Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Goveđa rebarca sa zeljem
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Piletina s mascarponeom
Pogača sa sardinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći gulaš
Špageti na kineski način
Pašticada voli penne a ti mene
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dip od južnog voća
Gulaš od oslića i povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Lignji po gosposki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Slatka patka
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Finska - Juha s lososom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Salata s mljevenim mesom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Brancinovo oko
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
Svinjski gulaš
Pohani tofu s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Svinjski file s grila
Piletina s kozjim sirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Marinirane srdele
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brudet
Hrskava pileća krilca
Tuna burger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Obojeni hamburger
Mini shepherd's pie
BBQ cheeseburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bouillabaisse
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina na padelu
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke