Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Rižoto s dagnjama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek s povrćem
Obojeni hamburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Piletina sa šafranom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci s umakom od kupina
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s grila
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Bruskete s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Koprivnički odojak
Tjestenina u finom umaku
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni lungić
Tjestenina fuži s tartufima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Pileći gulaš
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pureća rolada s mlincima
Špageti na kineski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Srneći file na salatu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pašticada s njokima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Popečci od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Brownie s kajenskim paprom
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Nadjevene lignje
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
Pileća prsa iz pećnice
Teriyaki piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fish&Chips u tortilji
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskava pileća krilca
Bruskete od cvjetače
Pohani zamotuljci
Blagdanska rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke