Meni Search

Ful nabrijana

Račići na posteljici od povrća

Norveška krem juha od ribe i kozica
Rolice od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fini gulaš od gljiva
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Voćna juha od višanja
Krem juha od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Kobasica u pivu i pecivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Odresci od morskog psa
Grickalica slanutak iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Salata od liganja
Popečci od tikvica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Okruglice u umaku od rajčice
Lungić s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Umak od limete (Molho de limao)
Mirisna pečenka
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kunić na bijelo
Brusketa s avokadom
Salata s mora
Kaštelanski makaruni
Fina pikantna piletina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lazanje s lignjama
Kroketi od piletine
Zabavni kineski ravioli
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini shepherd's pie
Delikatesna junetina na češki
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Bugarska pita od krumpira
Pizza s tunom
Sočni pureći ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tjestenina fuži s tartufima
Prežgana juha
Brancinovo oko
Turske pizze
Povrtni lonac
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice
Lignje na šumskom rižotu
Grdobina s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski kruščić s lovorom
Nadjevene lignje
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pohani tofu s povrćem
Pečena piletina s limunom
Irska janjetina
Urbana pola
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski špageti
Fish&Chips u tortilji
Vege odresci s marinadom
Lagana sarma
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Pogača sa sardinom
Piletina sa šafranom
Pirjani kunić
Špageti s ribom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Povrtni ražnjići
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje s manistrom u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Viška pogača
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramsteak u seksi umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Meksička party salata
Ossobuco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina na kijevski način
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hlebinska i pretepena juha
Miješani grill
Lungić u sendviču
Meso s repom
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Janjetina na padelu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ražnjići od lososa
Marinirana piletina s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Grill povrće na salatu
Čarobna ljetna piletina
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Sendvič s avokadom
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina laganini
Hrskavi trokuti
Riba u bijelom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Decentno serviran tanjur s račićima na popečenom povrću uz salatu od rotkvica i mladog luka zamamna je kombinacija za fine ukuse.

Sastojci

800 g očišćenih račića
1 žlica Vegete
1-2 žlice Gussnela Dolcela
maslinovo ulje
1 tikvica
1 mrkva
1 celer
1 žuta paprika
2 mlada luka
vezica rotkvica
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - ljuti

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Račiće pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15-ak minuta.
  • 2 Marinirane račiće uvaljajte u Gussnel i popecite na zagrijanom ulju.
  • 3 Povrće narežite na trakice, stavite na ugrijano maslinovo ulje i kratko popecite tako da malo omekša, ali i dalje ostane hrskavo.

Savjet

Ako želite hrskavo povrće, nakon rezanja ga dobro osušite, uvaljajte u Gussnel i popecite na vrelom ulju.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje složite povrće i ajvar, u sredinu stavite račiće i poslužite sa salatom od rotkvica i mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke