Meni Search

Gladna kao vuk

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Kuhana govedina s umakom od hrena
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s grilla
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureći hamburger
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pizza sirni jastučići
Patka s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kotlovina
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek s povrćem
Svinjski gulaš
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina na padelu
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje pikant
Macho hamburger
Lazanje u tavi
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Umak od limete (Molho de limao)
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ciganski odrezak
Mesna rolada u tijestu
Harrisa janjetina s limunom
Hrenovke u panceti
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Ribarska popara
Punjena pečenka u vinu
Vegetarijanski čips
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Neobične punjene paprike
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća krilca s roštilja
Medeni teleći kotleti
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Juha od gljiva
Slasni burger sa slaninom i sirom
Špageti s tikvicama
Vratina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Biftek rolice
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci s umakom od kupina
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Slatki lungić
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke