Meni Search

Superwoman

Rebarca s graškom

Jabučni krumpirići s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Špageti mediteraneo
Punjena teleća prsa
Lignji po gosposki
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini shepherd's pie
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Hrskavo pečeno pile
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Norveška krem juha od ribe i kozica
Gulaš od oslića i povrća
Piletina Kiev
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Bakalar s krumpirom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Riblji ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Tuna burger
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Male teleće pitice
Energetske kuglice s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Mladi krumpir s ajvarom
Blagdanska rolada
Bugarska pita od krumpira
Janjetina na padelu
Slatka patka
Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Brudet
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brusketa s avokadom
Popečci od cvjetače
Šampinjoni u palačinki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svinjska rebarca premazana medom uz probrane začine biti će pravi obrok u kojem ćete uživati.

Sastojci

800 g svinjskih rebaraca
½ žličice Ljute mljevene crvene paprike Podravka
½ žličice suhog mažurana
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
1 žlica ulja
1 žlica Vegete
Za prilog:
100 g ljubičastog luka
30 g maslaca
1 crvena paprika (150 g)
450 g Zamrznutog graška Podravka
2 žličice Vegete Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe100 min

  • 1 Svinjska rebarca narežite na veće komade, pospite s Vegetom, mažuranom, crvenom ljutom paprikom i premažite medom.
  • 2 Zamotajte u namašćenu aluminijsku foliju i ostavite kratko da odstoji u hladnjaku.
  • 3 Pecite u pećnici zagrijanoj na 160 °C sat i pol do dva tako zamotane u foliji, zatim foliju otvorite i zapecite. Po želji ih možete ponovo premazati s malo meda i zapeći.
  • 4 Ljubičasti luk nasjeckajte, popecite na maslacu, dodajte na kockice (veličine graška) narezanu crvenu papriku i još kratko popecite.
  • 5 Dodajte kuhani grašak, pospite s Vegetom Mediteran, promiješajte i lagano zgnječite sve zajedno.

Savjet

Dužina pečenja ovisi o debljini rebarca. Naravno, bolja su ako su tanja i mesnatija.

Posluživanje

Gotova rebarca poslužite na grašku.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 534.35 67 67
Kalcij mg 91.36 9 9
Kalij mg 1043.91 28 28
Pantotenska kiselina mg 1.94 28 28
Niacin mg 22.34 160 112
Vitamin D μg 28.2 14 14
Vitamin A μg 3202.42 80 64
Sol g 0.29 0 0
Bjelančevine g 51.03 - -
Vlakna g 7.61 - -
Ugljikohidrati g 30.92 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 3.77 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 7.1 - -
- zasićene masne kiseline g 7.74 - -
Masti g 20.05 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke