
Piletina laganini
Pečena piletina s limunom
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lungić u sendviču
Salata s mora
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
Irska janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Čarobna ljetna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Brusketa s avokadom
Popečci od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Povrtni lonac
Riba u bijelom umaku
Meksička party salata
Grill povrće na salatu
Lagana sarma
Teleći savici u umaku od grejpa
Sendvič s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Vratina sa sezonskim povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Pirjani kunić
Dagnje na buzaru
Piletina sa šafranom
Pizza s tunom
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Delikatesna junetina na češki
Šampinjoni u palačinki
Miješani grill
Meso s repom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Pašticada s njokima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Aromatizirani kruh
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Krem juha od tikvica
Ražnjići od lososa
Okruglice u umaku od rajčice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fina pikantna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Blagdanska rolada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Vege odresci s marinadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje s povrćem i smokvama
Fileti lososa u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pečenka
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata od liganja
Sočni pureći ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke