Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vratina s roštilja
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Biftek rolice
Fino začinjena piletina
Pileća prsa iz pećnice
Lazanje u tavi
Odresci u paketiću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fino varivo v loncu
Mediteranski kruščić s lovorom
Macho hamburger
Tuna burger
Juha od gljiva
Slasni burger sa slaninom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Pileća krilca s roštilja
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Kotlovina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slasni BBQ burgeri
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Meso u woku na indonezijski način
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanski čips
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Obojeni hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna rebarca
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesna rolada u tijestu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatko twist pile
Mesne okruglice u umaku
Povrtni lonac
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatki lungić
Govedina s lukom
Ciganski odrezak
Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Piletina u egzotičnom umaku
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Patka s mlincima
Medeni teleći kotleti
Teletina s pirjanim povrćem
Neobične punjene paprike
Varivo od kelja i teletine
Pašticada s njokima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrenovke u panceti
Pikantni gulaš
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Sočna Wellington pečenka
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke