Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Obojeni hamburger
Fino varivo v loncu
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Harrisa janjetina s limunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kotlovina
Juha od gljiva
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantni gulaš
Sočna rebarca
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u paketiću
Mesna rolada u tijestu
Pizza sirni jastučići
Slatko twist pile
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Fino začinjena piletina
Pileća krilca s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sarma sa suhim mesom
Puretina s jabukom iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ribarska popara
Povrtni lonac
Umak od limete (Molho de limao)
Pašticada s njokima
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Teletina s pirjanim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Vegetarijanski čips
Sočna Wellington pečenka
Vratina s roštilja
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Biftek rolice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski gulaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Neobične punjene paprike
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Špageti s tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od kelja i teletine
Patka s mlincima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Tuna burger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni BBQ burgeri
Ciganski odrezak
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke