Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Slatka patka
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada s njokima
Teriyaki piletina
Koprivnički odojak
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Sočna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Macho hamburger
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina sa šafranom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Dječje lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa sezonskim povrćem
Tuna burger
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brusketa s avokadom
Dip od južnog voća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brownie s kajenskim paprom
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Pohani tofu s povrćem
Riba u škartocu
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Nadjevene lignje
Hrskavo pečeno pile
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zlatna piletina
Brancinovo oko
Mini lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Kokošja juha s požirakima
Janjetina s medom od kadulje
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Odresci s umakom od kupina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s nadjevom od ajvara
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Tjestenina u finom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke