Meni Search

Ful nabrijana

Račići na posteljici od povrća

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Povrtni lonac
Irska janjetina
Sočni pureći ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Urbana pola
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Hlebinska i pretepena juha
Piletina na kijevski način
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Popečci od tikvica
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lungić s povrćem
Špageti s ribom
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Mediteranski špageti
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje s manistrom u škartocu
Brusketa s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Grdobina u pikantnoj šalši
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Meso s repom
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill povrće na salatu
Odresci od morskog psa
Kaštelanski makaruni
Aromatizirani kruh
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Miješani grill
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Nadjevene lignje
Umak od limete (Molho de limao)
Okruglice u umaku od rajčice
Mini shepherd's pie
Pizza sirni jastučići
Sendvič s avokadom
Svinjski file s povrćem
Turske pizze
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina sa šafranom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Delikatesna junetina na češki
Ljetni ražnjići
Pečena piletina s limunom
Piletina laganini
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Viška pogača
Odresci u umaku s češnjakom
Ossobuco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Ražnjići od lososa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill pirjana piletina s roštilja
Mirisna pečenka
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Fini gulaš od gljiva
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
Fina pikantna piletina
Grdobina s povrćem
Blagdanska rolada
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ramsteak u seksi umaku
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čarobna ljetna piletina
Lagana sarma
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Uzbudljivi kolač od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rolice od blitve
Lungić u sendviču
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Salata od liganja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetno meso i povrće iz woka
Riba u bijelom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Lazanje s lignjama
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Lignje s povrćem i smokvama
Manastirski đuveč
Salata s mora
Pirjani kunić
Prežgana juha
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Decentno serviran tanjur s račićima na popečenom povrću uz salatu od rotkvica i mladog luka zamamna je kombinacija za fine ukuse.

Sastojci

800 g očišćenih račića
1 žlica Vegete
1-2 žlice Gussnela Dolcela
maslinovo ulje
1 tikvica
1 mrkva
1 celer
1 žuta paprika
2 mlada luka
vezica rotkvica
Za posluživanje:
Ajvar uprženi - ljuti

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Račiće pospite Vegetom, pokapajte limunovim sokom i ostavite da odstoji 15-ak minuta.
  • 2 Marinirane račiće uvaljajte u Gussnel i popecite na zagrijanom ulju.
  • 3 Povrće narežite na trakice, stavite na ugrijano maslinovo ulje i kratko popecite tako da malo omekša, ali i dalje ostane hrskavo.

Savjet

Ako želite hrskavo povrće, nakon rezanja ga dobro osušite, uvaljajte u Gussnel i popecite na vrelom ulju.

Posluživanje

Na tanjur za posluživanje složite povrće i ajvar, u sredinu stavite račiće i poslužite sa salatom od rotkvica i mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke