Meni Search

Luda k'o šiba

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

Juha od bundeve s jabukom
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Kotlovina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zapečena ricotta
Vratina s roštilja
Sendvič s avokadom
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Palačinke s nadjevom od riže
Cipar - Lungić na ciparski
Pirjani kunić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Kotleti u pivskom umaku
Pohana skuta
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski file s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Patka s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill povrće na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Slasni BBQ burgeri
Marinirano svinjsko pečenje
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jakobove kapice s umakom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Teletina s pirjanim povrćem
Prežgana juha
Piletina Kiev
Pizza s tunom
Pašticada s njokima
Hrskave tortice od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Marokanska salata s cous-cousom
Meksička party salata
Sunčani užitak mediterana
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lungić u sendviču
Marinirana pileća krilca s povrćem
Pileći gulaš
Palamida s čilijem i mangom
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantne mazalice
Krem juha sa sjemenkama
Nadjevene lignje
Cous-cous s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje s povrćem i smokvama
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kineska juha s račićima i gljivama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrskavi trokuti
Pašticada
Riblja juha s Malte
Polupunjene paprike
Špageti s pistacijama
Tuna burger
Zabavni kineski ravioli
Male teleće pitice
Medeni teleći kotleti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavo pečeno pile
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pečena piletina s limunom
Bugarska pita od krumpira
Irska janjetina
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fiš paprikaš
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brancinovo oko
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Srneći file na salatu
Aromatizirani kruh
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Na drvene štapiće nanižite kockice piletine, paprike, cvijetiće brokule i luk, poslužite na popečenom kruhu premazanom kremastim sirom i uživajte u maštovitim  grill zalogajima.

Sastojci

50 ml balzamična octa (aceta balsamica)
1 žlica meda
1 Vegeta Grill Classic 30 g
2 žlice ulja
700 g pilećeg filea
300 g brokule
150 g luka
1 žuta svježa paprika
1 crvena svježa paprika
4 kriške integralnog kruha
30 g sirnog namaza

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Balzamični ocat pomiješajte s Vegetom Grill, uljem i medom. Dobivenu marinadu dobro promiješajte i ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  • 2 Pileći file narežite na kocke, prelijte pripremljenom marinadom i pokriveno pustite da odstoji oko 30 minuta.
  • 3 Paprike narežite na kocke, a luk na četvrtine. Brokulu razdijelite na cvjetiće, stavite u kipuću vodu, kuhajte 2 minute, ocijedite i ohladite
  • 4 Na drvene ili metalne štapiće naizmjence nanižite marinirane komadiće mesa, papriku, brokulu i luk.
  • 5 Rešetke za roštilj dobro zagrijte i premažite uljem. Na rešetke stavite pripremljene ražnjiće i pecite ih sa svake strane oko 8 minuta.
  • 6 Kriške integralnog kruha premažite tankim slojem sirnog namaza. Stavite na roštilj na kojem ste pekli ražnjiće.
  • 7 Donju stranu kruha dobro zapecite, a zatim kratko (oko 1 minute) popecite i namazanu stranu kruha.

Savjet

Suhoću pilećeg filea izbjeći ćete tako da ga narežete na kockice podjednake veličine, pa će se temeljitije obložiti marinadom koja će ga omekšati, začiniti, a ujedno će se meso u svim dijelovima jednoliko ispeći.

Posluživanje

Uz pečene ražnjiće poslužite kriške prepečenog kruha i sezonsku salatu.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke