Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni lungić
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Salata s mljevenim mesom
Riblji ražnjići
Sočna pureća rolada
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina Kiev
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Lignji po gosposki
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bruskete od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Popečci od cvjetače
Punjena teleća prsa
Hrskavo pečeno pile
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Lignje na šumskom rižotu
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Srneći file na salatu
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s dagnjama
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dječje lazanje
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Energetske kuglice s kurkumom
Bouillabaisse
Dip od južnog voća
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Ramstek s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Bakalar s krumpirom
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s grila
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Slatka patka
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Mirisna pureća rolada
Blagdanska rolada
Manastirski đuveč
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke