Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Pileća krilca s Coca-Colom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrenovke u panceti
Pileći štapići u ketchupu
Pileća prsa iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Pašticada
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatki lungić
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kotleti u pivskom umaku
Salata od tune i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Medeni teleći kotleti
Lungić u sendviču
Macho hamburger
Kotlet s varivom od leće
Grill vratina u sendviču
Govedina s lukom
Kotlovina
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zabavni kineski ravioli
Odresci s umakom od kupina
Punjene tikve
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
File steak na povrću
Mirisna pureća rolada
Lungić s povrćem
Meksička party salata
Pizza s tunom
Pohani tofu s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Obojeni hamburger
Pohani zamotuljci
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Šampinjoni u palačinki
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bakalar s krumpirom
Pita s crnim pivom
Ramsteak u seksi umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Odrezak s umakom chimichurri
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Delikatesna junetina na češki
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Špageti s acetom balsamicom
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ribarska popara
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Juha od gljiva
Irska janjetina
Pirjani kunić
Tjestenina fuži s tartufima
Palačinke s nadjevom od riže
Brancinovo oko
Mini lazanje
Dagnje na buzaru
Ramstek s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Špageti na kineski način
Marinirana piletina s roštilja
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teletina s pirjanim povrćem
Kroketi od piletine
Biftek rolice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s nadjevom od ajvara
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća krilca s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke