Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Manastirski đuveč
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grdobina u pikantnoj šalši
Mediteranski kruščić s lovorom
Lungić u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Uzbudljivi kolač od blitve
Pizza s tunom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od blitve
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Šampinjoni u palačinki
Grill oslić u aromatičnoj korici
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sendvič s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pečenka
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Fina pikantna piletina
Pašticada s njokima
Kuhano meso s umakom od hrena
Urbana pola
Rajčica s kukuruzom
Lignje s povrćem i smokvama
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Pirjani kunić
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirana piletina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Čarobna ljetna piletina
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
Povrtni lonac
Lungić s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina laganini
Voćna juha od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Vege odresci s marinadom
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Meso s repom
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Miješani grill
Lagana sarma
Grdobina s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Račići na posteljici od povrća
Dagnje na buzaru
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Prežgana juha
Grill povrće na salatu
Mediteranski špageti
Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od lososa
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Popečci od tikvica
Mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Delikatesna junetina na češki
Krem juha od tikvica
Pečena piletina s limunom
Salata od liganja
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Irska janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke