Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Macho hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Kotlovina
Ciganski odrezak
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino varivo v loncu
Špageti s tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatki lungić
Harrisa janjetina s limunom
Odresci u umaku s češnjakom
Povrtni lonac
Hrenovke u panceti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Biftek rolice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fino začinjena piletina
Svinjski gulaš
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Janjetina na padelu
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantni gulaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mesne okruglice u umaku
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sarma sa suhim mesom
Mesna rolada u tijestu
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Juha od gljiva
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ribarska popara
Vegetarijanski čips
Obojeni hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Pizza sirni jastučići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Vratina s roštilja
Meso u woku na indonezijski način
Patka s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rebarca s grilla
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke