Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Povrtni lonac
Puretina s jabukom iz pećnice
Juha od gljiva
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino začinjena piletina
Tuna burger
Slatko twist pile
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesne okruglice u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Govedina s lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Špageti s tikvicama
Fish&Chips u tortilji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantni gulaš
Sočna rebarca
Harrisa janjetina s limunom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Sočna Wellington pečenka
Patka s mlincima
Medeni teleći kotleti
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski gulaš
Vegetarijanski čips
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s medom od kadulje
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Kotlovina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Biftek rolice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Quiche od bundeve, sira i luka
Velika Britanija - Pastirska pita
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Sarma sa suhim mesom
Fino varivo v loncu
Vratina s roštilja
Piletina u pivu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od kelja i teletine
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ciganski odrezak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesna rolada u tijestu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u egzotičnom umaku
Obojeni hamburger
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Hrenovke u panceti
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke