Meni Search

Okrećem novi list

Prežgana juha

Rižoto na španjolski način
Sočna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Rolice od blitve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Palačinke s nadjevom od riže
Njemačka - Jetrica s jabukama
Žuti medaljoni
Raskošna ljetna tava
Ljubavne šurlice
Zimski punč
Krumpir u košuljici
Čudotvorni čaj za detoks
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s tunom
Mesne okruglice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata od quinoe i povrća
Popečci od bulgura s umakom
Sočna Wellington pečenka
Crveno ljetno varivo
Čarobni štapići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Cous-cous s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kineska juha s račićima i gljivama
Oslić s maslinama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto tortice
Marokanska salata s cous-cousom
Caponata alla Podravka
Rižini ravioli s mozzarellom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna rebarca
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mediteranski špageti
Juha od rikule i račića
Lignje punjene crvenim radićem
Fina pikantna piletina
Zapečena ricotta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Mirisni prilog iz pećnice
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Grill povrće na salatu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Ražnjići od lososa
Piletina s pistacijama
Juha od cvjetače i camemberta
Bugarska pita od krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Polupunjene paprike
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Juha od bundeve s jabukom
Pečena piletina s limunom
Salata s mora
Rosti
Salata od tune i povrća
Tagliatelle s pečenim povrćem
Špageti na kineski način
Rolice od soma
Salata u košaricama od parmezana
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s neobičnim preljevom
Empanade s pestom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Sočna aromatična torta
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Kozice s rižom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pohane paprike
Piletina s mascarponeom
Papreni tart s marelicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Govedina s lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Polpete od slanutka s kurkumom
Pileća prsa iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Voćna juha od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohana skuta
Proljetno meso i povrće iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Vegetina enchilada
Španjolski migas s bundevom
Prilog od prokulica
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Uskršnja šunka na zabavan način
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice u umaku
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Senf s paprikama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Mini lazanje
Vege odresci s marinadom
Grčka seljačka salata
Male teleće pitice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Belgija - Salade Liégeoise
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke