Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Okruglice u umaku od rajčice
Proljetna janjetina
Viška pogača
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fina pikantna piletina
Povrtni lonac
Mediteranski špageti
Riba u bijelom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grickalica slanutak iz pećnice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Meksička party salata
Pizza s tunom
Manastirski đuveč
Pirjani kunić
Piletina na kijevski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ossobuco
Sočni pureći ražnjići
Grill povrće na salatu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje s manistrom u škartocu
Rolice od blitve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Belgija - Salade Liégeoise
Pogača sa sardinom
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Grdobina u pikantnoj šalši
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavi trokuti
Uzbudljivi kolač od blitve
Kuhano meso s umakom od hrena
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Vege odresci s marinadom
Salata od liganja
Pečena piletina s limunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Lungić s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Teleći odresci u umaku od višanja
Hlebinska i pretepena juha
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Sendvič s avokadom
Voćna juha od višanja
Piletina Kiev
Meso s repom
Piletina laganini
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Lignje s povrćem i smokvama
Miješani grill
Račići na posteljici od povrća
Šampinjoni u palačinki
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lagana sarma
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Grill pirjana piletina s roštilja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s ribom
Jabučni krumpirići s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Čarobna ljetna piletina
Aromatizirani kruh
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci od morskog psa
Kroketi od piletine
Lungić u sendviču
Nadjevene lignje
Lazanje s lignjama
Prežgana juha
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fini gulaš od gljiva
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Delikatesna junetina na češki
Salata s mora
Ražnjići od lososa
Kobasica u pivu i pecivu
Grdobina s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Blagdanska rolada
Marinirana piletina s roštilja
Kunić na bijelo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini shepherd's pie
Krem juha od tikvica
Kaštelanski makaruni
Mirisna pečenka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Irska janjetina
Hrskava pileća krilca
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brusketa s avokadom
Zlatna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rajčica s kukuruzom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Popečci od tikvica
Mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Povrtni ražnjići
Turske pizze
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke