Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Odresci s umakom od kupina
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teriyaki piletina
Kokošja juha s požirakima
Nadjevene lignje
Pašticada s njokima
Ljetni ražnjići
Vratina sa sezonskim povrćem
Špageti na kineski način
Rebarca s graškom
Dječje lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Blagdanska rolada
Hrskava pileća krilca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Tuna burger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ cheeseburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Tjestenina u finom umaku
Macho hamburger
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
Finska - Juha s lososom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Koprivnički odojak
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fish&Chips u tortilji
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočni pureći ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke