Meni Search

Gladna kao vuk

Pureći hamburger

Slatko twist pile
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Povrtni lonac
Slatki lungić
Tortilje pikant
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kotlovina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Pureća rolada s mlincima
Pašticada s njokima
Pikantni gulaš
Sočna Wellington pečenka
Harrisa janjetina s limunom
Vratina s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Govedina s lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Tuna burger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Macho hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Špageti s tikvicama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Patka s mlincima
Svinjski gulaš
Ciganski odrezak
Neobične punjene paprike
Ribarska popara
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Obojeni hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s grilla
Mediteranski kruščić s lovorom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino varivo v loncu
Sarma sa suhim mesom
Slasni BBQ burgeri
Ramsteak u seksi umaku
Fino začinjena piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Varivo od kelja i teletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice u umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna rebarca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke