Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Pašticada s njokima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani zamotuljci
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Janjetina na padelu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Kokošja juha s požirakima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Salata s mljevenim mesom
Macho hamburger
Blagdanska rolada
Svinjski file s grila
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Manastirski đuveč
Tjestenina u finom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Kuglice od riže i svježeg sira
Dječje lazanje
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Srneći file na salatu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Koprivnički odojak
Finska - Juha s lososom
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Obojeni hamburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete od cvjetače
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s graškom
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke