Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski gulaš
Mini lazanje
Macho hamburger
Rebarca s grilla
Lignje na šumskom rižotu
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Riba u škartocu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina u pivu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek i salata s roštilja
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti mediteraneo
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Nadjevene lignje
BBQ cheeseburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti na kineski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Svinjski file s grila
Manastirski đuveč
Tjestenina u finom umaku
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Piletina Kiev
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuglice od riže i svježeg sira
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada s njokima
Proljetna janjetina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata s mljevenim mesom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Koprivnički odojak
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Odresci s umakom od kupina
Srneći file na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Dječje lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke