Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Brancinovo oko
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
Piletina Kiev
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Zlatna piletina
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirane srdele
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Proljetna janjetina
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavo pečeno pile
Lazanje u tavi
Rižoto s tri vrste gljiva
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Skandinavske rolice s cimetom
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Riba u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočna pureća rolada
Špageti na kineski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Bakalar s krumpirom
Pašticada voli penne a ti mene
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Male teleće pitice
Ljetni lungić
Cous-cous s povrćem
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Piletina sa šafranom
Salata s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mirisna pureća rolada
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Gulaš od oslića i povrća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s grila
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignji po gosposki
Obojeni hamburger
Finska - Juha s lososom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Energetske kuglice s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Dječje lazanje
Tuna burger
Slatka patka
Tjestenina fuži s tartufima
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini shepherd's pie
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Roštilj s umakom Romesco
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Punjena teleća prsa
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Bouillabaisse
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke