Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Sočna rebarca
Fish&Chips u tortilji
Lungić s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata od liganja
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina sa šafranom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina s povrćem
Ossobuco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kobasica u pivu i pecivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill pirjana piletina s roštilja
Uzbudljivi kolač od blitve
Prežgana juha
Krem juha od tikvica
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pileći bataci s umakom od luka
Pečena piletina s limunom
Mediteranski špageti
Mini shepherd's pie
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill povrće na salatu
Odresci od morskog psa
Pizza s tunom
Lungić u sendviču
Rajčica s kukuruzom
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Nadjevene lignje
Miješani grill
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Ljetni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Urbana pola
Svinjski file s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Aromatizirani kruh
Fini gulaš od gljiva
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lignje s povrćem i smokvama
Pohani tofu s povrćem
Viška pogača
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lagana sarma
Rolice od blitve
Proljetno meso i povrće iz woka
Čarobna ljetna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sendvič s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Voćna juha od višanja
Ražnjići od lososa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mora
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pirjani kunić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Vege odresci s marinadom
Špageti s ribom
Povrtni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Fina pikantna piletina
Popečci od tikvica
Kroketi od piletine
Martinjska guska s hajdinom kašom
Meso s repom
Račići na posteljici od povrća
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pečenka
Povrtni lonac
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Sočna pureća rolada
Piletina na kijevski način
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mini lazanje
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Hlebinska i pretepena juha
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje s lignjama
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje s manistrom u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Delikatesna junetina na češki
Umak od limete (Molho de limao)
Grdobina u pikantnoj šalši
Ramsteak u seksi umaku
Turske pizze
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuhano meso s umakom od hrena
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Irska janjetina
Zabavni kineski ravioli
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina laganini
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke