Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Blagdanska rolada
Špageti mediteraneo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Rebarca s grilla
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Lazanje u tavi
Mini lazanje
Slatka patka
Tuna burger
Brudet
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Pogača sa sardinom
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Ljetni lungić
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Punjena teleća prsa
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramsteak u seksi umaku
Riblji ražnjići
Bruskete s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Bugarska pita od krumpira
Mirisna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Cous-cous s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Goveđa rebarca sa zeljem
Male teleće pitice
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teriyaki piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Bouillabaisse
Kroketi od piletine
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Gulaš od oslića i povrća
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina sa šafranom
Riba u škartocu
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Popečci od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Bakalar s krumpirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brownie s kajenskim paprom
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke