Meni Search

Ful nabrijan

Prežgana juha

Mediteranski špageti
Vege odresci s marinadom
Krem juha od tikvica
Popečci od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Pizza s tunom
Delikatesna junetina na češki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
Ražnjići od lososa
Blagdanska rolada
Sendvič s avokadom
Irska janjetina
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Fini gulaš od gljiva
Janjetina na padelu
Voćna juha od višanja
Brusketa s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Miješani grill
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni ražnjići
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill povrće na salatu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Kobasica u pivu i pecivu
Okruglice u umaku od rajčice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Urbana pola
Grdobina s povrćem
Riba u bijelom umaku
Rajčica s kukuruzom
Sočni pureći ražnjići
Nadjevene lignje
Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jabučni krumpirići s cimetom
Čarobna ljetna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kroketi od piletine
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Lungić u sendviču
Dagnje na buzaru
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Račići na posteljici od povrća
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lagana sarma
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Meso s repom
Proljetno meso i povrće iz woka
Rolice od blitve
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Sočna rebarca
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisna pečenka
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Uzbudljivi kolač od blitve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pirjani kunić
Salata s mora
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Pečena piletina s limunom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata od liganja
Grdobina u pikantnoj šalši
Aromatizirani kruh
Zanimljiva salata s kikirikijem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke