Meni Search

Macho

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Pirjani kunić
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od tune i povrća
Dip od južnog voća
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirano svinjsko pečenje
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Dagnje na buzaru
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti na kineski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Kotlet s varivom od leće
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Punjene tikve
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Delikatesna junetina na češki
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Čarobna ljetna piletina
Pileći štapići u ketchupu
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Marinirana piletina s roštilja
Piletina sa šafranom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Slasni BBQ burgeri
Govedina s lukom
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatki lungić
Irska janjetina
Pohani zamotuljci
Špageti s acetom balsamicom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa punjena čvarcima
Nadjevene lignje
Kotlovina
Pašticada
Palačinke s nadjevom od riže
Zlatna piletina
Lungić u sendviču
Bakalar s krumpirom
Pileća krilca s roštilja
Hrenovke u panceti
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek s povrćem
Lungić s povrćem
File steak na povrću
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Piletina s mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pita s crnim pivom
Macho hamburger
Juha od gljiva
Odrezak s umakom chimichurri
Medeni teleći kotleti
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kotleti u pivskom umaku
Biftek rolice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke