Meni Search

Macho

Rebarca s grilla

Salata od tune i povrća
Janjetina na padelu
Palačinke s nadjevom od riže
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna pureća rolada
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Irska janjetina
Ramstek s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Nadjevene lignje
Odrezak s umakom chimichurri
Biftek rolice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pizza s tunom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Macho hamburger
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Juha od gljiva
Pohani tofu s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Ribarska popara
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić u sendviču
Hrenovke u panceti
Pileća prsa iz pećnice
Špageti na kineski način
Zabavni kineski ravioli
Bakalar s krumpirom
Dip od južnog voća
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirano svinjsko pečenje
Pirjani kunić
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Špageti s acetom balsamicom
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Teletina s pirjanim povrćem
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Dagnje na buzaru
Kobasica u pivu i pecivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s Coca-Colom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotleti u pivskom umaku
Slasni BBQ burgeri
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s crnim pivom
Lungić s povrćem
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Slatki lungić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Medeni teleći kotleti
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kotlovina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Punjene tikve
Meksička party salata
File steak na povrću
Govedina s lukom
Kotlet s varivom od leće
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Obojeni hamburger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke