Meni Search

Lagana depra

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Piletina na tajlandski način
Fina pikantna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Kineska juha s račićima i gljivama
Polupunjene paprike
Piletina s povrćem
Cous-cous s povrćem
Biftek rolice
Palamida s čilijem i mangom
Govedina s lukom
Zapečeni poriluk
File steak na povrću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pileća prsa iz pećnice
Fino varivo v loncu
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Španjolski migas s bundevom
Voćna salata s piletinom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Tjestenina fuži s tartufima
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grill vratina u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od tune i krastavaca
Pečena piletina s limunom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pohani tofu s povrćem
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Crveno ljetno varivo
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Čarobna ljetna piletina
Ciganski odrezak
Bugarska pita od krumpira
Sunčani užitak mediterana
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Meksička party salata
Osvježavajuća juha od krastavaca
Dip od južnog voća
Pohana skuta
Piletina s mascarponeom
Proljetno meso i povrće iz woka
Grčka seljačka salata
Pileći štapići u ketchupu
Riba u bijelom umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Povrtni lonac
Uzbudljivi kolač od blitve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dalmatinska simfonija
Rižoto tortice
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Marokanska salata s cous-cousom
Blagdanski rižoto s bakalarom
Popečci od bulgura s umakom
Hrenovke u panceti
Mediteranska rapsodija
Mirisni prilog iz pećnice
Lazanje u tavi
Špinatova juha s feta sirom
Riža s tunom
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dagnje na buzaru
Piletina s pistacijama
Empanade s pestom
Caponata alla Podravka
Salata od quinoe i povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskave tortice od krumpira
Slasni BBQ burgeri
Salata sa skutom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Finska - Juha s lososom
Dječje lazanje
Ražnjići od lososa
Teriyaki piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Juha od rikule i račića
Mesne okruglice
Palačinke s nadjevom od riže
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
BBQ Steak & chips
Uskršnja šunka na zabavan način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina u finom mediteranskom umaku
Pohani zamotuljci
Juha od bundeve s jabukom
Šampinjoni u palačinki
Pileća krilca s Coca-Colom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižoto s tunom
Lungić u sendviču
Prežgana juha
Zimski punč
Rebarca s grilla
Kuhana govedina s umakom od hrena
Voćna juha od višanja
Piletina Kiev
Singapurski ljuti omlet
Pečena janjetina s bademima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zabavni kineski ravioli
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna aromatična torta
Pita s crnim pivom
Švicarska juha sa sirom
Riblja juha s Malte
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirano svinjsko pečenje
Senf s paprikama
Salata s okruglicama od sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirana piletina s roštilja
Teletina s pirjanim povrćem
Tjestenina u finom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Povrtni ražnjići
Rosti
Juha od kelja sa sirom
Špageti s acetom balsamicom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina sa šafranom
Slatki lungić
Rajčica s kukuruzom
Punjene tikve
Rižoto na španjolski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski gulaš
Pohane paprike
Salata s neobičnim preljevom
Lungić s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke