Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Riblji ražnjići
Riba u škartocu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mini shepherd's pie
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Tuna burger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s graškom
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kunić na bijelo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Male teleće pitice
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Odresci u umaku s češnjakom
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočni pureći ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani zamotuljci
Lignji po gosposki
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Blagdanska rolada
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Pogača sa sardinom
Marinirane srdele
Janjetina s medom od kadulje
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Svinjski gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Špageti mediteraneo
Lazanje u tavi
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bouillabaisse
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete s povrćem
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Mirisna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke