Meni Search

Gladan kao vuk

Ramstek s povrćem

Janjetina na padelu
Piletina u egzotičnom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Meso u woku na indonezijski način
Sočna rebarca
Teletina s pirjanim povrćem
Slasni BBQ burgeri
Svinjski gulaš
Svinjski kotleti s povrćem
Španjolski migas s bundevom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Patka s mlincima
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u umaku s češnjakom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Govedina s lukom
Svinjski medaljoni s kestenima
Tortilje pikant
Quiche od bundeve, sira i luka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Polpete od oslića
Fino varivo v loncu
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Janjetina s bižima
Povrtni lonac
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ciganski odrezak
Punjena pečenka u vinu
Pureća rolada s mlincima
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Pikantni gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Slatko twist pile
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pizza sirni jastučići
Puretina s jabukom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrenovke u panceti
Mesne okruglice u umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Vegetarijanski čips
Slasni burger sa slaninom i sirom
Macho hamburger
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Špageti s tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Miješani grill
Pileća prsa s crnim tartufom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesna rolada u tijestu
Sarma sa suhim mesom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotlovina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pileća krilca s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Gorički povrtni lonac
Lazanje u tavi
Punjeni kelj s plodovima mora
Medeni teleći kotleti
Odresci u paketiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureći hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke