Meni Search

Okrećem novi list

Rezanci s krušnim mrvicama

Kuglice od riže i svježeg sira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kozice s rižom
Pohana skuta
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetno meso i povrće iz woka
Rolice od blitve
Juha od cvjetače i camemberta
Sočna rebarca
Kruh od cvjetače s kurkumom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina s mascarponeom
Lignje i tikvice na štapiću
Popečci od bulgura s umakom
Rižoto s tunom
Zapečena ricotta
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Raskošna ljetna tava
Žuti medaljoni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Grčka seljačka salata
Senf s paprikama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Marokanska salata s cous-cousom
Pileći gulaš
Fina pikantna piletina
Juha od bundeve s jabukom
Salata s neobičnim preljevom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Prežgana juha
Polupunjene paprike
Zimski punč
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna aromatična torta
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mora
Palačinke s nadjevom od riže
Povrtni ražnjići
Salata od pečene rotkvice sa medom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pečena piletina s limunom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Salata od quinoe i povrća
Empanade s pestom
Pileća prsa iz pećnice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pohane paprike
Savici sa špinatom i satricom od sira
Govedina s lukom
Mirisni prilog iz pećnice
Sočna pureća rolada
Prilog od prokulica
Zlatna piletina
Rosti
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljubavne šurlice
Papreni tart s marelicama
Crveno ljetno varivo
Oslić s maslinama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Roštilj s umakom Romesco
Salata od tune i povrća
Lignje punjene crvenim radićem
Vegetina enchilada
Krumpir u košuljici
Polpete od slanutka s kurkumom
Španjolski migas s bundevom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zabavni kineski ravioli
Ražnjići od lososa
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od cvjetače
Salata u košaricama od parmezana
Mesne okruglice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill povrće na salatu
Pirjani kunić
Uskršnja šunka na zabavan način
Rižoto tortice
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto na španjolski način
Juha od rikule i račića
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Čarobni štapići
Bugarska pita od krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice u umaku
Male teleće pitice
Mini lazanje
Čudotvorni čaj za detoks
Piletina s pistacijama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Voćna juha od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vege odresci s marinadom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Caponata alla Podravka
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Bruskete od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od soma
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke