Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Piletina Kiev
Riba u bijelom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Sočna pureća rolada
Sendvič s avokadom
Zabavni kineski ravioli
Pizza s tunom
Okruglice u umaku od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Rolice od blitve
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna rebarca
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečena piletina s limunom
Lagana sarma
Salata od liganja
Bugarska pita od krumpira
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Račići na posteljici od povrća
Lungić s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Meso s repom
Povrtni lonac
Uzbudljivi kolač od blitve
Pašticada s njokima
Kroketi od piletine
Aromatizirani kruh
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina laganini
Grdobina s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Urbana pola
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od tikvica
Nadjevene lignje
Zanimljiva salata s kikirikijem
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Delikatesna junetina na češki
Voćna juha od višanja
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Krem juha od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Zlatna piletina
Vratina sa sezonskim povrćem
Ražnjići od lososa
Kunić na bijelo
Pirjani kunić
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina na padelu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina s medom od kadulje
Grill povrće na salatu
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Rajčica s kukuruzom
Irska janjetina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fini gulaš od gljiva
Vege odresci s marinadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mora
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Dagnje na buzaru
Kuhano meso s umakom od hrena
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Miješani grill
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke