Meni Search

Okrećem novi list

Rezanci s krušnim mrvicama

Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata s mora
Kineska juha s račićima i gljivama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Povrtni ražnjići
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Empanade s pestom
Pečena piletina s limunom
Lignje i tikvice na štapiću
Salata u košaricama od parmezana
Kuglice od riže i svježeg sira
Zabavni kineski ravioli
Kaštelanski makaruni
Voćna juha od višanja
Salata od pečene rotkvice sa medom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zimski punč
Pileća prsa iz pećnice
Papreni tart s marelicama
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tunom
Male teleće pitice
Pohana skuta
Ražnjići od lososa
Bruskete od cvjetače
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Njemačka - Jetrica s jabukama
Popečci od bulgura s umakom
Uzbudljivi kolač od blitve
Crveno ljetno varivo
Pileći gulaš
Mirisni prilog iz pećnice
Oslić s maslinama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Čudotvorni čaj za detoks
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata s neobičnim preljevom
Brusketa s avokadom
Juha od rikule i račića
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rolice od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Marokanska salata s cous-cousom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Juha od bundeve s jabukom
Kozice s rižom
Goveđa rebarca sa zeljem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Sočna Wellington pečenka
Polpete od slanutka s kurkumom
Grčka seljačka salata
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pirjani kunić
Prežgana juha
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Savici sa špinatom i satricom od sira
Rižoto tortice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Uskršnja šunka na zabavan način
Rolice od soma
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočna aromatična torta
Španjolski migas s bundevom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Pohane paprike
Salata od quinoe i povrća
Rižoto na španjolski način
Mesne okruglice u umaku
Mesne okruglice
Zlatna piletina
Prilog od prokulica
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Palačinke s nadjevom od riže
Pohani tofu s povrćem
Krumpir u košuljici
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od cvjetače
Raskošna ljetna tava
Mediteranski špageti
Govedina s lukom
Žuti medaljoni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill povrće na salatu
Fina pikantna piletina
Rižini ravioli s mozzarellom
Juha od cvjetače i camemberta
Pileći bataci s umakom od luka
Čarobni štapići
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Lignje na šumskom rižotu
Sočna rebarca
Polupunjene paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Proljetno meso i povrće iz woka
Belgija - Salade Liégeoise
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Vegetina enchilada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina s pistacijama
Vege odresci s marinadom
Zapečena ricotta
Cous-cous s povrćem
Piletina s mascarponeom
Ljubavne šurlice
Senf s paprikama
Lignje punjene crvenim radićem
Janjetina na padelu
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od tune i povrća
Caponata alla Podravka
Rosti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke