Meni Search

Gladan kao vuk

Rebarca s grilla

Pureći hamburger
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mladi krumpir s ajvarom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Fino varivo v loncu
Punjena pečenka u vinu
Quiche od bundeve, sira i luka
Vratina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni lonac
Sarma sa suhim mesom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Pileća prsa s crnim tartufom
Slatki lungić
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Svinjski kotleti s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Španjolski migas s bundevom
Tortilje pikant
Pureća rolada s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Velika Britanija - Pastirska pita
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Janjetina s bižima
Macho hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Patka s mlincima
Pikantni gulaš
Ciganski odrezak
Lazanje u tavi
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Pileća krilca s roštilja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u paketiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tuna burger
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Ramstek s povrćem
Polpete od oslića
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna rebarca
Špageti s tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Hrenovke u panceti
Pileća prsa punjena čvarcima
Puretina s jabukom iz pećnice
Govedina s lukom
Umak od limete (Molho de limao)
Gorički povrtni lonac
Slasni burger sa slaninom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Varivo od kelja i teletine
Miješani grill
Svinjski medaljoni s kestenima
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjeni kelj s plodovima mora
Mesna rolada u tijestu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Neobične punjene paprike
Vegetarijanski čips
Medeni teleći kotleti
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci s umakom od kupina
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Obojeni hamburger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke