Meni Search

Gladna kao vuk

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Govedina s lukom
Pileća prsa iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjena pečenka u vinu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Vegetarijanski čips
Neobične punjene paprike
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramsteak u seksi umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni BBQ burgeri
Pašticada s njokima
Kotlovina
Povrtni lonac
Ribarska popara
Puretina s jabukom iz pećnice
Macho hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Juha od gljiva
Pizza sirni jastučići
Sočna Wellington pečenka
Quiche od bundeve, sira i luka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sarma sa suhim mesom
Špageti s tikvicama
Svinjski gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna rebarca
Slatki lungić
Obojeni hamburger
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s medom od kadulje
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatko twist pile
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meso u woku na indonezijski način
Ciganski odrezak
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice u umaku
Pureći hamburger
Mesna rolada u tijestu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci s umakom od kupina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino varivo v loncu
Varivo od kelja i teletine
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke