Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina laganini
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina sa sezonskim povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lagana sarma
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rolice od blitve
Nadjevene lignje
Sočna rebarca
Grill vratina u sendviču
Tjestenina fuži s tartufima
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Fina pikantna piletina
Brancinovo oko
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Grdobina u pikantnoj šalši
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kunić na bijelo
Prežgana juha
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Krem juha od tikvica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Urbana pola
Okruglice u umaku od rajčice
Račići na posteljici od povrća
Grill oslić u aromatičnoj korici
Umak od limete (Molho de limao)
Dagnje na buzaru
Miješani grill
Aromatizirani kruh
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Irska janjetina
Fini gulaš od gljiva
Bugarska pita od krumpira
Sendvič s avokadom
Ljetni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetno meso i povrće iz woka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Čarobna ljetna piletina
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Salata od liganja
Lungić s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada s njokima
Pileći bataci s umakom od luka
Mediteranski špageti
Zlatna piletina
Lungić u sendviču
Rajčica s kukuruzom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza s tunom
Povrtni lonac
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pirjani kunić
Zanimljiva salata s kikirikijem
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grickalica slanutak iz pećnice
Blagdanska rolada
Meso s repom
Grill pirjana piletina s roštilja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Grill povrće na salatu
Povrtni ražnjići
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grdobina s povrćem
Popečci od tikvica
Sočna pureća rolada
Piletina Kiev
Delikatesna junetina na češki
Zabavni kineski ravioli
Kobasica u pivu i pecivu
Mirisna pečenka
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vege odresci s marinadom
Lignje s povrćem i smokvama
Voćna juha od višanja
Salata s mora
Fileti lososa u finom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke