Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brudet
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pašticada voli penne a ti mene
Kroketi od piletine
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Svinjski gulaš
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Rebarca s graškom
Brusketa s avokadom
Blagdanska rolada
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Cous-cous s povrćem
Meksička party salata
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Hrskavi trokuti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Riblji ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ cheeseburger
Špageti mediteraneo
Mini shepherd's pie
Rebarca s grilla
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Lazanje u tavi
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Dječje lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Piletina Kiev
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Manastirski đuveč
Lignje na šumskom rižotu
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Salata s mljevenim mesom
Mini lazanje
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna pureća rolada
Marinirane srdele
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete s povrćem
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Lignji po gosposki
Tuna burger
Rižoto s dagnjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Gulaš od oslića i povrća
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke