Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Fish&Chips u tortilji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Tortilje pikant
Fino začinjena piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vratina s roštilja
Hrenovke u panceti
Sočna Wellington pečenka
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća krilca s roštilja
Juha od gljiva
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino varivo v loncu
Piletina u aromatičnom omotaču
Govedina s lukom
Svinjski gulaš
Pikantni gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Neobične punjene paprike
Ribarska popara
Povrtni lonac
Macho hamburger
Lazanje u tavi
Meso u woku na indonezijski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
Kotlovina
Varivo od kelja i teletine
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Harrisa janjetina s limunom
Slasni BBQ burgeri
Mesna rolada u tijestu
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Obojeni hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sarma sa suhim mesom
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Patka s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ciganski odrezak
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanski čips
Janjetina na padelu
Špageti s tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u egzotičnom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke