Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Pikantni gulaš
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Pašticada s njokima
Hrenovke u panceti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Patka s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u paketiću
Ciganski odrezak
Piletina u egzotičnom umaku
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Mesna rolada u tijestu
Umak od limete (Molho de limao)
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tortilje pikant
Fino varivo v loncu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Juha od gljiva
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina na padelu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ribarska popara
Quiche od bundeve, sira i luka
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Kuhano meso s umakom od hrena
Biftek rolice
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Puretina s jabukom iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Kotlovina
Varivo od kelja i teletine
Fino začinjena piletina
Rebarca s grilla
Slatko twist pile
Odresci u umaku s češnjakom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vegetarijanski čips
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Govedina s lukom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni BBQ burgeri
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sarma sa suhim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Punjena pečenka u vinu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna rebarca
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke