Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Macho hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa punjena čvarcima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kaštelanski makaruni
Dječje lazanje
Brancinovo oko
Riba u škartocu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Obojeni hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Piletina s mascarponeom
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Špageti na kineski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Vratina sa sezonskim povrćem
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Bruskete od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Piletina sa šafranom
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Kuglice od riže i svježeg sira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Svinjski gulaš
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Pileća prsa iz pećnice
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Tjestenina u finom umaku
Slatka patka
Brownie s kajenskim paprom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavi trokuti
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kokošja juha s požirakima
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek i salata s roštilja
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Koprivnički odojak
Piletina s kozjim sirom
Piletina u pivu
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Sočni pureći ražnjići
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Popečci od cvjetače
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke