Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Lignji po gosposki
Gulaš od oslića i povrća
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Kuglice od riže i svježeg sira
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Grill vratina u sendviču
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini shepherd's pie
Piletina s kozjim sirom
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Meksička party salata
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Cous-cous s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Riblji ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u škartocu
Manastirski đuveč
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Fish&Chips u tortilji
Finska - Juha s lososom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Dip od južnog voća
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s grila
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižini ravioli s mozzarellom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Slatka patka
Bruskete s povrćem
Male teleće pitice
Brudet
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete od cvjetače
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s mascarponeom
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Proljetna janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kaštelanski makaruni
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke