Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Harrisa janjetina s limunom
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna rebarca
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Juha od gljiva
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanski čips
Kuhano meso s umakom od hrena
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u paketiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Povrtni lonac
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Slatko twist pile
Neobične punjene paprike
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Janjetina s medom od kadulje
Hrenovke u panceti
Skandinavske rolice s cimetom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Medeni teleći kotleti
Sočna Wellington pečenka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantni gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tuna burger
Biftek rolice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Fino začinjena piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Macho hamburger
Slatki lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesna rolada u tijestu
Mediteranski kruščić s lovorom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci u umaku s češnjakom
Umak od limete (Molho de limao)
Patka s mlincima
Ramstek s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Meso u woku na indonezijski način
Mesne okruglice u umaku
Kotlovina
Pašticada s njokima
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Quiche od bundeve, sira i luka
Puretina s jabukom iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Ribarska popara
Govedina s lukom
Fish&Chips u tortilji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća krilca s roštilja
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke