Meni Search

Okrećem novi list

Rezanci s krušnim mrvicama

Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina na padelu
Sočna pureća rolada
Salata od quinoe i povrća
Popečci od cvjetače
Grčka seljačka salata
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od cvjetače i camemberta
Vegetina enchilada
Žuti medaljoni
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Crveno ljetno varivo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zapečena ricotta
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Lignje punjene crvenim radićem
Njemačka - Jetrica s jabukama
Rižoto na španjolski način
Oslić s maslinama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Zanimljiva salata s kikirikijem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Palačinke s nadjevom od riže
Pohane paprike
Bugarska pita od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Pirjani kunić
Kozice s rižom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Ljubavne šurlice
Vege odresci s marinadom
Pečena piletina s limunom
Povrtni ražnjići
Mediteranski špageti
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill povrće na salatu
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krumpir u košuljici
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Polpete od slanutka s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ražnjići od lososa
Rižoto s tunom
Pohani tofu s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice
Polupunjene paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata od tune i povrća
Španjolski migas s bundevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Rolice od blitve
Rolice od soma
Čudotvorni čaj za detoks
Kaštelanski makaruni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rosti
Salata s neobičnim preljevom
Zimski punč
Cous-cous s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Voćna juha od višanja
Kineska juha s račićima i gljivama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Senf s paprikama
Roštilj s umakom Romesco
Male teleće pitice
Juha od rikule i račića
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto tortice
Empanade s pestom
Popečci od bulgura s umakom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Fina pikantna piletina
Sočna Wellington pečenka
Lignje i tikvice na štapiću
Lignje na šumskom rižotu
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Papreni tart s marelicama
Caponata alla Podravka
Marokanska salata s cous-cousom
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Sočna aromatična torta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata s mora
Mesne okruglice u umaku
Zlatna piletina
Salata od pečene rotkvice sa medom
Piletina s pistacijama
Mirisni prilog iz pećnice
Sočna rebarca
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čarobni štapići
Belgija - Salade Liégeoise
Salata u košaricama od parmezana
Prežgana juha
Juha od bundeve s jabukom
Raskošna ljetna tava
Prilog od prokulica
Piletina s mascarponeom
Govedina s lukom
Uskršnja šunka na zabavan način
Pohana skuta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke