Meni Search

Superman

Ramstek i salata s roštilja

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočni pureći ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Koprivnički odojak
Ljetni lungić
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Macho hamburger
Brownie s kajenskim paprom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jabučni krumpirići s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Kokošja juha s požirakima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Mini lazanje
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Tuna burger
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Kuglice od riže i svježeg sira
Meksička party salata
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Grill vratina u sendviču
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći gulaš
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjevene lignje
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete s povrćem
Mirisna pureća rolada
Tjestenina u finom umaku
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ cheeseburger
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Pureća rolada s mlincima
Vratina sa sezonskim povrćem
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Piletina u aromatičnom omotaču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite sočan roštilj u kombinaciji s povrćem i sirom i uživajte u okusu prožetim marinadom od piva.

Sastojci

1,2 kg ramsteka bez kosti
100 ml maslinovog ulja
200 g mladog luka
400 g šampinjona
500 g tikvica
300 g komorača
2 crvene paprike
200 g feta sira
100 g Maslina otkoštićenih Podravka
3 češnja češnjaka
2 žlice nasjeckanog peršina
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 Vegeta marinada s pivom

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 45 min

  • 1 Ramstek narežite na odreske i prelijte Vegeta marinadom s pivom. Marinadom dobro prekrijte meso i pustite ga da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Papriku očistite i narežite na veće komade, šampinjone prerežite na pola, tikvicama odstranite krajeve i prerežite ih po dužini. Mladi luk samo dobro očistite, a komorač očistite i narežite na ploškice.
  • 3 Sve povrće popržite na dobro zagrijanom nemašćenom roštilju, pa izvadite sa strane da se kratko ohladi. Povrće s roštilja narežite na manje komade i stavite u posudu s poklopcem. Dodajte nasjeckani češnjak i peršin, posolite i popaprite.
  • 4 Dodajte ocijeđene masline, feta sir narezan na kockice, prelijte maslinovim uljem i dobro izmiješajte. Držite poklopljeno do posluživanja kako bi se sokovi lijepo proželi.
  • 5 Na zagrijanom roštilju popržite meso s obje strane do lijepe zlatnosmeđe boje.

Savjet

Ova ukusna salata može biti i potpuno veganska ako feta sir zamijenite tofuom popečenim na roštilju

Posluživanje

Pečeno meso poslužite uz pripremljenu salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke