Meni Search

Okrećem novi list

Prežgana juha

Uzbudljivi kolač od blitve
Rižoto na španjolski način
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Rosti
Piletina s pistacijama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rolice od soma
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pečena piletina s limunom
Salata od tune i povrća
Male teleće pitice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća prsa iz pećnice
Papreni tart s marelicama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje i tikvice na štapiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Uskršnja šunka na zabavan način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Povrtni ražnjići
Piletina s mascarponeom
Vege odresci s marinadom
Krumpir u košuljici
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočna aromatična torta
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Fina pikantna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Belgija - Salade Liégeoise
Grill povrće na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Salata s neobičnim preljevom
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pirjani kunić
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Polpete od slanutka s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisni prilog iz pećnice
Govedina s lukom
Zimski punč
Marokanska salata s cous-cousom
Vegetina enchilada
Polupunjene paprike
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Raskošna ljetna tava
Empanade s pestom
Čudotvorni čaj za detoks
Ljubavne šurlice
Lignje na šumskom rižotu
Prilog od prokulica
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Ražnjići od lososa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna rebarca
Pita s muškatnom bundevom i makom
Cous-cous s povrćem
Salata u košaricama od parmezana
Caponata alla Podravka
Grčka seljačka salata
Mesne okruglice u umaku
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Voćna juha od višanja
Zapečena ricotta
Pogača sa sardinom
Senf s paprikama
Kozice s rižom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Lignje punjene crvenim radićem
Juha od rikule i račića
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohane paprike
Sočna Wellington pečenka
Salata od quinoe i povrća
Juha od cvjetače i camemberta
Juha od bundeve s jabukom
Oslić s maslinama
Pohana skuta
Tagliatelle s pečenim povrćem
Crveno ljetno varivo
Zlatna piletina
Rižoto s tunom
Popečci od bulgura s umakom
Španjolski migas s bundevom
Mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Rižoto tortice
Dagnje na buzaru
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zabavni kineski ravioli
Proljetno meso i povrće iz woka
Njemačka - Jetrica s jabukama
Salata s mora
Bruskete od cvjetače
Rolice od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski špageti
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke