Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Govedina s lukom
Dagnje na buzaru
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pašticada
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s povrćem
Medeni teleći kotleti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Punjene tikve
Čarobna ljetna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od gljiva
Sočni pureći ražnjići
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljetni ražnjići
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Salata od tune i povrća
Sočna pureća rolada
Zabavni kineski ravioli
Kotleti u pivskom umaku
Biftek rolice
Pirjani kunić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Marinirana piletina s roštilja
Piletina u pivu
Bakalar s krumpirom
Zlatna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Palačinke s nadjevom od riže
Lungić s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Nadjevene lignje
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Delikatesna junetina na češki
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileći štapići u ketchupu
Proljetna janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirano svinjsko pečenje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odrezak s umakom chimichurri
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa iz pećnice
Kotlovina
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić u sendviču
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Piletina s mascarponeom
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slasni BBQ burgeri
Pileća krilca s Coca-Colom
Hrskavi trokuti
Mini lazanje
Pita s crnim pivom
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
File steak na povrću
Slatki lungić
Blagdanska rolada
Špageti s acetom balsamicom
Irska janjetina
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Ribarska popara
Brancinovo oko
Pohani zamotuljci
Hrenovke u panceti
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Kotlet s varivom od leće
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke