Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Prežgana juha
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Rolice od blitve
Piletina Kiev
Grill pirjana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Riba u bijelom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Kobasica u pivu i pecivu
Kroketi od piletine
Lungić u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rajčica s kukuruzom
Fini gulaš od gljiva
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni lonac
Salata s mora
Pečena piletina s limunom
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani tofu s povrćem
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Lagana sarma
Lignje s povrćem i smokvama
Povrtni ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Voćna juha od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zabavni kineski ravioli
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Sočna pureća rolada
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina laganini
Delikatesna junetina na češki
Proljetna janjetina
Dagnje na buzaru
Meso s repom
Sočna rebarca
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Miješani grill
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Aromatizirani kruh
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina sa šafranom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zlatna piletina
Vege odresci s marinadom
Urbana pola
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Fina pikantna piletina
Pirjani kunić
Belgija - Salade Liégeoise
Grdobina s povrćem
Sendvič s avokadom
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Okruglice u umaku od rajčice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ražnjići od lososa
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Salata od liganja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Grill povrće na salatu
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočni pureći ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice
Pizza s tunom
Čarobna ljetna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Račići na posteljici od povrća
Fileti lososa u finom umaku
Hrskavi trokuti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Irska janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pečenka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mediteranski špageti
Nadjevene lignje
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Krem juha od tikvica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke