Meni Search

Superman

Ramstek s povrćem

Špageti na kineski način
Slatka patka
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pašticada s njokima
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa punjena čvarcima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Blagdanska rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina u finom umaku
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Koprivnički odojak
Mirisna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna pureća rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lignje na šumskom rižotu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Kruh od cvjetače s kurkumom
Srneći file na salatu
Popečci od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Pohani tofu s povrćem
BBQ cheeseburger
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Svinjski gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete s povrćem
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teriyaki piletina
Svinjski file s grila
Nadjevene lignje
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Kokošja juha s požirakima
Riba u škartocu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata s mljevenim mesom
Ramstek i salata s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskava pileća krilca
Piletina s nadjevom od ajvara
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Dječje lazanje
Kaštelanski makaruni
Macho hamburger
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći gulaš
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke