Meni Search

Okrećem novi list

Povrtni ražnjići

Pohane paprike
Juha od rikule i račića
Sočna Wellington pečenka
Pirjani kunić
Popečci od cvjetače
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Goveđa rebarca sa zeljem
Čudotvorni čaj za detoks
Fina pikantna piletina
Savici sa špinatom i satricom od sira
Salata od quinoe i povrća
Salata s mora
Zapečena ricotta
Piletina s pistacijama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Sočna rebarca
Pileći gulaš
Vege odresci s marinadom
Marokanska salata s cous-cousom
Bruskete od cvjetače
Sočna aromatična torta
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ražnjići od lososa
Čarobni štapići
Grill povrće na salatu
Janjetina na padelu
Papreni tart s marelicama
Salata s neobičnim preljevom
Mediteranski špageti
Cous-cous s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grčka seljačka salata
Juha od cvjetače i camemberta
Rosti
Rižoto s tunom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetina enchilada
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto tortice
Salata u košaricama od parmezana
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Empanade s pestom
Kozice s rižom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Govedina s lukom
Salata od tune i povrća
Raskošna ljetna tava
Ljubavne šurlice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prilog od prokulica
Brusketa s avokadom
Rižoto na španjolski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečena piletina s limunom
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od bundeve s jabukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Žuti medaljoni
Mesne okruglice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Njemačka - Jetrica s jabukama
Caponata alla Podravka
Rolice od soma
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Pohana skuta
Tagliatelle s pečenim povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od bulgura s umakom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Polupunjene paprike
Zabavni kineski ravioli
Pileća prsa iz pećnice
Mini lazanje
Proljetno meso i povrće iz woka
Crveno ljetno varivo
Rolice od blitve
Senf s paprikama
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Polpete od slanutka s kurkumom
Zimski punč
Lignje i tikvice na štapiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ramsteak u seksi umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Krumpir u košuljici
Oslić s maslinama
Voćna juha od višanja
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina s mascarponeom
Prežgana juha
Lignje punjene crvenim radićem
Roštilj s umakom Romesco
Uskršnja šunka na zabavan način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Španjolski migas s bundevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Vegetarijanski roštilj pripremite s omiljenim povrćem i uživajte u fino zapečenom jelu pripremljenom s Vegeta Twistom za grill.

Sastojci

2 klipa mladog kukuruza
20 dag šampinjona
Vegeta Twist za grill
20 dag cherry rajčica
2 tikvice
1 glavica ljubičastog luka

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Povrće i gljive (može i povrće po vlastitom izboru) očistite, operite i narežite na manje dijelove ili ploške. Klipove kukuruza skuhajte u komadu te potom na isti način narežite.
  • 2 Tako pripremljene ražnjiće pecite na roštilju s malo masnoće 15 minuta, često ih okrećući. Na kraju još vruće ražnjiće posipajte Vegeta Twistom.

Savjet

Povrće poput brokule, karfiola ili mrkve prethodno blanširajte nekoliko minuta u kipućoj vodi kako bi se bolje pripremilo na roštilju i ne bi bilo previše tvrdo.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke