Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Ramstek s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Svinjski file s povrćem
Rižoto s dagnjama
Pohani zamotuljci
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Skandinavske rolice s cimetom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s grila
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Manastirski đuveč
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bouillabaisse
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Šampinjoni u palačinki
Pogača sa sardinom
Slatka patka
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Gulaš od oslića i povrća
Tuna burger
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kunić na bijelo
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirane srdele
Dječje lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Lazanje u tavi
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bruskete od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Male teleće pitice
Pohani tofu s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Teriyaki piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Proljetna janjetina
Odresci s umakom od kupina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brusketa s avokadom
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke