Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Patka s mlincima
Sočna Wellington pečenka
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna rebarca
Quiche od bundeve, sira i luka
Sarma sa suhim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuhano meso s umakom od hrena
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Hrenovke u panceti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci s umakom od kupina
Fino varivo v loncu
Janjetina na padelu
Tortilje pikant
Obojeni hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Macho hamburger
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Juha od gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vratina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Ciganski odrezak
Pašticada s njokima
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slasni BBQ burgeri
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Medeni teleći kotleti
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetarijanski čips
Slatki lungić
Neobične punjene paprike
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek s povrćem
Odresci u paketiću
Pizza sirni jastučići
Povrtni lonac
Punjena pečenka u vinu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Fino začinjena piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kotlovina
Piletina u egzotičnom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti s tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pikantni gulaš
Harrisa janjetina s limunom
Biftek rolice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke