Meni Search

Ful nabrijana

Račići na posteljici od povrća

Proljetna janjetina
Ossobuco
Brancinovo oko
Grickalica slanutak iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Proljetno meso i povrće iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Nadjevene lignje
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lagana sarma
Špageti s ribom
Okruglice u umaku od rajčice
Jabučni krumpirići s cimetom
Voćna juha od višanja
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Turske pizze
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Grill pirjana piletina s roštilja
Pirjani kunić
Lungić u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Fina pikantna piletina
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill povrće na salatu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Belgija - Salade Liégeoise
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Čarobna ljetna piletina
Grill vratina u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Irska janjetina
Lignje s manistrom u škartocu
Mediteranski špageti
Pečena piletina s limunom
Pizza sirni jastučići
Piletina laganini
Umak od limete (Molho de limao)
Rolice od blitve
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
Hlebinska i pretepena juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna rebarca
Aromatizirani kruh
Kaštelanski makaruni
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Fileti lososa u finom umaku
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina na kijevski način
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje s lignjama
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prežgana juha
Mini lazanje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Urbana pola
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ražnjići od lososa
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso s repom
Vege odresci s marinadom
Pogača sa sardinom
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Grill oslić u aromatičnoj korici
Bugarska pita od krumpira
Kroketi od piletine
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuhano meso s umakom od hrena
Rajčica s kukuruzom
Salata s mora
Viška pogača
Delikatesna junetina na češki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Mediteranski kruščić s lovorom
Sendvič s avokadom
Krem juha od tikvica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od tikvica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni ražnjići
Grdobina s povrćem
Mirisna pečenka
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s povrćem i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Miješani grill
Odresci od morskog psa
Lignje na šumskom rižotu
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni lonac
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Salata od liganja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Decentno serviran tanjur s račićima na popečenom povrću uz salatu od rotkvica i mladog luka zamamna je kombinacija za fine ukuse.

Sastojci

800 g očišćenih račića
1 žlica Vegete
1-2 žlice Gussnela Dolcela
maslinovo ulje
1 tikvica
1 mrkva
1 celer
1 žuta paprika
2 mlada luka
vezica rotkvica
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - ljuti

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Račiće pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15-ak minuta.
  • 2 Marinirane račiće uvaljajte u Gussnel i popecite na zagrijanom ulju.
  • 3 Povrće narežite na trakice, stavite na ugrijano maslinovo ulje i kratko popecite tako da malo omekša, ali i dalje ostane hrskavo.

Savjet

Ako želite hrskavo povrće, nakon rezanja ga dobro osušite, uvaljajte u Gussnel i popecite na vrelom ulju.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje složite povrće i ajvar, u sredinu stavite račiće i poslužite sa salatom od rotkvica i mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke