Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Riba u škartocu
Male teleće pitice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Teriyaki piletina
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Riblji ražnjići
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Manastirski đuveč
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Cous-cous s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Srneći file na salatu
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Marinirane srdele
Popečci od cvjetače
Meksička party salata
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Lignji po gosposki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slatka patka
Pašticada voli penne a ti mene
Kaštelanski makaruni
Dječje lazanje
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ cheeseburger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Brudet
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Obojeni hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u aromatičnom omotaču
Gulaš od oslića i povrća
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke