Meni Search

Macho

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slatki lungić
Pileća krilca s Coca-Colom
Marinirana piletina s roštilja
Pašticada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Odrezak s umakom chimichurri
Kotlet s varivom od leće
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Ribarska popara
File steak na povrću
Dip od južnog voća
Punjene tikve
Brancinovo oko
Irska janjetina
Sočna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Proljetna janjetina
Pirjani kunić
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Palačinke s nadjevom od riže
Janjetina s medom od kadulje
Nadjevene lignje
Teleći odresci u umaku od višanja
Obojeni hamburger
Delikatesna junetina na češki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata od tune i povrća
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Zlatna piletina
Zabavni kineski ravioli
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočni pureći ražnjići
Dagnje na buzaru
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Teletina s pirjanim povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Juha od gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Kobasica u pivu i pecivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Biftek rolice
Lungić s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Lungić u sendviču
Pizza s tunom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Špageti na kineski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Kotlovina
Piletina u pivu
Pileći štapići u ketchupu
Kotleti u pivskom umaku
Hrenovke u panceti
Špageti s acetom balsamicom
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pita s crnim pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Teriyaki piletina
Bakalar s krumpirom
Govedina s lukom
Pohani zamotuljci
Macho hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirano svinjsko pečenje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke