Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Bruskete od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riba u škartocu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatka patka
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek i salata s roštilja
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Nadjevene lignje
Tjestenina u finom umaku
Koprivnički odojak
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa sezonskim povrćem
Špageti na kineski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Finska - Juha s lososom
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Kroketi od piletine
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kokošja juha s požirakima
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Svinjski file s grila
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Meksička party salata
Pašticada s njokima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Dječje lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke