Meni Search

Gladna kao vuk

Rebarca s grilla

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Patka s mlincima
Piletina u egzotičnom umaku
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski gulaš
Odresci u paketiću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ciganski odrezak
Varivo od kelja i teletine
Punjena pečenka u vinu
Vratina s roštilja
Slasni BBQ burgeri
Tortilje pikant
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Juha od gljiva
Govedina s lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotlovina
Pureći hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
Pikantni gulaš
Slatki lungić
Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ribarska popara
Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Macho hamburger
Hrenovke u panceti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slatko twist pile
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramstek s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Biftek rolice
Špageti s tikvicama
Sočna rebarca
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanski čips
Pileća krilca s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Harrisa janjetina s limunom
Pureća rolada s mlincima
Fino varivo v loncu
Pileća prsa iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Iskoristite maštu i pomiješajte med i sočno pečenje, chilli papričicu i šećer te sve zalijte tamnim pivom i uživajte u jelu s grilla.

Sastojci

2 kg svinjskih rebarca
1 Vegeta Grill pikantno pečenje 30 g
2 žlice Cvjetnog meda Podravka
6 žlica ulja
Za umak:
100 g luka
3 žlice ulja
2 češnja češnjaka
20 g Pancete Podravka
1 chili papričica
1 žličica smeđeg šećera
300 ml tamnog piva
200 ml Passate Podravka
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Natur pikantno pečenje

Vegeta Natur pikantno pečenje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe25 min

  • 1 Rebra narežite na veće komade, a Vegetu Grill za pikantno pečenje pomiješajte s medom i dobro premažite po rebarcima.
  • 2 U veći komad folije u jedan red posložite pola količine narezanih rebara. Foliju zatvorite prvo uz rub po dužini, pa onda jedan kraj folije također dobro zatvorite.
  • 3 Kroz otvorenu stranu ulijte 75 ml vode i 3 žlice ulja, pa i taj kraj dobro zatvorite, ali pazite da folija nije previše stisnuta uz meso kako bi toplina unutra mogla cirkulirati.
  • 4 Na isti način pripremite i drugi paket. Pustite da paketi odstoje barem 1 sat pa ih položite na zagrijani roštilj.
  • 5 Pripremljene pakete pecite na grillu 45-60 minuta na srednjoj vatri.
  • 6 Sitno nasjeckani luk i pancetu popržite popržite u tavici na ulju do zlatne boje.
  • 7 Dodajte protisnuti češnjak, nasjeckanu chili papričicu, smeđi šećer, kratko prokuhajte pa zalijte pivom.
  • 8 Umak pirjajte na laganoj vatri 10-ak minuta da se zgusne, pa dodajte pasiranu rajčicu i još kratko prokuhajte. Posolite i popaprite po potrebi.
  • 9 Meso izvadite iz folije. Foliju bacite, a meso vratite na grill i pecite na lakšoj vatri 10-15 minuta neprestano ga lagano premazujući pripremljenim umakom.

Savjet

Za pripremu rebarca na roštilju birajte ona manja, kraća, koja se nalaze uz samu kralježnicu, u američkom roštiljskom žargonu poznata kao baby ribs.

Posluživanje

Meso poslužite s preostalim umakom ili blagim ajvarom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke