Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Piletina sa šafranom
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete s povrćem
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Rižini ravioli s mozzarellom
Punjena teleća prsa
Riblji ražnjići
Zlatna piletina
Obojeni hamburger
Tuna burger
Mladi krumpir s ajvarom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u pivu
Lignje na šumskom rižotu
Pašticada voli penne a ti mene
Cous-cous s povrćem
Bakalar s krumpirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini lazanje
Bouillabaisse
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Lignji po gosposki
Hrskava pileća krilca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brancinovo oko
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Slatka patka
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lazanje u tavi
Brusketa s avokadom
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Finska - Juha s lososom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani zamotuljci
Brudet
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Blagdanska rolada
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u aromatičnom omotaču
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Pureća rolada s mlincima
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s kozjim sirom
Riba u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirane srdele
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Ljetni lungić
Svinjski file s grila
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Grill vratina u sendviču
Male teleće pitice
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Rebarca s graškom
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Odresci s umakom od kupina
Sočni pureći ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kaštelanski makaruni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke