Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Pileća prsa iz pećnice
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ cheeseburger
Vratina sa sezonskim povrćem
Tjestenina u finom umaku
Mirisna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Macho hamburger
Pohani zamotuljci
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s nadjevom od ajvara
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Skandinavske rolice s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Koprivnički odojak
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Pohani tofu s povrćem
Slatka patka
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Svinjski gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada s njokima
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni ražnjići
Kokošja juha s požirakima
Špageti na kineski način
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Špageti mediteraneo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Rebarca s grilla
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Brownie s kajenskim paprom
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke