Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Brancinovo oko
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočni pureći ražnjići
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brownie s kajenskim paprom
BBQ cheeseburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pogača sa sardinom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Srneći file na salatu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Riba u škartocu
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Lazanje u tavi
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Skandinavske rolice s cimetom
Zlatna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teriyaki piletina
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s grilla
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pašticada voli penne a ti mene
Dječje lazanje
Pileći gulaš
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Piletina s mascarponeom
Brudet
Proljetna janjetina
Slatka patka
Marinirane srdele
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pureća rolada s mlincima
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Obojeni hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Male teleće pitice
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća prsa punjena čvarcima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cous-cous s povrćem
Lignji po gosposki
Svinjski gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Mini lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Bouillabaisse
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke