Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill povrće na salatu
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Čarobna ljetna piletina
Fina pikantna piletina
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od tikvica
Pogača sa sardinom
Delikatesna junetina na češki
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Nadjevene lignje
Piletina laganini
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Krem juha od tikvica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill pirjana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Rajčica s kukuruzom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grdobina u pikantnoj šalši
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prežgana juha
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pirjani kunić
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Hlebinska i pretepena juha
Voćna juha od višanja
Mini shepherd's pie
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice
Turske pizze
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Grdobina s povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Šampinjoni u palačinki
Lungić s povrćem
Viška pogača
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Špageti s ribom
Lungić u sendviču
Račići na posteljici od povrća
Bugarska pita od krumpira
Lazanje s lignjama
Hrskavi trokuti
Ražnjići od lososa
Proljetno meso i povrće iz woka
Pečena piletina s limunom
Lignje s povrćem i smokvama
Salata od liganja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ossobuco
Zabavni kineski ravioli
Okruglice u umaku od rajčice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pizza s tunom
Meso s repom
Odresci od morskog psa
Aromatizirani kruh
Irska janjetina
Ljetni ražnjići
Miješani grill
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pizza sirni jastučići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Urbana pola
Mini lazanje
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Sendvič s avokadom
Rolice od blitve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fini gulaš od gljiva
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Lignje s manistrom u škartocu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Povrtni lonac
Vege odresci s marinadom
Piletina na kijevski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pečenka
Riba u bijelom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Kuhano meso s umakom od hrena
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke