Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bruskete s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pašticada voli penne a ti mene
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Brudet
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Gulaš od oslića i povrća
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ cheeseburger
Tuna burger
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Cous-cous s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Salata s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Riba u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignji po gosposki
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pureća rolada s mlincima
Pohani zamotuljci
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Punjena teleća prsa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna pureća rolada
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Rižoto s tri vrste gljiva
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuglice od riže i svježeg sira
Riblji ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Piletina s kozjim sirom
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u pivu
Male teleće pitice
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Hrskavo pečeno pile
Popečci od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni lungić
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Finska - Juha s lososom
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramsteak u seksi umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Špageti mediteraneo
Šampinjoni u palačinki
Teriyaki piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dječje lazanje
Bakalar s krumpirom
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke