Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Bugarska pita od krumpira
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Srneći file na salatu
Piletina Kiev
Piletina s nadjevom od ajvara
Popečci od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Manastirski đuveč
Dip od južnog voća
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s graškom
Salata s mljevenim mesom
Obojeni hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Nadjevene lignje
Brownie s kajenskim paprom
Kokošja juha s požirakima
Hrskava pileća krilca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa sezonskim povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Tuna burger
Pileći gulaš
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina u finom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada s njokima
Tjestenina fuži s tartufima
Dječje lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Pizza sirni jastučići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Teriyaki piletina
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Macho hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Piletina s kozjim sirom
Bruskete s povrćem
Lazanje u tavi
Ljetni lungić
Finska - Juha s lososom
Koprivnički odojak
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke