Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Blagdanska rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Pileća prsa iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjevene lignje
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s graškom
Piletina s kozjim sirom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u pivu
Svinjski file s grila
Pašticada s njokima
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Kokošja juha s požirakima
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina na padelu
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Finska - Juha s lososom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina u finom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Bruskete s povrćem
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski gulaš
Vratina sa sezonskim povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Pohani zamotuljci
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Mirisna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Dječje lazanje
Slatka patka
Macho hamburger
Špageti mediteraneo
Koprivnički odojak
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke