Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Mesna rolada u tijestu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino začinjena piletina
Janjetina na padelu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatki lungić
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Patka s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u egzotičnom umaku
Sočna rebarca
Pašticada s njokima
Špageti s tikvicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kotlovina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantni gulaš
Sarma sa suhim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna Wellington pečenka
Odresci u paketiću
Vratina s roštilja
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s grilla
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Medeni teleći kotleti
Obojeni hamburger
Hrenovke u panceti
Fish&Chips u tortilji
Meso u woku na indonezijski način
Fino varivo v loncu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Pizza sirni jastučići
Pileća krilca s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek s povrćem
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Ribarska popara
Velika Britanija - Pastirska pita
Ciganski odrezak
Tuna burger
Piletina u pivu
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Macho hamburger
Lazanje u tavi
Juha od gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanski čips
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke