Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata s mora
Mediteranski špageti
Belgija - Salade Liégeoise
Sendvič s avokadom
Prežgana juha
Rajčica s kukuruzom
Ramsteak u seksi umaku
Račići na posteljici od povrća
Janjetina na padelu
Riba u bijelom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Popečci od tikvica
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Zabavni kineski ravioli
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pirjani kunić
Fina pikantna piletina
Kobasica u pivu i pecivu
Grill vratina u sendviču
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina Kiev
Pašticada s njokima
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Voćna juha od višanja
Fini gulaš od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Čarobna ljetna piletina
Mini lazanje
Irska janjetina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Krem juha od tikvica
Lungić u sendviču
Hrskavi trokuti
Grill pirjana piletina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Miješani grill
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Urbana pola
Dagnje na buzaru
Delikatesna junetina na češki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fileti lososa u finom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lagana sarma
Pizza sirni jastučići
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Povrtni ražnjići
Manastirski đuveč
Piletina laganini
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grickalica slanutak iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Aromatizirani kruh
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grdobina u pikantnoj šalši
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grdobina s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Salata od liganja
Mirisna pečenka
Vege odresci s marinadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s povrćem i smokvama
Rolice od blitve
Povrtni lonac
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Meso s repom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza s tunom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Lungić s povrćem
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Pečena piletina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Roštilj s umakom Romesco
Sočna rebarca
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Marinirana piletina s roštilja
Vratina sa sezonskim povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ražnjići od lososa
Sočna pureća rolada
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke