Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Rebarca s grilla
Pita s muškatnom bundevom i makom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni lungić
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Pohani zamotuljci
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Bruskete od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s kozjim sirom
Janjetina na padelu
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dip od južnog voća
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Salata s mljevenim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Teriyaki piletina
Bouillabaisse
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Marinirane srdele
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tjestenina fuži s tartufima
Kunić na bijelo
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Slatka patka
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Rižoto s dagnjama
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Bakalar s krumpirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
BBQ cheeseburger
Ljetni ražnjići
Riblji ražnjići
Blagdanska rolada
Brudet
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Pileći gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mini lazanje
Cous-cous s povrćem
Proljetna janjetina
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Male teleće pitice
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Finska - Juha s lososom
Piletina Kiev
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s graškom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
Mini shepherd's pie
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dječje lazanje
Gulaš od oslića i povrća
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke