Meni Search

Gladan kao vuk

Ramstek s povrćem

Polpete od oslića
Slasni BBQ burgeri
Gorički povrtni lonac
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Medeni teleći kotleti
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u paketiću
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureći hamburger
Rebarca s grilla
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Varivo od kelja i teletine
Patka s mlincima
Sočna rebarca
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u egzotičnom umaku
Mesna rolada u tijestu
Vratina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Miješani grill
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Piletina u pivu
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski medaljoni s kestenima
Janjetina s medom od kadulje
Harrisa janjetina s limunom
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kotlovina
Špageti s tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Punjeni kelj s plodovima mora
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski kotleti s povrćem
Svinjski gulaš
Sarma sa suhim mesom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Mesne okruglice u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrenovke u panceti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa s crnim tartufom
Umak od limete (Molho de limao)
Govedina s lukom
Macho hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Fino začinjena piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina s bižima
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantni gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vegetarijanski čips
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Španjolski migas s bundevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slatko twist pile
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća krilca s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke