Meni Search

Macho

Rezanci s krušnim mrvicama

File steak na povrću
Kotlet s varivom od leće
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s roštilja
Pirjani kunić
Teletina s pirjanim povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Dip od južnog voća
Kroketi od piletine
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Blagdanska rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata od tune i povrća
Hrenovke u panceti
Rebarca s grilla
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Lungić u sendviču
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kotlovina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Marinirano svinjsko pečenje
Sočna pureća rolada
Bakalar s krumpirom
Juha od gljiva
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Špageti na kineski način
Kuhana govedina s umakom od hrena
Kotleti u pivskom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Irska janjetina
Mirisna pureća rolada
Janjetina na padelu
Dagnje na buzaru
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s Coca-Colom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjevene lignje
Marinirana piletina s roštilja
Čarobna ljetna piletina
Punjene tikve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s crnim pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Pašticada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brancinovo oko
Macho hamburger
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Biftek rolice
Mini lazanje
Lungić s povrćem
Obojeni hamburger
Delikatesna junetina na češki
Pileći štapići u ketchupu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Ribarska popara
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mesne okruglice na ražnjiću
Zabavni kineski ravioli
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Proljetna janjetina
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani tofu s povrćem
Odrezak s umakom chimichurri
Ramsteak u seksi umaku
Palačinke s nadjevom od riže
Odresci u umaku s češnjakom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza s tunom
Zlatna piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke