Meni Search

Okrećem novi list

Prežgana juha

Rižoto s tunom
Čarobni štapići
Sočna Wellington pečenka
Bugarska pita od krumpira
Salata s mora
Piletina s mascarponeom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Uskršnja šunka na zabavan način
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna aromatična torta
Popečci od bulgura s umakom
Zimski punč
Sočna rebarca
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto tortice
Senf s paprikama
Zlatna piletina
Juha od bundeve s jabukom
Grčka seljačka salata
Belgija - Salade Liégeoise
Kolinjsko zelje s frišketinom
Raskošna ljetna tava
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Pileća prsa iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Krumpir u košuljici
Zapečena ricotta
Mini lazanje
Salata od tune i povrća
Pohane paprike
Juha od rikule i račića
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Salata u košaricama od parmezana
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Žuti medaljoni
Govedina s lukom
Mesne okruglice
Povrtni ražnjići
Savici sa špinatom i satricom od sira
Rolice od blitve
Kuglice od riže i svježeg sira
Ražnjići od lososa
Male teleće pitice
Ramsteak u seksi umaku
Caponata alla Podravka
Mirisni prilog iz pećnice
Rižoto na španjolski način
Popečci od cvjetače
Lignje i tikvice na štapiću
Pileći bataci s umakom od luka
Španjolski migas s bundevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pirjani kunić
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Papreni tart s marelicama
Lignje punjene crvenim radićem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prilog od prokulica
Polpete od slanutka s kurkumom
Proljetno meso i povrće iz woka
Vegetina enchilada
Uzbudljivi kolač od blitve
Rolice od soma
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Rosti
Ljubavne šurlice
Zabavni kineski ravioli
Salata s neobičnim preljevom
Čudotvorni čaj za detoks
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pečena piletina s limunom
Piletina s pistacijama
Crveno ljetno varivo
Tagliatelle s pečenim povrćem
Mesne okruglice u umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mediteranski špageti
Salata od quinoe i povrća
Juha od cvjetače i camemberta
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Cous-cous s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Fina pikantna piletina
Polupunjene paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Marokanska salata s cous-cousom
Pohana skuta
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Empanade s pestom
Palačinke s nadjevom od riže
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete od cvjetače
Voćna juha od višanja
Grill povrće na salatu
Oslić s maslinama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Špageti na kineski način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Kaštelanski makaruni
Salata od pečene rotkvice sa medom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kozice s rižom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke