Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Neobične punjene paprike
Sarma sa suhim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Biftek rolice
Slasni BBQ burgeri
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantni gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Harrisa janjetina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ciganski odrezak
Špageti s tikvicama
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Juha od gljiva
Quiche od bundeve, sira i luka
Pizza sirni jastučići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna Wellington pečenka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatko twist pile
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Vratina s roštilja
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Vegetarijanski čips
Fino začinjena piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u egzotičnom umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fino varivo v loncu
Slatki lungić
Macho hamburger
Govedina s lukom
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureća rolada s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrenovke u panceti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke