Meni Search

Gladan kao vuk

Rebarca s grilla

Piletina u aromatičnom omotaču
Govedina s lukom
Janjetina s bižima
Kotlovina
Piletina u egzotičnom umaku
Tortilje pikant
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slatko twist pile
Macho hamburger
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Pureći hamburger
Mesne okruglice u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vratina s roštilja
Tuna burger
Sarma sa suhim mesom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Ciganski odrezak
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Puretina s jabukom iz pećnice
Slatki lungić
Biftek rolice
Miješani grill
Odresci u paketiću
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni BBQ burgeri
Nadjeveni kaneloni u umaku
Polpete od oslića
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Harrisa janjetina s limunom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Svinjski medaljoni s kestenima
Patka s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino varivo v loncu
Punjena pečenka u vinu
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski kotleti s povrćem
Piletina u pivu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanski čips
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Hrenovke u panceti
Špageti s tikvicama
Neobične punjene paprike
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća prsa s crnim tartufom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s nadjevom od ajvara
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza sirni jastučići
Španjolski migas s bundevom
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski gulaš
Meso u woku na indonezijski način
Pikantni gulaš
Mediteranski kruščić s lovorom
Punjeni kelj s plodovima mora
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Medeni teleći kotleti
Sočna Wellington pečenka
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Gorički povrtni lonac
Fino začinjena piletina
Sočna rebarca
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke