Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Odresci u umaku s češnjakom
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Sočni pureći ražnjići
Pileća krilca s Coca-Colom
Kotlovina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Marinirano svinjsko pečenje
Kobasica u pivu i pecivu
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić u sendviču
Pileći štapići u ketchupu
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Lungić s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Bakalar s krumpirom
Juha od gljiva
Irska janjetina
Dagnje na buzaru
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Čarobna ljetna piletina
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
File steak na povrću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Hrenovke u panceti
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Salata od tune i povrća
Delikatesna junetina na češki
Špageti s acetom balsamicom
Biftek rolice
Teletina s pirjanim povrćem
Pureća rolada s mlincima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pileća krilca s roštilja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kotlet s varivom od leće
Ljetni ražnjići
Odrezak s umakom chimichurri
Slasni BBQ burgeri
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Mirisna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
Ribarska popara
Špageti na kineski način
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Kroketi od piletine
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slatki lungić
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina sa šafranom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Punjene tikve
Kotleti u pivskom umaku
Medeni teleći kotleti
Pita s crnim pivom
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke