Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Ramstek s povrćem
Pizza sirni jastučići
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanski čips
Mediteranski kruščić s lovorom
Ribarska popara
Vratina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Neobične punjene paprike
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u pivu
Punjena pečenka u vinu
Sarma sa suhim mesom
Mesne okruglice u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od gljiva
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Patka s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lazanje u tavi
Kotlovina
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Slatko twist pile
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Pašticada s njokima
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Svinjski gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Skandinavske rolice s cimetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatki lungić
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Tortilje pikant
Fino varivo v loncu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Varivo od kelja i teletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Govedina s lukom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantni gulaš
Sočna Wellington pečenka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Puretina s jabukom iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fish&Chips u tortilji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Povrtni lonac
Hrenovke u panceti
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Janjetina na padelu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Medeni teleći kotleti
Špageti s tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića