Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Srneći file na salatu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Zlatna piletina
Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice na ražnjiću
Energetske kuglice s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Dip od južnog voća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Riblji ražnjići
BBQ cheeseburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavi trokuti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini shepherd's pie
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slatka patka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti mediteraneo
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s grila
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s mascarponeom
Pašticada voli penne a ti mene
Brudet
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bouillabaisse
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u pivu
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Gulaš od oslića i povrća
Lignji po gosposki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
Male teleće pitice
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s dagnjama
Ljetni lungić
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina Kiev
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Bakalar s krumpirom
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći gulaš
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke