Meni Search

Okrećem novi list

Rezanci s krušnim mrvicama

Popečci od cvjetače
Belgija - Salade Liégeoise
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Senf s paprikama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata u košaricama od parmezana
Juha od cvjetače i camemberta
Voćna juha od višanja
Sočna pureća rolada
Pečena piletina s limunom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Polpete od slanutka s kurkumom
Pileća prsa iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Španjolski migas s bundevom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Crveno ljetno varivo
Rižoto na španjolski način
Čudotvorni čaj za detoks
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Empanade s pestom
Rolice od blitve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Govedina s lukom
Mesne okruglice
Grill povrće na salatu
Raskošna ljetna tava
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od rikule i račića
Papreni tart s marelicama
Fina pikantna piletina
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileći gulaš
Zimski punč
Caponata alla Podravka
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marokanska salata s cous-cousom
Uzbudljivi kolač od blitve
Polupunjene paprike
Velika Britanija - Pastirska pita
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Uskršnja šunka na zabavan način
Salata s mora
Savici sa špinatom i satricom od sira
Kineska juha s račićima i gljivama
Pohana skuta
Janjetina na padelu
Krumpir u košuljici
Mesne okruglice u umaku
Kaštelanski makaruni
Prilog od prokulica
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Njemačka - Jetrica s jabukama
Rižoto s tunom
Rižoto tortice
Piletina s pistacijama
Roštilj s umakom Romesco
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mediteranski špageti
Piletina s mascarponeom
Lignje punjene crvenim radićem
Sočna rebarca
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Oslić s maslinama
Lignje na šumskom rižotu
Proljetno meso i povrće iz woka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje i tikvice na štapiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pirjani kunić
Rosti
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Rolice od soma
Pohane paprike
Rižini ravioli s mozzarellom
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Salata od quinoe i povrća
Mini lazanje
Kozice s rižom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Vegetina enchilada
Čarobni štapići
Prežgana juha
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Ražnjići od lososa
Male teleće pitice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od bulgura s umakom
Grčka seljačka salata
Vege odresci s marinadom
Mirisni prilog iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Špageti na kineski način
Bruskete od cvjetače
Salata od pečene rotkvice sa medom
Ljubavne šurlice
Zapečena ricotta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Salata od tune i povrća
Sočna aromatična torta
Žuti medaljoni
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Juha od bundeve s jabukom
Salata s neobičnim preljevom
Zlatna piletina
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zabavni kineski ravioli
Goveđa rebarca sa zeljem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke