Meni Search

Superwoman

Ramstek s povrćem

Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Manastirski đuveč
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Lignje na šumskom rižotu
Punjena teleća prsa
Mirisna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Rebarca s graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s dagnjama
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brudet
Ljetni lungić
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Svinjski gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Mini shepherd's pie
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Lignji po gosposki
Meksička party salata
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Špageti na kineski način
Bruskete s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Bruskete od cvjetače
Riba u škartocu
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Skandinavske rolice s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Tuna burger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Odreske pripremljene na grilu poslužite uz pirjani krumpir uz najdraže društvo uživajte u ramsteku s najdražim povrćem i blagim ajvarom.

Sastojci

4 juneća ramsteka 1,5-2 cm debljine (4×250 g)
1 Vegeta Grill Classic 30 g
75 ml ulja
600 g mladog krumpira
1 ljubičasti luk
1 glavica češnjaka
1 grančica ružmarina
1 ljuta papričica
sol
Papar crni mljeveni Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Odreske dobro operite, osušite papirnatim ubrusom, pospite Vegetom Grill Classic i pustite da odstoji na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
  • 2 Krumpir dobro očistite (četkicom), pa ga narežite na veće komade.
  • 3 U tavi zagrijte 5 žlica ulja, dodajte krumpir i pecite sa svih strana do zlatne boje.
  • 4 Dodajte luk narezan na kriške, cijele očišćene češnjake, narezanu papričicu i ružmarin. Začinite sa soli, paprom i pržite nekoliko minuta. Dodajte malo vode i pirjajte još 10 min da krumpir omekša.
  • 5 Na roštilj ili grill tavu na zagrijano preostalo ulje stavite odreske i popecite ih sa svake strane (oko 3 min) da se zapeku, a u sredini ostanu roza boje.
  • 6

Savjet

Za sočnost ramsteka ili bifteka vrlo je važno vrijeme odležavanja nakon pečenja koje će dovesti do toga da se vlakna malo ohlade, opuste i zadrže sokove u mesu.

Za potpuno uživanje u jelu servirajte s Ajvarom blagim Podravka.

Posluživanje

Izvadite ih na topli tanjur, poklopite i pustite da odstoje oko 5 minuta.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke