Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Urbana pola
Svinjski file s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fini gulaš od gljiva
Lignje s povrćem i smokvama
Kunić na bijelo
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Irska janjetina
Nadjevene lignje
Pizza s tunom
Sendvič s avokadom
Sočna pureća rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Okruglice u umaku od rajčice
Ramsteak u seksi umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Riba u bijelom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Belgija - Salade Liégeoise
Grdobina s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini shepherd's pie
Popečci od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Aromatizirani kruh
Roštilj s umakom Romesco
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje s lignjama
Miješani grill
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Delikatesna junetina na češki
Piletina na kijevski način
Pogača sa sardinom
Ossobuco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata od liganja
Fish&Chips u tortilji
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mediteranski špageti
Blagdanska rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fina pikantna piletina
Krem juha od tikvica
Kroketi od piletine
Mesne okruglice na ražnjiću
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Hrskavi trokuti
Grdobina u pikantnoj šalši
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Meso s repom
Račići na posteljici od povrća
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Proljetna janjetina
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirana piletina s roštilja
Viška pogača
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina laganini
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grill vratina u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Povrtni ražnjići
Lignje s manistrom u škartocu
Fileti lososa u finom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Lungić s povrćem
Turske pizze
Rolice od blitve
Šampinjoni u palačinki
Pečena piletina s limunom
Odresci od morskog psa
Hlebinska i pretepena juha
Sočni pureći ražnjići
Povrtni lonac
Salata s mora
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Martinjska guska s hajdinom kašom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od lososa
Vege odresci s marinadom
Lungić u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Prežgana juha
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Voćna juha od višanja
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s ribom
Ljetni ražnjići
Rajčica s kukuruzom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kaštelanski makaruni
Pirjani kunić
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Mirisna pečenka
Lagana sarma
Sočna rebarca
Jabučni krumpirići s cimetom
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice
Brancinovo oko
Zabavni kineski ravioli
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke