Meni Search

Ful nabrijana

Povrtni ražnjići

Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od tikvica
Račići na posteljici od povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fini gulaš od gljiva
Pizza sirni jastučići
Nadjevene lignje
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Krem juha od tikvica
Povrtni lonac
Brusketa s avokadom
Meksička party salata
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Kobasica u pivu i pecivu
Pirjani kunić
Fina pikantna piletina
Sočna rebarca
Sočni pureći ražnjići
Voćna juha od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
Lignje s manistrom u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisna pečenka
Marinirana piletina s roštilja
Piletina laganini
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Špageti s ribom
Pizza s tunom
Delikatesna junetina na češki
Grill vratina u sendviču
Uzbudljivi kolač od blitve
Aromatizirani kruh
Lignje s povrćem i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zlatna piletina
Grdobina s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Irska janjetina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sendvič s avokadom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina na kijevski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Urbana pola
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Prežgana juha
Viška pogača
Kroketi od piletine
Martinjska guska s hajdinom kašom
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Miješani grill
Grill povrće na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pečena piletina s limunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Hlebinska i pretepena juha
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini shepherd's pie
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Belgija - Salade Liégeoise
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje s lignjama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mediteranski špageti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Fileti lososa u finom umaku
Salata od liganja
Čarobna ljetna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci od morskog psa
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lungić u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ossobuco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grickalica slanutak iz pećnice
Meso s repom
Roštilj s umakom Romesco
Turske pizze
Grdobina u pikantnoj šalši
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata s mora
Lagana sarma
Riba u bijelom umaku
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Rolice od blitve
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke