Meni Search

Na izmaku snaga

Pureći hamburger

Jakobove kapice s umakom
Pohane paprike
Palamida s čilijem i mangom
Ražnjići od lososa
Fiš paprikaš
Krumpir u košuljici
Prilog od prokulica
Švicarska juha sa sirom
Gulaš od gljiva
Salata s mora
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižoto s tunom
Sočna pureća rolada
Rajčica s kukuruzom
Rižoto na španjolski način
Slatki lungić
Salata od liganja
Salata od tune i krastavaca
Krem juha sa sjemenkama
Grill vratina u sendviču
Grčka seljačka salata
Pohani zamotuljci
Mesna rolada u tijestu
Špinatova juha s feta sirom
Pileća krilca s Coca-Colom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill oslić u aromatičnoj korici
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pečena piletina s limunom
Popečci od bulgura s umakom
Male teleće pitice
Prežgana juha
Slasni burger sa slaninom i sirom
Hrskava pileća krilca
Vegetina enchilada
Juha od rikule i račića
Sočna aromatična torta
Cipar - Lungić na ciparski
Papreni tart s marelicama
Tjestenina mediterana
Voćna juha od višanja
Piletina s pistacijama
Vratina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pašticada
Tjestenina u finom umaku
Špageti s pistacijama
Grdobina u pikantnoj šalši
Belgija - Salade Liégeoise
Lazanje u tavi
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Energetske kuglice s kurkumom
Dalmatinske polpete
Hladna juha od avokada
Srneći file na salatu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Senf s paprikama
Sočni pureći ražnjići
Čarobni štapići
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileći štapići u ketchupu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fileti lososa u finom umaku
Riba u bijelom umaku
Kotleti u pivskom umaku
Rosti
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Piletina na tajlandski način
Svinjska jetrica u umaku
Svinjski file s povrćem
Caponata alla Podravka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill pirjana piletina s roštilja
Crveno ljetno varivo
Omlet s paprikom i kukuruzom
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pirjani kunić
Polupunjene paprike
Empanade s pestom
Kobasica u pivu i pecivu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Salata sa skutom
Zapečena ricotta
Riža s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite ovaj neobično ukusan hamburger pun šarenih dodataka, a uz uprženi Podravkin ajvar užitak zalogaja bit će nenadmašan.

Sastojci

500 g purećeg mljevenog mesa
2 žličice Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 jaje
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
prstohvat Vegeta Maestro bosiljka
1 ljubičasti luk
1 crveni luk
1 zelena paprika
1 crvena paprika
100 g zelenog radiča
4 hamburger peciva
1 Ajvar uprženi blagi Podravka (350 g)

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Purećem mljevenom mesu dodajte Vegetu, peršin, jaje, sol, papar i malo sušenog bosiljka, pomiješajte te pustite da odstoji.
  • 2 Za to vrijeme narežite kolutove ljubičastog i crvenog luka, crvene i zelene paprike te natrgajte na srednje komade listove zelenog radiča.
  • 3 Meso oblikujte u pljeskavice i ispecite na zagrijanom roštilju ili grill tavi.
  • 4 Hamburger pecivo prerežite po pola pa na donju polovicu namažite ajvar, stavite kolutove crvenog i ljubičastog luka, zatim meso, kolutove zelene i crvene paprike, a na samom kraju zeleni radič.
  • 5 Gornju polovicu peciva lagano namažite ajvarom i preklopite te poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke