Meni Search

Ful nabrijan

Račići na posteljici od povrća

Voćna juha od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Popečci od tikvica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rajčica s kukuruzom
Sočna rebarca
Brusketa s avokadom
Fina pikantna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hrskavi trokuti
Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Meso s repom
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina laganini
Vege odresci s marinadom
Ramsteak u seksi umaku
Bugarska pita od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prežgana juha
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Dagnje na buzaru
Ražnjići od lososa
Kunić na bijelo
Mediteranski špageti
Pizza s tunom
Lungić u sendviču
Salata od liganja
Uzbudljivi kolač od blitve
Mediteranski kruščić s lovorom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski file s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Okruglice u umaku od rajčice
Lagana sarma
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Urbana pola
Aromatizirani kruh
Kroketi od piletine
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Povrtni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pečena piletina s limunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Belgija - Salade Liégeoise
Salata s mora
Grickalica slanutak iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada s njokima
Piletina Kiev
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje s povrćem i smokvama
Roštilj s umakom Romesco
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina u pikantnoj šalši
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill povrće na salatu
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić s povrćem
Rolice od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje na šumskom rižotu
Krem juha od tikvica
Fini gulaš od gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Irska janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Sendvič s avokadom
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Čarobna ljetna piletina
Riba u bijelom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Miješani grill
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Decentno serviran tanjur s račićima na popečenom povrću uz salatu od rotkvica i mladog luka zamamna je kombinacija za fine ukuse.

Sastojci

800 g očišćenih račića
1 žlica Vegete
1-2 žlice Gussnela Dolcela
maslinovo ulje
1 tikvica
1 mrkva
1 celer
1 žuta paprika
2 mlada luka
vezica rotkvica
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - ljuti

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Račiće pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15-ak minuta.
  • 2 Marinirane račiće uvaljajte u Gussnel i popecite na zagrijanom ulju.
  • 3 Povrće narežite na trakice, stavite na ugrijano maslinovo ulje i kratko popecite tako da malo omekša, ali i dalje ostane hrskavo.

Savjet

Ako želite hrskavo povrće, nakon rezanja ga dobro osušite, uvaljajte u Gussnel i popecite na vrelom ulju.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje složite povrće i ajvar, u sredinu stavite račiće i poslužite sa salatom od rotkvica i mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke