Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lungić s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada s njokima
Piletina sa šafranom
Aromatizirani kruh
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Meso s repom
Piletina Kiev
Mediteranski kruščić s lovorom
Mirisna pečenka
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina s povrćem
Dagnje na buzaru
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill povrće na salatu
Teleći savici u umaku od grejpa
Sendvič s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Zabavni kineski ravioli
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lagana sarma
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Voćna juha od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Brusketa s avokadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Čarobna ljetna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Hrskavi trokuti
Pečena piletina s limunom
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Irska janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Lignje s povrćem i smokvama
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Piletina laganini
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fini gulaš od gljiva
Krem juha od tikvica
Bugarska pita od krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice
Pirjani kunić
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Sočna rebarca
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u bijelom umaku
Blagdanska rolada
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fileti lososa u finom umaku
Kroketi od piletine
Tjestenina fuži s tartufima
Grill vratina u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Povrtni lonac
Grdobina u pikantnoj šalši
Vratina sa sezonskim povrćem
Delikatesna junetina na češki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rolice od blitve
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata od liganja
Lungić u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Povrtni ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grickalica slanutak iz pećnice
Miješani grill
Lignje na šumskom rižotu
Okruglice u umaku od rajčice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke