Meni Search

Ful nabrijana

Povrtni ražnjići

Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Turske pizze
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Miješani grill
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Marinirana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lignje na šumskom rižotu
Voćna juha od višanja
Zabavni kineski ravioli
Pogača sa sardinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Viška pogača
Aromatizirani kruh
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Popečci od tikvica
Pizza s tunom
Kobasica u pivu i pecivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhano meso s umakom od hrena
Riba u bijelom umaku
Meso s repom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fini gulaš od gljiva
Mirisna pečenka
Sočna rebarca
Nadjevene lignje
Fina pikantna piletina
Piletina na kijevski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Irska janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić s povrćem
Lazanje s lignjama
Mediteranski špageti
Špageti s ribom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fileti lososa u finom umaku
Krem juha od tikvica
Hlebinska i pretepena juha
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od liganja
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Okruglice u umaku od rajčice
Pohani tofu s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grill vratina u sendviču
Kaštelanski makaruni
Lignje s povrćem i smokvama
Lignje s manistrom u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Pečena piletina s limunom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ossobuco
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina Kiev
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brusketa s avokadom
Rolice od blitve
Odresci od morskog psa
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rajčica s kukuruzom
Fish&Chips u tortilji
Grdobina u pikantnoj šalši
Zlatna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Lungić u sendviču
Uzbudljivi kolač od blitve
Grdobina s povrćem
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s mora
Čarobna ljetna piletina
Meksička party salata
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mesne okruglice
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Urbana pola
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići od lososa
Grill povrće na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna pureća rolada
Pirjani kunić
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kunić na bijelo
Lagana sarma
Belgija - Salade Liégeoise
Mini shepherd's pie
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Prežgana juha
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Blagdanska rolada
Sendvič s avokadom
Manastirski đuveč
Vege odresci s marinadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Šampinjoni u palačinki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke