Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Piletina laganini
Meso s repom
Tjestenina fuži s tartufima
Vege odresci s marinadom
Irska janjetina
Lazanje s lignjama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić u sendviču
Brancinovo oko
Mediteranski špageti
Lungić s povrćem
Mini shepherd's pie
Mirisna pečenka
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Turske pizze
Jabučni krumpirići s cimetom
Hlebinska i pretepena juha
Fini gulaš od gljiva
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s povrćem i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brusketa s avokadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Riba u bijelom umaku
Kroketi od piletine
Grill povrće na salatu
Povrtni lonac
Piletina Kiev
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Pizza sirni jastučići
Viška pogača
Meksička party salata
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pizza s tunom
Špageti s ribom
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fina pikantna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Uzbudljivi kolač od blitve
Delikatesna junetina na češki
Fileti lososa u finom umaku
Rolice od blitve
Voćna juha od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Grill pirjana piletina s roštilja
Ražnjići od lososa
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetno meso i povrće iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Lagana sarma
Urbana pola
Rajčica s kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Kaštelanski makaruni
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Krem juha od tikvica
Sočna rebarca
Miješani grill
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ljetni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Bugarska pita od krumpira
Pirjani kunić
Račići na posteljici od povrća
Nadjevene lignje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Proljetna janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Povrtni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od tikvica
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zabavni kineski ravioli
Lignje s manistrom u škartocu
Pogača sa sardinom
Piletina na kijevski način
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Prežgana juha
Kunić na bijelo
Salata od liganja
Sočni pureći ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
Aromatizirani kruh
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Ossobuco
Odresci od morskog psa
Blagdanska rolada
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskava pileća krilca
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke