Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Mini shepherd's pie
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Pileći gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Punjena teleća prsa
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
Male teleće pitice
Piletina sa šafranom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirane srdele
Riba u škartocu
Svinjski file s grila
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Dječje lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Meksička party salata
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
BBQ cheeseburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Lignji po gosposki
Brudet
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani tofu s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Pogača sa sardinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Bouillabaisse
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Bakalar s krumpirom
Pohani zamotuljci
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od cvjetače
Ljetni lungić
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Srneći file na salatu
Manastirski đuveč
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke