Meni Search

Ful nabrijana

Povrtni ražnjići

Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Grill vratina u sendviču
Povrtni lonac
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pečenka
Janjetina s medom od kadulje
Lignje s manistrom u škartocu
Šampinjoni u palačinki
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna pureća rolada
Grill oslić u aromatičnoj korici
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Pizza s tunom
Hrskavi trokuti
Rajčica s kukuruzom
Hlebinska i pretepena juha
Salata od liganja
Lazanje s lignjama
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Popečci od tikvica
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Prežgana juha
Fini gulaš od gljiva
Kroketi od piletine
Lungić u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kobasica u pivu i pecivu
Sendvič s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Viška pogača
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s povrćem
Grill povrće na salatu
Lungić s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Hrskava pileća krilca
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Pirjani kunić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Piletina na kijevski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kaštelanski makaruni
Turske pizze
Vege odresci s marinadom
Mediteranski kruščić s lovorom
Proljetno meso i povrće iz woka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Meso s repom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Nadjevene lignje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s ribom
Rezanci s krušnim mrvicama
Račići na posteljici od povrća
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Delikatesna junetina na češki
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Okruglice u umaku od rajčice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od lososa
Voćna juha od višanja
Kunić na bijelo
Salata s mora
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Blagdanska rolada
Fina pikantna piletina
Lagana sarma
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ossobuco
Urbana pola
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina u pikantnoj šalši
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Miješani grill
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Umak od limete (Molho de limao)
Riba u bijelom umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Piletina laganini
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pogača sa sardinom
Brancinovo oko
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci od morskog psa
Pileći bataci s umakom od luka
Mini shepherd's pie
Irska janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke