Meni Search

Gladan kao vuk

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Piletina u pivu
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna rebarca
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Odresci s umakom od kupina
Sarma sa suhim mesom
Patka s mlincima
Vratina s roštilja
Rebarca s grilla
Špageti s tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Krumpiri u kaputiću od pancete
Ciganski odrezak
Polpete od oslića
Mladi krumpir s ajvarom
Mesna rolada u tijestu
Slasni BBQ burgeri
Vegetarijanski čips
Odresci u umaku s češnjakom
Gorički povrtni lonac
Fish&Chips u tortilji
Svinjski medaljoni s kestenima
Pureća rolada s mlincima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Harrisa janjetina s limunom
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Govedina s lukom
Pileća prsa s crnim tartufom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Obojeni hamburger
Punjena pečenka u vinu
Pašticada s njokima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Španjolski migas s bundevom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina s bižima
Svinjski kotleti s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino varivo v loncu
Lazanje u tavi
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Meso u woku na indonezijski način
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Punjeni kelj s plodovima mora
Kotlovina
Slatki lungić
Pureći hamburger
Biftek rolice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s nadjevom od ajvara
Miješani grill
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna Wellington pečenka
Pikantni gulaš
Tuna burger
Slatko twist pile
Medeni teleći kotleti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci u paketiću
Pizza sirni jastučići
Puretina s jabukom iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke