Meni Search

Okrećem novi list

Rezanci s krušnim mrvicama

Lignje i tikvice na štapiću
Pileći gulaš
Popečci od bulgura s umakom
Sočna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti na kineski način
Oslić s maslinama
Zapečena ricotta
Salata s neobičnim preljevom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Kaštelanski makaruni
Caponata alla Podravka
Pohane paprike
Rosti
Salata u košaricama od parmezana
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pileći bataci s umakom od luka
Ljubavne šurlice
Velika Britanija - Pastirska pita
Pečena piletina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Povrtni ražnjići
Male teleće pitice
Zlatna piletina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Bruskete od cvjetače
Pohana skuta
Marokanska salata s cous-cousom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Crveno ljetno varivo
Španjolski migas s bundevom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice
Empanade s pestom
Senf s paprikama
Salata od tune i povrća
Raskošna ljetna tava
Brusketa s avokadom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Sočna rebarca
Kineska juha s račićima i gljivama
Piletina s pistacijama
Sočna Wellington pečenka
Tjestenina fuži s tartufima
Zabavni kineski ravioli
Tagliatelle s pečenim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Čarobni štapići
Polupunjene paprike
Rižoto tortice
Goveđa rebarca sa zeljem
Vege odresci s marinadom
Prežgana juha
Lignje punjene crvenim radićem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Rižoto na španjolski način
Rolice od blitve
Žuti medaljoni
Krumpir u košuljici
Juha od bundeve s jabukom
Grčka seljačka salata
Salata s mora
Popečci od cvjetače
Juha od cvjetače i camemberta
Piletina s mascarponeom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata od pečene rotkvice sa medom
Mesne okruglice u umaku
Pileća prsa iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Rižoto s tunom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Govedina s lukom
Polpete od slanutka s kurkumom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mirisni prilog iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Čudotvorni čaj za detoks
Uskršnja šunka na zabavan način
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetno meso i povrće iz woka
Fina pikantna piletina
Kozice s rižom
Papreni tart s marelicama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Grill povrće na salatu
Voćna juha od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mediteranski špageti
Savici sa špinatom i satricom od sira
Palačinke s nadjevom od riže
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižini ravioli s mozzarellom
Rolice od soma
Ražnjići od lososa
Lignje na šumskom rižotu
Juha od rikule i račića
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Kruh od cvjetače s kurkumom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Zimski punč
Sočna aromatična torta
Vegetina enchilada
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Cous-cous s povrćem
Prilog od prokulica
Salata od quinoe i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Uzbudljivi kolač od blitve
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke