Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Velika Britanija - Pastirska pita
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riblji ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini shepherd's pie
Riba u škartocu
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
Dječje lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Brudet
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Hrskavo pečeno pile
Pileći gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
BBQ cheeseburger
Slatka patka
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina sa šafranom
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Salata s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pogača sa sardinom
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s mascarponeom
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Mirisna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fish&Chips u tortilji
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Marinirane srdele
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke