Meni Search

Ful nabrijan

Prežgana juha

Svinjski file s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ljetni ražnjići
Kuhano meso s umakom od hrena
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetna janjetina
Vratina sa sezonskim povrćem
Fish&Chips u tortilji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni ražnjići
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Zlatna piletina
Pašticada s njokima
Pirjani kunić
Kunić na bijelo
Rajčica s kukuruzom
Proljetno meso i povrće iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Račići na posteljici od povrća
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grdobina s povrćem
Piletina laganini
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lagana sarma
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ramsteak u seksi umaku
Ražnjići od lososa
Pizza sirni jastučići
Mirisna pečenka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Aromatizirani kruh
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Belgija - Salade Liégeoise
Voćna juha od višanja
Dagnje na buzaru
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Blagdanska rolada
Mesne okruglice
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Meso s repom
Rolice od blitve
Mini lazanje
Vege odresci s marinadom
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grickalica slanutak iz pećnice
Lungić u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina Kiev
Krem juha od tikvica
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Okruglice u umaku od rajčice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Umak od limete (Molho de limao)
Delikatesna junetina na češki
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Kobasica u pivu i pecivu
Fileti lososa u finom umaku
Brancinovo oko
Zanimljiva salata s kikirikijem
Riba u bijelom umaku
Hrskavi trokuti
Miješani grill
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Irska janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Fina pikantna piletina
Pizza s tunom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Uzbudljivi kolač od blitve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sendvič s avokadom
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Fini gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Marinirana piletina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Urbana pola
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata od liganja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Pečena piletina s limunom
Mediteranski špageti
Popečci od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke