Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Fish&Chips u tortilji
Male teleće pitice
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bouillabaisse
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Lignji po gosposki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina u pivu
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riblji ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pileći gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brownie s kajenskim paprom
Sočna pureća rolada
Ljetni lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Piletina sa šafranom
Marinirane srdele
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Pogača sa sardinom
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Brudet
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini shepherd's pie
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Slatka patka
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Tuna burger
Rebarca s graškom
Hrskavi trokuti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Cous-cous s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke