Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Turske pizze
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Grdobina u pikantnoj šalši
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Salata od liganja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini shepherd's pie
Brancinovo oko
Delikatesna junetina na češki
Fina pikantna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Urbana pola
Blagdanska rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina na kijevski način
Kobasica u pivu i pecivu
Špageti s ribom
Roštilj s umakom Romesco
Sendvič s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Prežgana juha
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Povrtni ražnjići
Sočna rebarca
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fileti lososa u finom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Lagana sarma
Pogača sa sardinom
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Lungić u sendviču
Hlebinska i pretepena juha
Vege odresci s marinadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Krem juha od tikvica
Mediteranski špageti
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fini gulaš od gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rajčica s kukuruzom
Manastirski đuveč
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Viška pogača
Aromatizirani kruh
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Zlatna piletina
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mora
Umak od limete (Molho de limao)
Kroketi od piletine
Račići na posteljici od povrća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Proljetno meso i povrće iz woka
Janjetina na padelu
Grdobina s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhano meso s umakom od hrena
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lungić s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Uzbudljivi kolač od blitve
Ražnjići od lososa
Rolice od blitve
Voćna juha od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Zabavni kineski ravioli
Lignje na šumskom rižotu
Miješani grill
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Ossobuco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Pečena piletina s limunom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Irska janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kaštelanski makaruni
Lazanje s lignjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina Kiev
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina laganini
Odresci od morskog psa
Sočni pureći ražnjići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina sa šafranom
Nadjevene lignje
Grill povrće na salatu
Mirisna pečenka
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meso s repom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke