Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Koprivnički odojak
Ramstek i salata s roštilja
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina u finom umaku
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Svinjski file s grila
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Goveđa rebarca sa zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada s njokima
Kokošja juha s požirakima
Skandinavske rolice s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavi trokuti
Vratina sa sezonskim povrćem
Brancinovo oko
Rižoto s dagnjama
Pohani zamotuljci
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Kaštelanski makaruni
Rebarca s grilla
Rebarca s graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Obojeni hamburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
BBQ cheeseburger
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Slatka patka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke