Meni Search

Gladna kao vuk

Rebarca s grilla

Pureći hamburger
Pizza sirni jastučići
Kotlovina
Mladi krumpir s ajvarom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća prsa iz pećnice
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Janjetina s medom od kadulje
Neobične punjene paprike
Povrtni lonac
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Meso u woku na indonezijski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantni gulaš
Pileća krilca s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u egzotičnom umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Lazanje u tavi
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski gulaš
Vratina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u paketiću
Juha od gljiva
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Punjena pečenka u vinu
Obojeni hamburger
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ribarska popara
Pureća rolada s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sočna Wellington pečenka
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Ciganski odrezak
Macho hamburger
Govedina s lukom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u pivu
Sočna rebarca
Puretina s jabukom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Teletina s pirjanim povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fino začinjena piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke