Meni Search

Gladan kao vuk

Rebarca s grilla

Govedina s lukom
Pizza sirni jastučići
Neobične punjene paprike
Pileća prsa iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Polpete od oslića
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpiri u kaputiću od pancete
Kotlovina
Macho hamburger
Odresci s umakom od kupina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s povrćem
Obojeni hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća krilca s roštilja
Mesna rolada u tijestu
Medeni teleći kotleti
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje pikant
Punjeni kelj s plodovima mora
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Biftek rolice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni BBQ burgeri
Fino varivo v loncu
Varivo od kelja i teletine
Tuna burger
Ramstek s povrćem
Ciganski odrezak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u egzotičnom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ svinjska rebarca u foliji
Španjolski migas s bundevom
Mesne okruglice u umaku
Svinjski medaljoni s kestenima
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Patka s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Miješani grill
Vratina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slasni burger sa slaninom i sirom
Hrenovke u panceti
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Sočna Wellington pečenka
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Meso u woku na indonezijski način
Janjetina s bižima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Velika Britanija - Pastirska pita
Sarma sa suhim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa s crnim tartufom
Vegetarijanski čips
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Povrtni lonac
Slatki lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Gorički povrtni lonac
Teletina s pirjanim povrćem
Špageti s tikvicama
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke