Meni Search

Ful nabrijan

Povrtni ražnjići

Norveška krem juha od ribe i kozica
Krem juha od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Voćna juha od višanja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić s povrćem
Brusketa s avokadom
Riba u bijelom umaku
Fileti lososa u finom umaku
Grill vratina u sendviču
Salata od liganja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna rebarca
Lungić u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni ražnjići
Belgija - Salade Liégeoise
Pileći bataci s umakom od luka
Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grickalica slanutak iz pećnice
Fina pikantna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pečena piletina s limunom
Popečci od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Teleći odresci u umaku od višanja
Ražnjići od lososa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Šampinjoni u palačinki
Ramsteak u seksi umaku
Dagnje na buzaru
Pizza s tunom
Delikatesna junetina na češki
Proljetna janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Sendvič s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Okruglice u umaku od rajčice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Hrskavi trokuti
Nadjevene lignje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kunić na bijelo
Aromatizirani kruh
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina Kiev
Lignje s povrćem i smokvama
Grdobina s povrćem
Povrtni lonac
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Čarobna ljetna piletina
Kaštelanski makaruni
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s mora
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Grill pirjana piletina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meso s repom
Miješani grill
Rolice od blitve
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mediteranski kruščić s lovorom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Fini gulaš od gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mediteranski špageti
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice
Blagdanska rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Kobasica u pivu i pecivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Brancinovo oko
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lagana sarma
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Piletina laganini
Proljetno meso i povrće iz woka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rajčica s kukuruzom
Urbana pola
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mini lazanje
Prežgana juha
Sočni pureći ražnjići
Irska janjetina
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vege odresci s marinadom
Pohani tofu s povrćem
Pašticada s njokima
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina sa sezonskim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke