Meni Search

Superwoman

Rebarca s grilla

Grill vratina u sendviču
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Punjena teleća prsa
Ljetni lungić
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Hrskava pileća krilca
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Gulaš od oslića i povrća
BBQ cheeseburger
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pašticada voli penne a ti mene
Šampinjoni u palačinki
Bruskete od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Kuglice od riže i svježeg sira
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Rižini ravioli s mozzarellom
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Salata s mljevenim mesom
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Slatka patka
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Srneći file na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti mediteraneo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u pivu
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavi trokuti
Bakalar s krumpirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Brudet
Riba u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Blagdanska rolada
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke