Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Proljetna janjetina
Grickalica slanutak iz pećnice
Prežgana juha
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Okruglice u umaku od rajčice
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Marinirana piletina s roštilja
Piletina sa šafranom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mora
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Urbana pola
Grill vratina u sendviču
Riba u bijelom umaku
Manastirski đuveč
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Popečci od tikvica
Kaštelanski makaruni
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od lososa
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini lazanje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza s tunom
Čarobna ljetna piletina
Lagana sarma
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meso s repom
Sočna rebarca
Piletina Kiev
Grdobina u pikantnoj šalši
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjevene lignje
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pašticada s njokima
Povrtni ražnjići
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina laganini
Povrtni lonac
Dagnje na buzaru
Roštilj s umakom Romesco
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Voćna juha od višanja
Grill povrće na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Meksička party salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Irska janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pirjani kunić
Račići na posteljici od povrća
Svinjski file s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Salata od liganja
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pečena piletina s limunom
Aromatizirani kruh
Teleći odresci u umaku od višanja
Fina pikantna piletina
Sočna pureća rolada
Miješani grill
Mesne okruglice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kroketi od piletine
Belgija - Salade Liégeoise
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Delikatesna junetina na češki
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Grdobina s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Bugarska pita od krumpira
Krem juha od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mirisna pečenka
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lungić s povrćem
Lungić u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Fileti lososa u finom umaku
Fini gulaš od gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski špageti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke