Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

Bakalar s krumpirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća krilca s Coca-Colom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Kotlovina
Ribarska popara
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Piletina s mascarponeom
Lungić u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Salata od tune i povrća
Kotlet s varivom od leće
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Pašticada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Govedina s lukom
Umak od limete (Molho de limao)
Hrenovke u panceti
Rebarca s grilla
Blagdanska rolada
Punjene tikve
Nadjevene lignje
BBQ svinjska rebarca u foliji
File steak na povrću
Kotleti u pivskom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatki lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Dip od južnog voća
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Irska janjetina
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Špageti s acetom balsamicom
Čarobna ljetna piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mini lazanje
Teriyaki piletina
Lungić s povrćem
Pohani zamotuljci
Kroketi od piletine
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Mladi krumpir s ajvarom
Palačinke s nadjevom od riže
Kobasica u pivu i pecivu
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Medeni teleći kotleti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Biftek rolice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileća prsa punjena čvarcima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileći štapići u ketchupu
Zabavni kineski ravioli
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Delikatesna junetina na češki
Sočni pureći ražnjići
Pita s crnim pivom
Marinirana piletina s roštilja
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci s umakom od kupina
Teletina s pirjanim povrćem
Dagnje na buzaru
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Pileća krilca s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odrezak s umakom chimichurri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Pirjani kunić
Obojeni hamburger
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke