Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
BBQ cheeseburger
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Koprivnički odojak
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada s njokima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vratina sa sezonskim povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina sa šafranom
Piletina s mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dječje lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Ramstek s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Meksička party salata
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci s umakom od kupina
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rebarca s graškom
Špageti na kineski način
Kokošja juha s požirakima
Svinjski file s grila
Macho hamburger
Brusketa s avokadom
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Riba u škartocu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Piletina s kozjim sirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Piletina s nadjevom od ajvara
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Kuglice od riže i svježeg sira
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Nadjevene lignje
Ljetni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina u finom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke