Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Macho hamburger
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci s umakom od kupina
Neobične punjene paprike
Skandinavske rolice s cimetom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sarma sa suhim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada s njokima
Odresci u paketiću
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pizza sirni jastučići
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Pikantni gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vegetarijanski čips
Mesna rolada u tijestu
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna rebarca
Pileća prsa iz pećnice
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s grilla
Quiche od bundeve, sira i luka
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
Govedina s lukom
Ciganski odrezak
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Puretina s jabukom iz pećnice
Kotlovina
Biftek rolice
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Slatko twist pile
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od gljiva
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s tikvicama
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Fino varivo v loncu
Harrisa janjetina s limunom
Varivo od kelja i teletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vratina s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ribarska popara
Medeni teleći kotleti
Slasni BBQ burgeri
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke