Meni Search

Ful nabrijana

Rezanci s krušnim mrvicama

Grill povrće na salatu
Mediteranski špageti
Manastirski đuveč
Lignje s manistrom u škartocu
Kunić na bijelo
Mesne okruglice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prežgana juha
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kroketi od piletine
Tjestenina fuži s tartufima
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Kobasica u pivu i pecivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lazanje s lignjama
Hrskavi trokuti
Lungić u sendviču
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pečena piletina s limunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Fini gulaš od gljiva
Grickalica slanutak iz pećnice
Nadjevene lignje
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Meso s repom
Ražnjići od lososa
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina laganini
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza s tunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Bugarska pita od krumpira
Pogača sa sardinom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Urbana pola
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rajčica s kukuruzom
Sočna rebarca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci od morskog psa
Lungić s povrćem
Povrtni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Meksička party salata
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Jabučni krumpirići s cimetom
Okruglice u umaku od rajčice
Vege odresci s marinadom
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
Hlebinska i pretepena juha
Zlatna piletina
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zabavni kineski ravioli
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Viška pogača
Ossobuco
Riba u bijelom umaku
Hrskava pileća krilca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Račići na posteljici od povrća
Salata od liganja
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni lonac
Mediteranski kruščić s lovorom
Mini shepherd's pie
Kuhano meso s umakom od hrena
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Aromatizirani kruh
Grdobina s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lagana sarma
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Lignje s povrćem i smokvama
Špageti s ribom
Miješani grill
Blagdanska rolada
Rolice od blitve
Salata s mora
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sendvič s avokadom
Voćna juha od višanja
Delikatesna junetina na češki
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pirjani kunić
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od tikvica
Krem juha od tikvica
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Mirisna pečenka
Turske pizze
Janjetina s medom od kadulje
Fina pikantna piletina
Pohani tofu s povrćem
Piletina na kijevski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke