Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s kozjim sirom
Macho hamburger
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Kokošja juha s požirakima
Sočni pureći ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
Hrskavi trokuti
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dječje lazanje
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti mediteraneo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Koprivnički odojak
Teriyaki piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Kroketi od piletine
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavo pečeno pile
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Bruskete od cvjetače
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Nadjevene lignje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramsteak u seksi umaku
Piletina Kiev
Fish&Chips u tortilji
Tjestenina u finom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Svinjski gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slatka patka
Svinjski file s grila
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
BBQ cheeseburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke