Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Povrtni lonac
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Quiche od bundeve, sira i luka
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Odresci u paketiću
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni BBQ burgeri
Mesna rolada u tijestu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sočna rebarca
Tortilje pikant
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pašticada s njokima
Juha od gljiva
Lazanje u tavi
Sočna Wellington pečenka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Harrisa janjetina s limunom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti s tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Hrenovke u panceti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
Puretina s jabukom iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Neobične punjene paprike
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantni gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u pivu
Slatki lungić
Varivo od kelja i teletine
Piletina u egzotičnom umaku
Punjena pečenka u vinu
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Kotlovina
Ribarska popara
Sarma sa suhim mesom
Fino varivo v loncu
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina s roštilja
Fino začinjena piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Patka s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Biftek rolice
Govedina s lukom
Vegetarijanski čips
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Obojeni hamburger
Macho hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke