Meni Search

Macho

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Pizza s tunom
Blagdanska rolada
Govedina s lukom
Marinirano svinjsko pečenje
Dip od južnog voća
Pileća krilca s roštilja
Irska janjetina
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotlovina
Šampinjoni u palačinki
Medeni teleći kotleti
Pašticada
Nadjevene lignje
Piletina u pivu
Čarobna ljetna piletina
Pileći štapići u ketchupu
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Teriyaki piletina
Juha od gljiva
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Lungić s povrćem
Salata od tune i povrća
Pileća prsa iz pećnice
Macho hamburger
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Palačinke s nadjevom od riže
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Pita s crnim pivom
Kotleti u pivskom umaku
Brancinovo oko
Slasni BBQ burgeri
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Hrenovke u panceti
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Ribarska popara
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani zamotuljci
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kroketi od piletine
Biftek rolice
Špageti na kineski način
Odrezak s umakom chimichurri
Slatki lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Punjene tikve
Delikatesna junetina na češki
Dagnje na buzaru
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s acetom balsamicom
Piletina sa šafranom
Lungić u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
File steak na povrću
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Teletina s pirjanim povrćem
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Pirjani kunić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s Coca-Colom
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Kotlet s varivom od leće
Proljetna janjetina
Sočni pureći ražnjići
Umak od limete (Molho de limao)
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke