Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Bakalar s krumpirom
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Špageti mediteraneo
Mladi krumpir s ajvarom
Pogača sa sardinom
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Obojeni hamburger
Slatka patka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina na padelu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Lignji po gosposki
Gulaš od oslića i povrća
Pašticada voli penne a ti mene
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Riblji ražnjići
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskavo pečeno pile
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Finska - Juha s lososom
Brusketa s avokadom
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Pileći gulaš
Mini shepherd's pie
Ljetni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Male teleće pitice
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ cheeseburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Brudet
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Punjena teleća prsa
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina fuži s tartufima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Teriyaki piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Dip od južnog voća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke