Meni Search

Okrećem novi list

Prežgana juha

Rižoto na španjolski način
Uskršnja šunka na zabavan način
Kaštelanski makaruni
Rižoto s tunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Grčka seljačka salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Grill povrće na salatu
Vege odresci s marinadom
Tjestenina fuži s tartufima
Uzbudljivi kolač od blitve
Goveđa rebarca sa zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata od tune i povrća
Vegetina enchilada
Bruskete od cvjetače
Fina pikantna piletina
Zlatna piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od quinoe i povrća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Govedina s lukom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mesne okruglice u umaku
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rolice od blitve
Mini lazanje
Mesne okruglice
Savici sa špinatom i satricom od sira
Popečci od cvjetače
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Oslić s maslinama
Čudotvorni čaj za detoks
Ražnjići od lososa
Brusketa s avokadom
Mirisni prilog iz pećnice
Krumpir u košuljici
Popečci od bulgura s umakom
Piletina s pistacijama
Velika Britanija - Pastirska pita
Senf s paprikama
Zapečena ricotta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Zanimljiva salata s kikirikijem
Juha od rikule i račića
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pohane paprike
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Pileći gulaš
Salata s neobičnim preljevom
Salata s mora
Žuti medaljoni
Njemačka - Jetrica s jabukama
Papreni tart s marelicama
Pileća prsa iz pećnice
Polpete od slanutka s kurkumom
Juha od cvjetače i camemberta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Povrtni ražnjići
Empanade s pestom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Cous-cous s povrćem
Male teleće pitice
Sočna rebarca
Rolice od soma
Sočna pureća rolada
Španjolski migas s bundevom
Palačinke s nadjevom od riže
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Polupunjene paprike
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Marokanska salata s cous-cousom
Kuglice od riže i svježeg sira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pohana skuta
Pirjani kunić
Zimski punč
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Čarobni štapići
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Caponata alla Podravka
Kineska juha s račićima i gljivama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Raskošna ljetna tava
Kozice s rižom
Belgija - Salade Liégeoise
Rižoto tortice
Sočna Wellington pečenka
Ljubavne šurlice
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rosti
Janjetina na padelu
Zabavni kineski ravioli
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje punjene crvenim radićem
Salata u košaricama od parmezana
Voćna juha od višanja
Lignje i tikvice na štapiću
Piletina s mascarponeom
Sočna aromatična torta
Prilog od prokulica
Juha od bundeve s jabukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Crveno ljetno varivo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kad ste pokvarili probavu, prežgana juha bit će vam preporuka za dijetu. Dodate li u nju malo rajčice, ukuhate žličnjake, kapance ili jaje, pospete li je nasjeckanim peršinom i slično… uopće je nećete prepoznati.

Sastojci

30 g Oštrog brašna Podravka
4 žlice ulja (ili maslaca)
1/2 žličice Vegeta Maestra češnjaka u granulama
1 list Vegeta Maestro lovora
1/2 žličice Vegeta Maestro kima
sol

Koristili smo

Češnjak granulirani

Češnjak granulirani

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Na zagrijanom ulju (ili maslacu) popecite brašno uz miješanje da lagano porumeni. Polako dolijevajte hladne vode (oko 1 litra) i miješajte da se ne stvore grudice.
  • 2 Dodajte češnjak u granulama, lovorov list, kim, posolite i kuhajte oko 20 minuta.

Savjet

Prije posluživanja izvadite list lovora.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite s poprženim kockicama kruha.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 10.94 1 1
Kalcij mg 4.93 0 0
Kalij mg 14.9 0 0
Niacin mg 0.64 5 3
Vitamin C mg 0.1 0 0
Vitamin E mg 7.56 34 34
Vitamin A μg 1.81 0 0
Sol g 1.45 0 0
Bjelančevine g 0.87 - -
Vlakna g 0.39 - -
Ugljikohidrati g 5.97 - -
Masti g 10.14 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke