Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s kozjim sirom
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski gulaš
Bugarska pita od krumpira
Srneći file na salatu
Gulaš od oslića i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s graškom
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Ljetni lungić
Dječje lazanje
Pohani tofu s povrćem
BBQ cheeseburger
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Manastirski đuveč
Bruskete s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjena teleća prsa
Piletina s mascarponeom
Šampinjoni u palačinki
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete od cvjetače
Lazanje u tavi
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Brusketa s avokadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Bakalar s krumpirom
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Riblji ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini shepherd's pie
Svinjski file s grila
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Pohani zamotuljci
Male teleće pitice
Bouillabaisse
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice na ražnjiću
Popečci od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Energetske kuglice s kurkumom
Slatka patka
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke