Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Salata s mljevenim mesom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Janjetina na padelu
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s grilla
Nadjevene lignje
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Špageti na kineski način
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Tjestenina u finom umaku
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Finska - Juha s lososom
Koprivnički odojak
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ cheeseburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina s kozjim sirom
Svinjski gulaš
Piletina Kiev
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Lignje na šumskom rižotu
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Slatka patka
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Meksička party salata
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brancinovo oko
Kokošja juha s požirakima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa sezonskim povrćem
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Macho hamburger
Mirisna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke