Meni Search

Ful nabrijan

Rezanci s krušnim mrvicama

Grickalica slanutak iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zabavni kineski ravioli
Irska janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Delikatesna junetina na češki
Povrtni lonac
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Fileti lososa u finom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
Brusketa s avokadom
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Okruglice u umaku od rajčice
Ramsteak u seksi umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lungić u sendviču
Urbana pola
Čarobna ljetna piletina
Pizza s tunom
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Grill vratina u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Vege odresci s marinadom
Pečena piletina s limunom
Pileći bataci s umakom od luka
Sendvič s avokadom
Umak od limete (Molho de limao)
Miješani grill
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Salata s mora
Meso s repom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina Kiev
Uzbudljivi kolač od blitve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Grill povrće na salatu
Piletina laganini
Roštilj s umakom Romesco
Dagnje na buzaru
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata od liganja
Mediteranski kruščić s lovorom
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pirjani kunić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Zanimljiva salata s kikirikijem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Lagana sarma
Rajčica s kukuruzom
Grdobina s povrćem
Prežgana juha
Mini lazanje
Fini gulaš od gljiva
Piletina sa šafranom
Lignje s povrćem i smokvama
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od tikvica
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mirisna pečenka
Riba u bijelom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Bugarska pita od krumpira
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Račići na posteljici od povrća
Proljetno meso i povrće iz woka
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Krem juha od tikvica
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Aromatizirani kruh
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke