Meni Search

Superwoman

Rebarca s graškom

Teleći odresci u umaku od višanja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Piletina u pivu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
Brudet
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani zamotuljci
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Rebarca s grilla
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brancinovo oko
Riba u škartocu
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Riblji ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Bouillabaisse
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Roštilj s umakom Romesco
Odresci s umakom od kupina
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Punjena teleća prsa
Pileća prsa punjena čvarcima
Grill vratina u sendviču
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Energetske kuglice s kurkumom
Mirisna pureća rolada
Pileći gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brusketa s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s mascarponeom
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini shepherd's pie
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Marinirane srdele
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Rezanci s krušnim mrvicama
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ cheeseburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska rebarca premazana medom uz probrane začine biti će pravi obrok u kojem ćete uživati.

Sastojci

800 g svinjskih rebaraca
½ žličice Ljute mljevene crvene paprike Podravka
½ žličice suhog mažurana
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
1 žlica ulja
1 žlica Vegete
Za prilog:
100 g ljubičastog luka
30 g maslaca
1 crvena paprika (150 g)
450 g Zamrznutog graška Podravka
2 žličice Vegete Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe100 min

  • 1 Svinjska rebarca narežite na veće komade, pospite s Vegetom, mažuranom, crvenom ljutom paprikom i premažite medom.
  • 2 Zamotajte u namašćenu aluminijsku foliju i ostavite kratko da odstoji u hladnjaku.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 160 °C sat i pol do dva tako zamotane u foliji, zatim foliju otvorite i zapecite. Po želji ih možete ponovo premazati s malo meda i zapeći.
  • 4 Ljubičasti luk nasjeckajte, popecite na maslacu, dodajte na kockice (veličine graška) narezanu crvenu papriku i još kratko popecite.
  • 5 Dodajte kuhani grašak, pospite s Vegetom Mediteran, promiješajte i lagano zgnječite sve zajedno.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o debljini rebarca. Naravno, bolja su ako su tanja i mesnatija.

Posluživanje

Gotova rebarca poslužite na grašku.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 534.35 67 67
Kalcij mg 91.36 9 9
Kalij mg 1043.91 28 28
Pantotenska kiselina mg 1.94 28 28
Niacin mg 22.34 160 112
Vitamin D μg 28.2 14 14
Vitamin A μg 3202.42 80 64
Sol g 0.29 0 0
Bjelančevine g 51.03 - -
Vlakna g 7.61 - -
Ugljikohidrati g 30.92 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.77 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 7.1 - -
- zasićene masne kiseline g 7.74 - -
Masti g 20.05 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke