Meni Search

Gladna kao vuk

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Odresci u paketiću
Juha od gljiva
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje pikant
Lazanje u tavi
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u umaku s češnjakom
Puretina s jabukom iz pećnice
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Ciganski odrezak
Janjetina na padelu
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s grilla
Pileća krilca s roštilja
Povrtni lonac
Slasni BBQ burgeri
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureći hamburger
Patka s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pizza sirni jastučići
Piletina u pivu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Punjena pečenka u vinu
Sarma sa suhim mesom
Neobične punjene paprike
Vegetarijanski čips
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Harrisa janjetina s limunom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Špageti s tikvicama
Mesne okruglice u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci s umakom od kupina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino začinjena piletina
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Umak od limete (Molho de limao)
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski gulaš
Varivo od kelja i teletine
Ramstek s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Govedina s lukom
Fino varivo v loncu
Fish&Chips u tortilji
Ribarska popara
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Pikantni gulaš
Sočna Wellington pečenka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u egzotičnom umaku
Slatki lungić
Ramsteak u seksi umaku
Mesna rolada u tijestu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Obojeni hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke