Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Brancinovo oko
Nadjevene lignje
Lungić u sendviču
Slatki lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ribarska popara
Špageti na kineski način
Zabavni kineski ravioli
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
File steak na povrću
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Pileći štapići u ketchupu
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Mirisna pureća rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Macho hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Proljetna janjetina
Biftek rolice
Dagnje na buzaru
Šampinjoni u palačinki
Pureća rolada s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Govedina s lukom
Grill vratina u sendviču
Juha od gljiva
Pašticada
Janjetina na padelu
Medeni teleći kotleti
Slasni BBQ burgeri
Mladi krumpir s ajvarom
Kotleti u pivskom umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s acetom balsamicom
Blagdanska rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirana piletina s roštilja
Salata od tune i povrća
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Piletina s nadjevom od ajvara
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirano svinjsko pečenje
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Bakalar s krumpirom
Pita s crnim pivom
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Hrenovke u panceti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kotlet s varivom od leće
Mini lazanje
Pileća krilca s Coca-Colom
Punjene tikve
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Odrezak s umakom chimichurri
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić s povrćem
Pizza s tunom
Kotlovina
Svinjski file s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke