Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pogača sa sardinom
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tuna burger
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Šampinjoni u palačinki
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Pohani zamotuljci
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina fuži s tartufima
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci u umaku s češnjakom
Bakalar s krumpirom
Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ cheeseburger
Pileći gulaš
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti mediteraneo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s kozjim sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Lazanje u tavi
Meksička party salata
Špageti na kineski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada voli penne a ti mene
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Lignji po gosposki
Riblji ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Marinirane srdele
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskava pileća krilca
Rebarca s graškom
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Piletina Kiev
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Rižini ravioli s mozzarellom
Srneći file na salatu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brudet
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke