Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Punjena teleća prsa
Energetske kuglice s kurkumom
Proljetna janjetina
Kaštelanski makaruni
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Bruskete s povrćem
Manastirski đuveč
Cous-cous s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Pohani zamotuljci
Piletina u aromatičnom omotaču
Pureća rolada s mlincima
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brudet
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci s umakom od kupina
Popečci od cvjetače
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći gulaš
Bakalar s krumpirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni lungić
Gulaš od oslića i povrća
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s grilla
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Slatka patka
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s graškom
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Pohani tofu s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Bouillabaisse
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Male teleće pitice
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke